Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    01. Rujan 2019. 17:49

Kod nas ako ne upadnes imas druge godine 1bod vise.
    Uzeli su nam papire ali posto beba do 31.8. Nema jednu godinu nebi upali.mislim da je takva politika svugdje.

ancikaM
    01. Rujan 2019. 18:06

kak vi stojite s bakama, jesu vam blizu? Mi nemamo apsolutno nikoga, to me jos vise plasi 😑 

cvijetic12
    01. Rujan 2019. 21:05

Mama5

Zadranka ako te ista tjesi ja imam troje skolaraca, malog od 4 god i nju malu. Pomoci nemam bas neke, skoro po cijele dane sam sama s njima a do skole imaju klinci 15min hoda. Mene samo malo u pocetku pere stres zbog pocetnih obaveza oko skole(roditeljski sastanci i dr..)
    Sto se tice skole zadace ne pisem, pomoci naravno mogu ako netko zapne sa zadacom ili ucenjem, meni je najgori onaj dio uskladit se sa svima njima i stici napraviti rucak da svi stignu pojesti, uz malenu ce to bome biti izazov, ali dobro, jaja i sendvica uvijek ima

Wow, nisam znala da ih imas 5, svaka cast 🤗

Neki dan ste spominjale vitaminske tablete, ima tko kakvu preporuku,  nesto sta mogu dojilje, bas se lose osjecam, i osjetim da mi fali vitamina i svega

mmama2
    01. Rujan 2019. 21:24

Mama5

cvijetic12

Mama5

Zadranka ako te ista tjesi ja imam troje skolaraca, malog od 4 god i nju malu. Pomoci nemam bas neke, skoro po cijele dane sam sama s njima a do skole imaju klinci 15min hoda. Mene samo malo u pocetku pere stres zbog pocetnih obaveza oko skole(roditeljski sastanci i dr..)
    Sto se tice skole zadace ne pisem, pomoci naravno mogu ako netko zapne sa zadacom ili ucenjem, meni je najgori onaj dio uskladit se sa svima njima i stici napraviti rucak da svi stignu pojesti, uz malenu ce to bome biti izazov, ali dobro, jaja i sendvica uvijek ima

Wow, nisam znala da ih imas 5, svaka cast 🤗

Neki dan ste spominjale vitaminske tablete, ima tko kakvu preporuku, nesto sta mogu dojilje, bas se lose osjecam, i osjetim da mi fali vitamina i svega

Hvala 🤗
    Meni opako fali vitamina i to onog imena odmor i san😂, jedva cekam da mala naraste, prestane cicat i krene spavat cijelu noc.

Skromna si🤣

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    01. Rujan 2019. 21:57

Ah, dok prestane cicat i spavat cijelu noc ja budem ko bakalar osusena 😅
    Uzasno sam smrsavila i bas se lose osjecam , a u ljekarni uvijek ponude neke tablete od 500kn 😏 s tim tabletama ima da letim🤔

zadranka86
    01. Rujan 2019. 22:23

Mama5

Znam zeno svaka ti cast...skidam ti kapu....a i ja tako mislim da im bude rucak svaki dan i na vrime da imaju skuhano...asto da ti kazem znas sve...hahah....valjda cu i ja nac balans ja se puno sekiram oko nekih stvari opcenito koje nije ni vridno jer ionako se poslozu i sidnu na svoje..al stos ti kad si ne mogu to utupit svjesna jesan ali jace je od mene.....mogu mislit kako ti na kraju dana..jadna svalis se mrtva u krevet..ja s njih troje budem ko da me vlak prisa...daj skuhaj daj operi daj kucu daj na more daj opet kad dodu uvik neko nesto zove trazi place ljuti se...uffff...al dobro inace nisan neki zivco pa ono koprcam se..🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    01. Rujan 2019. 22:31

Zene svaka vam cast, ja s ovim jednim se nesto zalim, dobro vi to balansirate!!
    E i ja sam se udebljala, iako sam stalno u pokretu kile ne spadaju, a uzimam Centravit od Dietpharma, isto sam tako davala bruku para na vitamine, a ovi mi dodju pravo povoljni a solidni su. 

cvijetic12
    02. Rujan 2019. 07:52

Mama5

_svjesna

Zene svaka vam cast, ja s ovim jednim se nesto zalim, dobro vi to balansirate!!
    E i ja sam se udebljala, iako sam stalno u pokretu kile ne spadaju, a uzimam Centravit od Dietpharma, isto sam tako davala bruku para na vitamine, a ovi mi dodju pravo povoljni a solidni su.

Meni nekad dođe da mi se vratiti u proslost i opaliti samoj sebi samar dok kukam kako sam umorna s jednim djetetom 😂
    No, salu na stranu,, kad dijete ne spava, kad je cendravo ma kad je zahtjevno u svakom pogledu tesko je, bilo prvo ili ne znam koje, tako mi je bilo s prvom, tako je i sad sa zadnjom, nisu mi ni drugi bili super mirne bebe ali ono lakse nego s njih dvije je bilo. Ali eto tjesim se, svi su narasli narast ce i ona, i sa vecima imas briga a bome kako su stariji neke su sve vece, moja sveki mi je uvijek govorila, malo dijete mala briga, veliko dijete velika briga.

To i moja govori 😅
    Jednog dana ces imat jaaako puno unucadi 🤗

pepillu
    02. Rujan 2019. 14:35

Da to je bas lipo. Moj dida i baba imaju oko 80 godina, 5ero djece, 13 unučadi i 9 praunučadi... 

• Petra05
    02. Rujan 2019. 16:00

evo citam ovo sve, svaka čast svim mamama koje imaju više djece i lijepo je poslije imati puno unucica, ali ja sam sa rađanjem zavrsila, svi govore ma predomislit ces se, al nisam oko ničega pa neću ni oko ovoga, ne vidim sebe nikako sa više djece, niti imam živce za to i mislim da je onda bolje biti svjestan sebe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.