Evo da se javim s pregleda. Curka 2290 gr, Neke mjere za tjedan dva vece, neke manje.. Al to je ok. Nema trudova, ctg super.. A ja.. moj cerviks,ajoj.. 😐mislim da sam oborila rekord na forumu, kaze u nestajanju, 10mm, junacki se on drzi, 💪 tlak 150/100 i nije se spustao ni nakon lezanja na ctgu. Puls u nebesa.. Svi se uzletali oko mene.. Kaze da mi je sve ful nisko i da me zato jako boli i taj stalni pritisak. Sto se tice sluznog cepa, nije bed, i bez njega mogu dogurat dugo, al bitniji je cerviks i tlak.. Dobila opet injekciju deksometazona i cordopin. I strogo mirovanje i dalje naravno. Sad cu se stvarno primirit. Makar ne nastavljam niz najboljih vijesti, za mene je ovo super i jako sam sretna sto me nisu u bolnicu poslali, nakon sve one fizikalije oko selidbe bila sam uvjerena da je gotovo s mojom slobodom. 😊
Znaci zato je sve tako tiho tu, svi ste na fejsu.. Nas bezfejsace ko sljivi..😔
Maggie koji mali frajer, bas je medeni.💙
Martina super za pregled, neka tako ostane.😊
Ana zakon za Mikaela i cijelu kilu 💙
Maggie85 presladak mali dečko 😍😍 martina super da je ok plodna voda, sad polako naprijed.... Uf da, i ja trebam koš za pelene kupit, taj stoji na balkonu - viruj mi pticaselicazgst
I ja moram kupiti tu za prljavi veš, ova iz jiska je fora, al pogledat ću i u pepca 😬
Ja sam sve oprala i opeglala, osim posteljine. To je sutra, a sad se peru dekice 😌😌
Lovre
Maggie, ahaa, hvala ti za tu info! Vidim da dosta cura spominje uputnicu za rodiliste, ali kod nas u St niti ne idemo u TA osim ako predemo termin pa sad... Izgleda svugdje drugacije. Leo je predivna bebica i bas mi je drago da se tako dobro snalazite i super mi je kako si ti skroz opustena oko toga svega! Skidam kapu zeno 💪
Ja nisam mislila uzimati posebni kos za pelene... Stvarno mislite da to treba? Mislim, mogla bih ga drzat na balkonu da... 🤔
Nisam uspila pohvatat nista imena.. Nemojte zamjerit kad mi je puno zaostataka ne uspijem to sve 🤣
Sretno dns na pregledu ❤️
Malmica ima onu preporuku kao za skubb kutije, tj organizatore, ja sam uzela jedno pakiranje za prvu ladicu i super mi je 😊 u njoj mi je kozmetika jer je iznad prematalica pa mi je taman na ruku, male tetrice, carapice i one kao papucice svakakve, slinceki, kapice.. Super kako je sve to odijeljeno jer se skupilo nakraju milijun od svega toga 😅
U 2.ladici su mi brojevi 50 i 56, 3. 62 i 68 i zadnjoj rucnici, tetre i posteljina..
Blago receno je pretrpana, jos mi je robica na vješalicama u ormaru, ona medo odijela i jaknice i skafanderi i sve to..
Pepco hvala na dojavi 🤣❤️ bas cu napravit djiric, mi isto nemamo odvojenu sobu jer mi je lakse da spava s nama a u drugoj sobi je prematalica i stavili smo police pa da njih malo popunim, eto samo kutak mali za njega pa kad bude malo veci cemo ga preseliti u tu sobu 😊
Kosara za rublje ajme ja bi jednu tako odvojeno da imam, al nemam mjesta za nju, tako da cu samo odvojeno prati robicu, a kako nemamo susilicu, trebat ce to sve osusit po ovoj zimi tako da bolje da ima viska robice 😁
Kos za pelene kupljen u ikei onaj mali zajedno sa posudicama i bas mi je fora 😊
Peglanje uzas, sinoc i jutros popeglala 4ture vesa od toga je bila jedna sa djecjom robicom i eto napokon je ona cijela sredjena i popeglana i spremljena 😍
TA uputnica mislim da je jedna uputnica dovoljna, ja sam se s njom narucila i onda mi je sad kad sam bila na pregledu prvom dala sestra drugu pretpostavljam da je to ona d1 koja vrijedi za sve nadalje..
Maggie leo je presladak ❤️
I jos sam vjer svasta zaboravila iskomentirat 😅
Nali, super da su ove mjere dobre i da te nisu ostavili u bolnici, žao mi je zbog cerviksa ali daj sad stvarno miruj, znači ollazak do wc-a i kuhinje. I ja sam u bolnici dobila 2 injekcije dexametazina-to je za sazrijevanje bebinih pluća, a cordipin je za snižavanje tlaka tj za smirivanje svega u tijelu. Jesi dobila te tabletice i za doma? Ja pijem pola cordipina ujutro, a pola navečer.
U kojoj si bolnici bila na pregledu i kad moraš opet doći?
Mi idemo sad u grad, pa ćemo baš do jyska pogledati te vreće, ali ipak sam više nekak za ove dječje.
Ana, super za kilažu. :)
luks, svaka čast, dobra si kaj se veša tiče, ja sad ponovno nastavljam. Sutra mi stižu bambus krpice iz ethernala i srceko pa ću to sutra prati tak da do pon mi bude sve spremno za ne daj Bože.
Noa 💙
Martina bravo za pregled i lijepe vijesti 😁😍
Ana ajme super mikael raste i napreduje, vjerujem da ti je odma lakse cim cujes kako kilaza ide gore 😍❤️
Nali super za pregled samo ti sad odmaraj 😉😁
Ajmo, mislim da se treba malo pokrenut nismo odavna imali neku bebicu, zastoj 😱
Uputnica, ja sam imala jednu d1 za preglede i ctg, a dobila sam drugu za rađaonu.
Koš za pelene, i ja imam iz ikee onaj komplet posudica i koša i jako sam zadovoljna s tim. Poklopac lijepo zatvori pa se mirisi ne šire.
Vreća za veš, imamo iz jyska, bila u petak na popustu, čvrsta je i iznutra presvučena nekim nepropusnim slojem da ne upije ak je nešto od robe mokro.
url=https://lilypie.com]
Bruna92 viruj mi, nakon nekog vremena i nije joj nigdi misto nego na balkonu 🤣🤣
Ajd baš ću tu vreću za veš pogledati za vikend, a bebinu ću držat vjerojatno u wc, možda čak na mašini, il u ostavi, odmah mi je preko puta sobe a do wc - a.
Mgirl ja sam u petak ujutro na pregledu, na zadnjem sam dobila duphaston do sada, i beba naprednija za 3 tj, tako da vjerojatno imam detaljni pregled i bris i sve što ide, pa da sam spremna. Čak je dr spominjala da pošto je velika beba da se može pojaviti manjak plodne vode pa onda da i ranije rodim...
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji