Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    28. Studeni 2018. 21:03

du1988

evo i nas! Sve je u najboljem redu, zatvorena, tu sam vec odahnula! Dora se okrenula glavicom dolje, zato mi lijepo prebire po rebrima 😂 1850 g je teska, kontrola za dva tjedna! Opseg glavice cak dva tjedna napredniji, ali nije nista spominjao mjere nego vidim u knjizici, samo je rekao da je sve ok i to mi je dosta 😊 i da, kod njega sam do kraja, on ne salje u trudnicku osim u slucaju komplikacija i kad se prijedje termin! Iduci tjedan ponavljam profil s biecera i to je to! puse svima

Ajme medenjak ❤️

Mamica2
    28. Studeni 2018. 21:20

Vecer curke
    Moj trudnicki mozak slabo pamti al zapamtila sam preslatkog Lea i 4d s uzv lijepe bebice
    Nali nema zezancije nego strogo miruj
    Ana svaka castbza figuru i hlace 34
    Bravo za sve lijepe vijesti s pregleda
    Ja sam danas oprala svu robicu, peglanje mouda cak i sutra

Mina93
    28. Studeni 2018. 21:27

m.girl6

Kaj kažete za ovu košaru? Može biti za igračke ili za veš, ali jedini je problem kaj se ne da zatvoriti 😬

Ja imam takvu za igracke, mislim taj je djir al drukciji motiv, ona tamnoplava 😁 u nju sam pobacala oprane plisane 😊

Ivylee
    28. Studeni 2018. 21:34

Du super za dobar pregled i lijepu bebicu ❤️
    M.girl ja imam sličnu, isto se ne zatvara al nije mi to neki deal braeker za košaru za veš. 
    Nali samo miruj, miruj i cerviks će odraditi svoje 💪
    Adventski je predivan (Duda, ako se ne varam)! Baš zavidim vama kreativkama, ja sam totalni tudum za takve stvari. 🙈

Emily1801
    28. Studeni 2018. 21:42

Ivy i ja isto nemam gen za krastivnost i uvijek sam se divila ljudima koji to imaju. Recimo moj brat radi makete dvoraca i svacega, mene je to definitivno preskocilo. Hvala bogu na pinterestu.

Mina93
    28. Studeni 2018. 21:53

Mene ceka sutra ili preksutra vijenac i ukrasavanje malo doma, zasad bez ideja, moram donijeti ukrase iz garaze pa odlucit za boju i nesto slozit i kupit sta fali 😁😍

du1988
    28. Studeni 2018. 21:55

Mina93

Mene ceka sutra ili preksutra vijenac i ukrasavanje malo doma, zasad bez ideja, moram donijeti ukrase iz garaze pa odlucit za boju i nesto slozit i kupit sta fali 😁😍

imas super stvari u pepcu! Ja danas kao sluzbeni promotor pepco asortimana 😂😂

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    28. Studeni 2018. 21:58

Bravo Du! Malena naša Dora je već velika cura

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    28. Studeni 2018. 21:59

du1988

Mina93

Vratila si se kuponima,to mi se sviđa!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    28. Studeni 2018. 22:00

Klikerica

du1988

Mina93

Vratila si se kuponima,to mi se sviđa!

evo bas razmatram ovaj deal s pelenama sto je stavila emily 😂 neki pljuju pampers, a neki se kunu u njega...budi pametan!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.