Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    28. Studeni 2018. 22:37

m.girl6

Ptičica, u kinu nisam bila onaj dan iz ponosa hehe, makar smo mogli ići u 20:30 ali bas nisam išla jer se nisam htjela sa mrvicama zadovoljiti, jarac kaj ćeš 😎
    Jesam, jesam bila na strudli i kad smo došli doma onda smo tek ogladnili, sir i vrhnje, čvarci i pršut pa otišli do kumova 🤪 ubijacina lagana 😳

Uuuuuu sad sam gladna a vec u krevetu 😳
    Samo da prijavim, Antonela se razbudila tokom dana. Sad me zanima dal osjecate bebe kako udaraju "iznutra"? Neznam kak da objasnim. Tipa, osjetim da mi rukicama kopa po jajnicima, skroz nisko ali ne osjeti se izvana dok ne legnem na leda. Al je prilicno neugodno i žiga neka cudna neugoda, nebi to nazvala boli. A ovo kad guzom migolji i mlati nozicama, cijeli trbuh je u valovima.

_svjesna
    28. Studeni 2018. 22:42

Ma daleko sam od trbusnih misica 😁
    Uvijek sam bila vitka i uvijek salo na stomaku nikad ga se nisam uspijevala rijesiti, vjerovatno je to i od pcos. 
    A sto se tice udaraca, i ja osjetim udarce vise dublje i stomak mi se znatno ne izoblici kad udara, vidim ali sam gledala snimak gdje bebe u mojim tjednima pokretima poprilicno izoblice stomak i isture ga bas prema van rucicom ili nozicom, kod mene nije tako uocljivo, nadam se da je i to normala, pretpstavljam da nismo sve jednake. Je li i kod vas ista situacija? 

Mina93
    28. Studeni 2018. 22:44

du1988

Mina93

Mene ceka sutra ili preksutra vijenac i ukrasavanje malo doma, zasad bez ideja, moram donijeti ukrase iz garaze pa odlucit za boju i nesto slozit i kupit sta fali 😁😍

imas super stvari u pepcu! Ja danas kao sluzbeni promotor pepco asortimana 😂😂

🤣🤣 Hvala ti 😘

Mina93
    28. Studeni 2018. 22:46

du1988

Klikerica

du1988

Mina93

Mene ceka sutra ili preksutra vijenac i ukrasavanje malo doma, zasad bez ideja, moram donijeti ukrase iz garaze pa odlucit za boju i nesto slozit i kupit sta fali 😁😍

imas super stvari u pepcu! Ja danas kao sluzbeni promotor pepco asortimana 😂😂

Vratila si se kuponima,to mi se sviđa!

evo bas razmatram ovaj deal s pelenama sto je stavila emily 😂 neki pljuju pampers, a neki se kunu u njega…budi pametan!

Ja sam odlucila riskirat i iskoristit  tu ponudu jer je odlicna.. Sad se samo nadam da ce nam pasat, meni npr sestra ne voli pampers nikako im ne pasu, bas to sta kazes, nekima najbolje  a nekima cisto bacanje love 

Mina93
    28. Studeni 2018. 22:52

_svjesna

Ma daleko sam od trbusnih misica 😁
    Uvijek sam bila vitka i uvijek salo na stomaku nikad ga se nisam uspijevala rijesiti, vjerovatno je to i od pcos.
    A sto se tice udaraca, i ja osjetim udarce vise dublje i stomak mi se znatno ne izoblici kad udara, vidim ali sam gledala snimak gdje bebe u mojim tjednima pokretima poprilicno izoblice stomak i isture ga bas prema van rucicom ili nozicom, kod mene nije tako uocljivo, nadam se da je i to normala, pretpstavljam da nismo sve jednake. Je li i kod vas ista situacija?

Meni je okrenut ledjima pa se ne moze vidjet otisak ruke ili nogice, al ih zato osjetim unutra koliko rade, pogotovo noge u rebrima 🤣🤣

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:55

O da i te kak osjećam ☺️ Kažem bas da me zadnjih par dana rebra ubijaju, a pogotovo dok se najedem ne znam kak bi se namjestila 🙄
    Ja pak ne odustajem od tih košara, evo slikica kaj sam našla. 😁

Noa 💙

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:56

Noa 💙

du1988
    28. Studeni 2018. 22:57

ako sam dobro izracunala-255 kn izadju tri paketa pelena u dm-u? Ako se uzme tih 2+1 onda pretpostavljam uzeti jedinicu i dva paketa dvojki? ili? svjesna, mene isto pupak zateze ponekad, ne brinem oko toga.  a imam i osjecaj ptičice kao da me mala nekad "grebe" iznutra, ne znam kak drugacije objasniti 😂

url=https://lilypie.com]

du1988
    28. Studeni 2018. 22:58

m.girl na foru ove plave su ti u pepcu!

url=https://lilypie.com]

AllieH
    28. Studeni 2018. 23:01

Meni tocno to, kao da kopa rukicama dolje. Ili mi guzicu izbaci i izbije mi zeludac. Strah me pomisliti do kraja kako ce to izgledati. 😅
    Ja isto imam Pampers Premium za pocetak, ali planiram probati Babylove kad potrosim. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.