Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    28. Studeni 2018. 15:38

Nisam uspila pohvatat nista imena.. Nemojte zamjerit  kad mi je puno zaostataka ne uspijem to sve 🤣
    Sretno dns na pregledu ❤️
    Malmica ima onu preporuku kao za skubb kutije, tj organizatore, ja sam uzela jedno pakiranje za prvu ladicu i super mi je 😊 u njoj mi je kozmetika jer je iznad prematalica pa mi je taman na ruku, male tetrice, carapice i one kao papucice svakakve, slinceki, kapice.. Super kako je sve to odijeljeno jer se skupilo nakraju milijun od svega toga 😅
    U 2.ladici su mi brojevi 50 i 56, 3. 62 i 68 i zadnjoj rucnici, tetre i posteljina..
    Blago receno je pretrpana, jos mi je robica na vješalicama u ormaru, ona medo odijela i jaknice i skafanderi i sve to.. 
    Pepco hvala na dojavi 🤣❤️ bas cu napravit djiric, mi isto nemamo odvojenu sobu jer mi je lakse da spava s nama  a u drugoj sobi je prematalica i stavili smo police pa da njih malo popunim, eto samo kutak mali za njega pa kad bude malo veci cemo ga preseliti u tu sobu 😊
    Kosara za rublje ajme ja bi jednu tako odvojeno da imam, al nemam mjesta za nju, tako da cu samo odvojeno prati robicu, a kako nemamo susilicu, trebat ce to sve osusit po ovoj zimi tako da bolje da ima viska robice 😁
    Kos za pelene kupljen u ikei onaj mali zajedno sa posudicama i bas mi je fora 😊
    Peglanje uzas, sinoc i jutros popeglala 4ture vesa  od toga je bila jedna sa djecjom robicom i eto napokon je ona cijela sredjena i popeglana i spremljena 😍
    TA uputnica mislim da je jedna uputnica dovoljna, ja sam se s njom narucila i onda mi je sad kad sam bila na pregledu prvom dala sestra drugu  pretpostavljam da je to ona d1 koja vrijedi za sve nadalje.. 

Mina93
    28. Studeni 2018. 15:39

Maggie leo je presladak ❤️
    I jos sam vjer svasta zaboravila iskomentirat 😅

m.girl6
    28. Studeni 2018. 15:42

Nali, super da su ove mjere dobre i da te nisu ostavili u bolnici, žao mi je zbog cerviksa ali daj sad stvarno miruj, znači ollazak do wc-a i kuhinje. I ja sam u bolnici dobila 2 injekcije dexametazina-to je za sazrijevanje bebinih pluća, a cordipin je za snižavanje tlaka tj za smirivanje svega u tijelu. Jesi dobila te tabletice i za doma? Ja pijem pola cordipina ujutro, a pola navečer.
    U kojoj si bolnici bila na pregledu i kad moraš opet doći?

Mi idemo sad u grad, pa ćemo baš do jyska pogledati te vreće, ali ipak sam više nekak za ove dječje. 
    Ana, super za kilažu. :)

luks, svaka čast, dobra si kaj se veša tiče, ja sad ponovno nastavljam. Sutra mi stižu bambus krpice iz ethernala i srceko pa ću to sutra prati tak da do pon mi bude sve spremno za ne daj Bože. 

Noa 💙

Mina93
    28. Studeni 2018. 15:45

Martina bravo za pregled i lijepe vijesti 😁😍
    Ana ajme super mikael raste i napreduje, vjerujem da ti je odma lakse cim cujes kako  kilaza ide gore 😍❤️
    Nali super za pregled  samo ti sad odmaraj 😉😁
    Ajmo, mislim da se treba malo pokrenut  nismo odavna imali neku bebicu, zastoj 😱

Vana11
    28. Studeni 2018. 15:54

Uputnica, ja sam imala jednu d1 za preglede i ctg, a dobila sam drugu za rađaonu.
    Koš za pelene, i ja imam iz ikee onaj komplet posudica i koša i jako sam zadovoljna s tim. Poklopac lijepo zatvori pa se mirisi ne šire.
    Vreća za veš, imamo iz jyska, bila u petak na popustu, čvrsta je i iznutra presvučena nekim nepropusnim slojem da ne upije ak je nešto od robe mokro.

url=https://lilypie.com]

Mina93
    28. Studeni 2018. 15:54

Te vrece za robicu planirate drzat u kupaoni ili u sobi? 

luks
    28. Studeni 2018. 16:06

Bruna92 viruj mi, nakon nekog vremena i nije joj nigdi misto nego na balkonu 🤣🤣
    Ajd baš ću tu vreću za veš pogledati za vikend, a bebinu ću držat vjerojatno u wc, možda čak na mašini, il u ostavi, odmah mi je preko puta sobe a do wc - a.
    Mgirl  ja sam u petak ujutro na pregledu, na zadnjem sam dobila duphaston do sada, i beba naprednija za 3 tj, tako da vjerojatno imam detaljni pregled i bris i sve što ide, pa da sam spremna. Čak je dr spominjala da pošto je velika beba da se može pojaviti manjak plodne vode pa onda da i ranije rodim... 

Lovre

• nali
    28. Studeni 2018. 16:14

Mgirl- da, sad stvarno mirovanje na najjace.
    Kako ti reagiras na deksametazon? Meni je evo vec 4.ti put da sam ga primila (+ jos prije trudnoce sam zbog nekih drugih problema morala) ja ga lose podnosim, znojenje, glavobolja, vrtoglavica..Bas svaki put.
    Cordopin su mi sad vanredno dali, jer mi tlak nije padao, nisu mi ga za doma dali jer sam vec na drugoj terapiji za tlak- metildopa, koju su mi sad povecali. A nisam ti ja na pregledima u bolnici,tj idem privatno, odlucila sam reci dovidenja bolnicama nakon sto sam s krvarenjem u ranoj trudnoci sva isprepadana cekala 40 minuta da me netko pregleda, a trudnoca onak, za mene bila nemoguca pa sam sva isprepadana bila da cu cekajuci izgubiti bebu. Reko baj baj bolnicama,od tad idem u podobnik jer me previse frka za bebu.  Sad moram za 2 tjedna ponovo. Osim ak mi tlak ne podivlja, onda ranije.

_svjesna
    28. Studeni 2018. 16:15

Maggie hvala ti.
    Mali je premeden ❤️❤️❤️

Slampo
    28. Studeni 2018. 16:39

Maggie imas prezgodnog djecaka. Ana Mikael je bome cudo od dijete, bome jako lijepo napreduje jos ce prerasti ono božićno odjelo koje si kupila neki dan. Cure koje su bile na pregledima super za dobre vijesti. Samo neka tako nastavi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.