Du super za pregled 😊
Emily i nisi im dala broj i svejedno mozes koristit FB? onda sam ja fakat nes fejlala, jer meni neda.
Kaj kažete za ovu košaru? Može biti za igračke ili za veš, ali jedini je problem kaj se ne da zatvoriti 😬
Noa 💙
Nali, a ja sam bila u bolnici na strogom mirovanju kad sam dobila te injekcije tak da nezz kak sam reagirala jer sam bila i na infuziji istovremeno.
Luks, pusti te mjere bitno da je ok, jer meni su rekli da je ful mali.
Du, super za pregled, bas mi je drago.
Joj još sam svašta pročitala ali sam zab skomentirati 🙄 jurimo kod kumova, tipkam poslije
Noa 💙
Nali ne, nisam. Mozda sam cak upisala neki lazni tipa 091 111 0000 samo da ih se otarasim, vise stvarno ne znam.. mrzim fb.
Cure za fejs, pa baš sam htjela reći što ne stavite neki lažni broj, možda prođe.
A što se tiče h&m a ja već par god naručujem, i nikad greške, tako da vjerujem da se zbog velike gužve dogodilo, ali nikako nije pravilo. Novce će sigurno vratiti.
Du bravooo za Doru..nek se nastavi ovako sve lipo i u redu s bebicama i nasim pregledima…😚😚
url=https://lilypie.com]
Du imas li mjere bebice sa uzv, BPD, FL i AC, pratimo se terminom pa me zanima koje su mjere s tom tezinom, jer kod moje na uzv ne mjeri tezinu, to me uzasno frustrira jer svi spominju ovdje tezinu samo meni moja nista ne govori a ogromne mi pare uzme za svaki pregled, jos kaze ne moze da mi uhvati vise ni sliku na 4D, a vidim Du je dobila i sliku. 😪
Svjesna ima stranica koja na osnovu mjera izračunava težinu, pa možda ti to pomogne
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line#lung
Rita
Ee hvala puno, nisam znala da se to moze izracunati iz ovih parametara, mada sam se oduvijek pitala kako oni na uzv obuhvate cijelu bebu da im izbaci tezinu hahahaha koja sam tupica 🙈😂
Evo gotov adventski.. Allie, inače uvijek napravim nešto jednostavnije, posložim sve na tanjur, drvo..crvenu boju nikad koristila nisam. Al ove godine nekmalo bude malo drugačije..
Duda super je adventski!!! Bas, bas. 😊
Pampers premium ako nekog zanima do kraja mjeseca sam vidjela da je akcija u dm-u na dva kupljena pakiranja jedno je gratis i jos se dobije rucnik za bebe, cini mi se dosta velik i s kapuljacom je. Ako imate onih 15% izadu vas oko 200 kuna, a s ovim pakiranjem gratis to je 248 pelena ( 88 premium jedinica i dva pakiranja dvojke svako 80 pelena ).
1.24 kuna po peleni i gratis rucnik. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji