Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    29. Studeni 2018. 06:07

Jutrooo, 
    Mgirl meni su ove kosare super, sta god da izaberes neces fulat. 😊 ja sam uzela nedavno u jysku, za 40 dana sivo bijelu na prugice i super je. Nije djecja al mi pase u interijer. Vidi i na ikei imas par komada, ako ces ic do tamo, ne izgledaju lose. Btw sto se tice akije od lidla nadam se da cu bit u rodilistu 6 a ne u lidlu 😂😂😂
    Allie hahaha pa da znas da vjenac cak i ne izgleda toliko lose, samo mu fali jos koji detalj i bio bi super. Svake godine imam osjecaj da postaju sve skuplji i skuplji 😢
    Pelene smo isto uzeli pampers, pa kako se pokazu. Uzela sam 1 i 2 premium i dva paketa 2 onih zelenih. 1 cu odnijet u rodiliste za svaki slucaj pa im ostavit ako treba.. isto cu prec na babylove ako se pokazu dobre. Jucer sam bas bila na kavi s frendicom, iskorisrila ne tu akciju i jedva dobila rucnik jer normalno da su se razgrabili. Rucnik uopce nije los, cini mi se kvalitetniji od onog iz kika 💪
    Slagala sam jucer komodicu i isto pokusala po velicini, stvarno su velike razlike od proizvodjaca do proizvodaca. Pa sam slagala odokativnom metodom. Ja jos uvijek muku mucim sa robicom za izlazak. Moram to izabrat a ni sama ne znam sto bi 😟
    Idem se spremat, kontrola u TA je u pola 8. Drzte fige da ima pomaka 💪

AllieH
    29. Studeni 2018. 06:59

Jutro!
    Sretno cure danas! 
    Ja imam tu kosaru za rublje iz Ikee, meni je super, dosta je velika i cvrsta i zadovoljna sam. Mislim da cu uzeti kasnije malcu jos jednu za igracke i drnde da ne stoje posvuda. 

Luka ❤

Mina93
    29. Studeni 2018. 07:03

Pticaselicazgst

Jutrooo,
    Mgirl meni su ove kosare super, sta god da izaberes neces fulat. 😊 ja sam uzela nedavno u jysku, za 40 dana sivo bijelu na prugice i super je. Nije djecja al mi pase u interijer. Vidi i na ikei imas par komada, ako ces ic do tamo, ne izgledaju lose. Btw sto se tice akije od lidla nadam se da cu bit u rodilistu 6 a ne u lidlu 😂😂😂
    Allie hahaha pa da znas da vjenac cak i ne izgleda toliko lose, samo mu fali jos koji detalj i bio bi super. Svake godine imam osjecaj da postaju sve skuplji i skuplji 😢
    Pelene smo isto uzeli pampers, pa kako se pokazu. Uzela sam 1 i 2 premium i dva paketa 2 onih zelenih. 1 cu odnijet u rodiliste za svaki slucaj pa im ostavit ako treba.. isto cu prec na babylove ako se pokazu dobre. Jucer sam bas bila na kavi s frendicom, iskorisrila ne tu akciju i jedva dobila rucnik jer normalno da su se razgrabili. Rucnik uopce nije los, cini mi se kvalitetniji od onog iz kika 💪
    Slagala sam jucer komodicu i isto pokusala po velicini, stvarno su velike razlike od proizvodjaca do proizvodaca. Pa sam slagala odokativnom metodom. Ja jos uvijek muku mucim sa robicom za izlazak. Moram to izabrat a ni sama ne znam sto bi 😟
    Idem se spremat, kontrola u TA je u pola 8. Drzte fige da ima pomaka 💪

Sretno 😍😁

Mina93
    29. Studeni 2018. 07:05

Jesu one potkosulje u lidlu od pon ili cet? Pretpostavljam od cetvrtka s ostatkom trudnicke kolekcije? 

AllieH
    29. Studeni 2018. 07:06

AllieH

Jutro!
    Sretno cure danas!
    Ja imam tu kosaru za rublje iz Ikee, meni je super, dosta je velika i cvrsta i zadovoljna sam. Mislim da cu uzeti kasnije malcu jos jednu za igracke i drnde da ne stoje posvuda.

Evo ja imam ovu vecu, a slatka mi je i ova manja isto.

Luka ❤

• Kani07
    29. Studeni 2018. 08:00

Jutro cure,sretno svima na pregledima😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

m.girl6
    29. Studeni 2018. 08:42

Pticaselica, sretnoooo i javi kak je bilo 😊
    Mina, da da od cet su potkošulje.
    Allie, ajme i te su mi košare super isto :) jel su ove bas za rublje i daju se zatvoriti?? Meni je super ona dječja samo me muž odgovorio da jel će biti ok kad se ne zatvara 😕
    Mislim da su veličine tu negdje od ovih manjih 

Noa 💙

Blaza26
    29. Studeni 2018. 08:43

Jutro svima. Glad me napala,a ne izlazi mi se iz kreveta koliko je hladno.
    Probudilla su me 2 grca u nogama odjednom. Jedan u lijevom stopalu,a drugi u desnom listu. Znaci skoro sam umrla
    Sretno na pregledima,javite nam se s dobrim vijestima

AllieH
    29. Studeni 2018. 08:55

m.girl6

Pticaselica, sretnoooo i javi kak je bilo 😊
    Mina, da da od cet su potkošulje.
    Allie, ajme i te su mi košare super isto :) jel su ove bas za rublje i daju se zatvoriti?? Meni je super ona dječja samo me muž odgovorio da jel će biti ok kad se ne zatvara 😕
    Mislim da su veličine tu negdje od ovih manjih

Nazalost ne, ali meni stoji u ostavi gdje su mi perilica i susilica tako da ne smrdi nista, imam i prozor tamo, a i stvarno cesto perem, tako da nisam ni pomislila da bi bilo dobro da se zatvara. 😏

Luka ❤

Ptičica
    29. Studeni 2018. 09:06

Jutro!
    Spavala sam ko top! Znaci, jednu noc oka ne sklopim, drugu se ni na wc ne budim 😅
    Ja bi ovu manju vrecu na tockice 😍
    Joj kad vidim te vase tjedne, izgleda mi da necu jos 100 godina 😏
    Ptico jedva cekam da se javis! Sretno!
    Ima jos neko danas? 
    Allie nema sanse da si totalno nekreativna kad si tako modno osvjestena. Jos uvijek trazim gdje kupiti onaj sivi dzemper - haljinu 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.