Mame kako ste prepoznale da je neka namirnica tesko 'sjela' bebi?
Moja danas rucala rizi bizi s piletinom (jedino grasak nova namirnica), popodne spavala super, a sad show, od 20i30 ju uspavljujem i evo sad zaspala, place, migolji se.. probale se ustat, sve ok, ali nakon 10min opet trlja oci.
Neznam dal ju muci sta je jako umorna jer se popodne ranije probudila ili je grasak zeza
Grašak je inace malo teži al ne mora znacit da je od toga, mozda jednostavno takav dan 🤷🏻♀️
Grašak je inace malo teži al ne mora znacit da je od toga, mozda jednostavno takav dan 🤷🏻♀️
I ja se nadam da je samo do raspolozenja, inace ima 4 zuba i ne vidim da idu novi, ali tako ne copila da sam pomislila da je progutala pol bradavice 🙄
Nama je grasak ok, cak i mahune, natavno u malim kolicinama i u kombinaciji s necim, mozda se samo slucajno nervoza poklopila sa graskom 😁 vi zene koje koristite adaptirano, molim vas preporuku, primijetila sam da ostajem lagano bez mlijeka, malac se bas muci da navuce, a sisa svako malo, svaka 2-3 sata, ali eto nesto se slabo puni 🥴 pa za svaki slucaj da imam adaptirano u pripravnosti
Nama je grasak ok, cak i mahune, natavno u malim kolicinama i u kombinaciji s necim, mozda se samo slucajno nervoza poklopila sa graskom 😁 vi zene koje koristite adaptirano, molim vas preporuku, primijetila sam da ostajem lagano bez mlijeka, malac se bas muci da navuce, a sisa svako malo, svaka 2-3 sata, ali eto nesto se slabo puni 🥴 pa za svaki slucaj da imam adaptirano u pripravnosti
Znas da ne mozes ostati bez mlijeka ☺️pogotovo ako tako cesto sisa.. Kako mislis ne puni se? Pa ne pune se onako kao na pocetku odavno vec.. Ali se ne mogu ispraznit🤔
url=https://lilypie.com]
Znam da se ne mogu samo tako ispraznit 🤣 ne znam kako da opisem, dugo nacicava da bi nesto krenulo, a jos do prije par dana bi bile kao kamen ako ne cica na svakih 3 sata. Skroz su mlohave, pa si sve kontam da bi to mozda moglo bit zbog moje lose prehrane...pocela sam uzimat sad neke multivitamine da malo nadoidem 😑
E mislite da ima veze nasa prehrana s time? Jedem uzasno nezdravo, da li se to odrazava i na njega? 😱
Mislim da da, sve sta pojedemo utjece na mlijeko.
Kad pojedem pizzu ili takvu glupost vidim veliku razliku nego kad pojedem domacu juhu i leso meso, i u kolicini nlijeka i u maloj. Mirnija je a vice nabubre
Mislim da se sigurno odrazava, ali ne u nekoj povecoj mjeri, ja jedem stalno sendvici, cokoladice, gluposti, tako sam se jedino hranila na prvoj godini faxa 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji