Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    28. Studeni 2018. 22:46

du1988

Klikerica

du1988

Mina93

Mene ceka sutra ili preksutra vijenac i ukrasavanje malo doma, zasad bez ideja, moram donijeti ukrase iz garaze pa odlucit za boju i nesto slozit i kupit sta fali 😁😍

imas super stvari u pepcu! Ja danas kao sluzbeni promotor pepco asortimana 😂😂

Vratila si se kuponima,to mi se sviđa!

evo bas razmatram ovaj deal s pelenama sto je stavila emily 😂 neki pljuju pampers, a neki se kunu u njega…budi pametan!

Ja sam odlucila riskirat i iskoristit  tu ponudu jer je odlicna.. Sad se samo nadam da ce nam pasat, meni npr sestra ne voli pampers nikako im ne pasu, bas to sta kazes, nekima najbolje  a nekima cisto bacanje love 

Mina93
    28. Studeni 2018. 22:52

_svjesna

Ma daleko sam od trbusnih misica 😁
    Uvijek sam bila vitka i uvijek salo na stomaku nikad ga se nisam uspijevala rijesiti, vjerovatno je to i od pcos.
    A sto se tice udaraca, i ja osjetim udarce vise dublje i stomak mi se znatno ne izoblici kad udara, vidim ali sam gledala snimak gdje bebe u mojim tjednima pokretima poprilicno izoblice stomak i isture ga bas prema van rucicom ili nozicom, kod mene nije tako uocljivo, nadam se da je i to normala, pretpstavljam da nismo sve jednake. Je li i kod vas ista situacija?

Meni je okrenut ledjima pa se ne moze vidjet otisak ruke ili nogice, al ih zato osjetim unutra koliko rade, pogotovo noge u rebrima 🤣🤣

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:55

O da i te kak osjećam ☺️ Kažem bas da me zadnjih par dana rebra ubijaju, a pogotovo dok se najedem ne znam kak bi se namjestila 🙄
    Ja pak ne odustajem od tih košara, evo slikica kaj sam našla. 😁

Noa 💙

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:56

Noa 💙

du1988
    28. Studeni 2018. 22:57

ako sam dobro izracunala-255 kn izadju tri paketa pelena u dm-u? Ako se uzme tih 2+1 onda pretpostavljam uzeti jedinicu i dva paketa dvojki? ili? svjesna, mene isto pupak zateze ponekad, ne brinem oko toga.  a imam i osjecaj ptičice kao da me mala nekad "grebe" iznutra, ne znam kak drugacije objasniti 😂

url=https://lilypie.com]

du1988
    28. Studeni 2018. 22:58

m.girl na foru ove plave su ti u pepcu!

AllieH
    28. Studeni 2018. 23:01

Meni tocno to, kao da kopa rukicama dolje. Ili mi guzicu izbaci i izbije mi zeludac. Strah me pomisliti do kraja kako ce to izgledati. 😅
    Ja isto imam Pampers Premium za pocetak, ali planiram probati Babylove kad potrosim. 

Luka ❤

du1988
    28. Studeni 2018. 23:11

AllieH

Meni tocno to, kao da kopa rukicama dolje. Ili mi guzicu izbaci i izbije mi zeludac. Strah me pomisliti do kraja kako ce to izgledati. 😅
    Ja isto imam Pampers Premium za pocetak, ali planiram probati Babylove kad potrosim.

ja imam premium onaj mali paket sto se dobije na poklon. za babylove sam cula da je super, ali od dvojke. Mada mislim da je to sve individualno 🤔 planiram probati i lidlove tako da zapravo necu kupovati neki veliki paket. A ovo sto dm prodaje pod 2+1 gratis zapravo to nije...u bubamari je paket premiuma sto kn, dakle dodje na isto. Jedino se isplati ako iskoristis popust od 15 posto.

pepe1907
    28. Studeni 2018. 23:47

mene oko pupka boli koza jer se turbo rasteze zadnjih par dana i mislim si da ce ispast van koliko je tanka koza

Emily1801
    29. Studeni 2018. 00:22

Allie mislim da ce i moj vijenac tako nekako izgledati. To mi je vrhunac kreativnosti i mogu lagano obrisati prasinu sa svega svaki dan. 😂
    M.girl i ja sam jarac. Živjela!😆
    Vidis bas dobro da si napisala ovo za pojeftinjenje pelena nakon 1.1., nisam to znala. Znam da se nesto pricalo o tome, ali nisam pohvatala...
    Pampers mislim da su kod mene u Dm-u 119 kuna ako sam dobro zapamtila.. meni se svidja rucnik. Mislim imam ih vec 5-6, ali ovaj mi je zapeo za oko. 😭 
    Ali ne treba mi to jer mislim tetrati, pa bolje da preskocim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.