Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    31. Kolovoz 2019. 16:41

mmama2

Moji je kapitalac, ima 8 mj za par dana i preko 10 kila🙄🙄 sav je naguzvan🤣 i to sve samo na sisi 😂😂

Roden je sa 3380 i 51 dug.  Sada mu robicu 80 ne mogu navuc

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    31. Kolovoz 2019. 16:43

Nemamo ni mi zuba u glavi 😁
    Rodjen je sa 3060, a sad ima 9100gr, zadovoljna sam, uvela sam drugi obrok.

MVT
    31. Kolovoz 2019. 16:56

Petra05

Bome 4500, jesi prirodno rodila? Moj 3040g i to mi je puno bilo 😂
    Jel moj mali jedini koji je presao 7 mj bez iti jednog zuba, a niti se nazire da ce izaci uskoro

Prirodno sam rodila uz epiduralnu i drip, ali je uspio van izać iako sam sve svece prozvala i derala se da hoću na carski, pa su mi priredili i kratki igrokaz u rađaoni, doktor mi se smijao što sam zapela i tako to. 😀 a ima dva zuba, izbila sa 5 mjeseci, ali za sada je to to. 😊

cvijetic12
    31. Kolovoz 2019. 22:07

Evo moji zivci ce smirili 😅
    Bila sam na kavi s frendicom koja ih ima troje, i eto malo se pojadale jedna drugoj pa shvatis da je to normalno i da je to prolazno..doma smo, a ja sam navikla raditi a ne biti doma  ( dizem kapu zenama koje su doma s vise djece cijelo djetinstvo) i onda mi to sve bude tako da na kraju poludim kad se svega nakupi 🙄
    Ali, i uspjela sam pocistit ☺ sad samo nek netko proba hodat po stanu 😅

_svjesna
    31. Kolovoz 2019. 23:18

Cvijetic samo se opusti jer nisi sama, vjeruj da svaka zena ima isti problem i svi se mi isto nosimo s time, bice bolje i meni je isto jer sam navikla raditi, nema gdje me nije bilo, neovisna, a sada priljepak odredjuje tempo 😁
    Evo mi drugi dan na moru, zene drage ovo nije moje dijete, toliko mu godi, valjda jer stalno se nesto desava oko niega, na plazi samo posmatra, igra se, kupamo ga, kad zadrijema stavim ga u kolica odem kratko djir napravim ma zaspi cim ga spustim doslovno, more mu godi i nosicu pa se nadam da ce i to brzo proci, prava je mala ribica u vodi, voli se kupati. ☺️

MVT
    31. Kolovoz 2019. 23:32

Treba imati ispušni ventilal jer poludiš, osobito ako si prije imala živahan raspored i ako voliš svoj posao. Ja se ne bih nikada mogla zamisliti da sam samo doma i da nemam posao. Poludila bi. Ja sam oplakala svoj rastanak sa starim životom, ali pomalo nekako sve dolazi na svoje, pa zato gibam u devetom mjesecu na službeni put 😀. Sve će se to posložiti, da će nam na kraju faliti bito doma sa malenim buhtlama.
    A što se tiče mora, čini mi se da ga bebe obožavaju i moj je sretno plutao 😉.

ancikaM
    01. Rujan 2019. 08:01

Tesko je da, mozda vama koje imate vise djecice bude malo lakse (psihicki) jer barem znate sta vas ceka pa ste se mozda psihicki pripremile 🤣 ali opet, voditi brigu o 2+ djece cijeli dan, voditi kucanstvo i brigu o sebi...uh, svaka cast...ja evo jos nisam otisla na kavu, a zadnji put sam se nasminkala za bozic, cekam bolje dane 🤣

• Petra05
    01. Rujan 2019. 08:21

Da treba imati ispusni ventil, ali ja necu dijeliti pamet jer moj mali ide svaku subotu kod bake, evo od popodne je tamo i idemo poslije po njega, pa ja imam ispusni ventil i odmorim se i napunim baterije za naredni tjedan

cvijetic12
    01. Rujan 2019. 08:27

Nama sutra starta vrtic starijem, i vjerujte da JEDVA ČEKAM 🤗🤗🤗🤗🤗

ancikaM
    01. Rujan 2019. 09:35

Jel neka od vas mozda iz Velike Gorice? Mene je toliko strah da necemo upast u jaslice, 20. smo na listi cekanja i sve se bojim kad navrsi godinu dana da nece biti mjesta za njega 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.