Jel neka od vas mozda iz Velike Gorice? Mene je toliko strah da necemo upast u jaslice, 20. smo na listi cekanja i sve se bojim kad navrsi godinu dana da nece biti mjesta za njega
ancikaM I mene muči isto, ja sam iz Zagreba i kad su bili upisi skupili smo papire i odnijeli, iako su mi rekli da se mjesto ne može rezervirati, ali ni papire nisu uzeli nego je žena rekla pa tek se rodio, gdje se žurite (tad je imao 4 mjeseca). 🙄 i ja se bojim da neće upasti, jer je navala ogromna čak i u privatnim vrtićima. Čuvat će ga onda baka, ali ja bi voljela da je što ranije među djecom.
Petra05 super je što možeš se odmoriti, iskoristi svaku sekundu :)
Nisam ni ja iz VG ali po iskustvu moga grada, da smo 20. Na listi cekanja ti znaci da su nam sanse minimalne, nadam se da ces dobiti mjesto.
Sa starijim smo upali u jaslice tek iz drugog pokusaja i to preko veze.
Mi se spremamo za skolu...sad cu imat dva skolarca..uopce nemam pojma kako cu se sad izorganizirat sa malom bebom...svaki dan odlazak dolazka pusanje ucenje...kako to sve sad prilagodit s bebom kad ona ima svoj raspored a opet moram sad se i prilagodit skolarcima i rucak i vrime kad s njima pisem i ucim a dvi su sad nije jedna...plus beba koja isto ima svoje potribe..aj muz ce uskocit ali nije to sad od neke veelike pomoci..malo me strah svega jer bi tila da nadem balans u svemu...morat cu nesto smislit tako da kad rucamo idemo malo svi odmorit a onda se bacamo na skolu ...idu kraci dani pa me strah da ce mi dan biti pree kratak za sve..a ja san vam takva mama da drzim sve pod kontrolom...znam da ih polako tribam pustit da malo i sami al jednostavno valim kad imam situaciju pod kontrolom...uvik se bojim ajde olabavi gotovo jeko ce vise vratit kockice na svoje misto....eto nije lako..mozda ce sad netko reci ovako onako al znam da me bas strah svega toga jer si mislim da necu moci da necu uspit....al opet se duboko nadam kroz mj.dana da ce sve sist na svoje...sorry mame ako san pretjerala u romanu ali eto izaslo iz mene ..valjda mi lakse kad san to negdi napisalia nekao se odma osjecamo lakse🤔
url=https://lilypie.com]
Mi se spremamo za skolu…sad cu imat dva skolarca..uopce nemam pojma kako cu se sad izorganizirat sa malom bebom…svaki dan odlazak dolazka pusanje ucenje…kako to sve sad prilagodit s bebom kad ona ima svoj raspored a opet moram sad se i prilagodit skolarcima i rucak i vrime kad s njima pisem i ucim a dvi su sad nije jedna…plus beba koja isto ima svoje potribe..aj muz ce uskocit ali nije to sad od neke veelike pomoci..malo me strah svega jer bi tila da nadem balans u svemu…morat cu nesto smislit tako da kad rucamo idemo malo svi odmorit a onda se bacamo na skolu …idu kraci dani pa me strah da ce mi dan biti pree kratak za sve..a ja san vam takva mama da drzim sve pod kontrolom…znam da ih polako tribam pustit da malo i sami al jednostavno valim kad imam situaciju pod kontrolom…uvik se bojim ajde olabavi gotovo jeko ce vise vratit kockice na svoje misto….eto nije lako..mozda ce sad netko reci ovako onako al znam da me bas strah svega toga jer si mislim da necu moci da necu uspit….al opet se duboko nadam kroz mj.dana da ce sve sist na svoje…sorry mame ako san pretjerala u romanu ali eto izaslo iz mene ..valjda mi lakse kad san to negdi napisalia nekao se odma osjecamo lakse🤔
Nas skola ceka iduce godine, i neznam kako cemo, ali nekako hocemo. Kad se beba zabavi radi s njima zadace i sl.
Nama krece skola isto i vrtic za srednjeg, ja sam opustena i sretna upravo zato jer sam sada doma, kada i trebam biti💪 stariji krece u 1r ne boravka tako da cu morat s njim doma proci kaj su radili, ali ne mislim umjesto njega uciti ili zadace pisati, to je njegova obaveza ja sam svoje skole odavno zavrsila 😬😬
url=https://lilypie.com]
Sretno svima sa skolom/vrticem, meni ostaje sve isto zasad 🙈 , sljedece godine mali kod bake, a ja zavrsiti faks, to ce biti tek pothvat
Jel neka od vas mozda iz Velike Gorice? Mene je toliko strah da necemo upast u jaslice, 20. smo na listi cekanja i sve se bojim kad navrsi godinu dana da nece biti mjesta za njegaancikaM I mene muči isto, ja sam iz Zagreba i kad su bili upisi skupili smo papire i odnijeli, iako su mi rekli da se mjesto ne može rezervirati, ali ni papire nisu uzeli nego je žena rekla pa tek se rodio, gdje se žurite (tad je imao 4 mjeseca). 🙄 i ja se bojim da neće upasti, jer je navala ogromna čak i u privatnim vrtićima. Čuvat će ga onda baka, ali ja bi voljela da je što ranije među djecom.
Petra05 super je što možeš se odmoriti, iskoristi svaku sekundu :)
Ovo što vam nisu uzeli papire je veliki gaf!! Da ste ih predali, dogodine bi imali prednost pri upisu, tako su bar meni rekli. Ja sam predala isto kad je imala 4 mjeseca...
Ja sam bas pitala da li da prijavljujem posto nece razmatrati prijavu jer nece imati godinu dana do 31.8., ali mi zena lijepo objasnila da bolje predam papire jer cemo imati prvenstvo upisa. E sad, neki kazi da ako u tom vrticu nema mjesta, da te onda upute na neki di ima. Glupo mi je da su ti odbili papire ako ti dijete s godinom dana treba u jaslice, vjerojatno si mogla predati samo prijava ne bi bila razmatrana dok ne navrsi godinu, barem su meni tako rekli u vrticu.
Znači ako no naše bebe po zakonu ne mogu upisati jer nemaju godinu dana ali je preporuka napraviti prijavu i onda te oni imaju u sustavu i imaš prednost dogodine. A kad ti beba napuni godinu dana zoveš okolo di ima mjesta neovisno o tome koji vrtić si napisao u prijavi... Ili ako slučajno u vrtiću gdje si predala imaju kakav info ili njihov drugi vrtić ima mjesta oni te mogu uputiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji