Ja isto mislim da san i ja zavrsila s radanjem...covik nikad ne zna kako se moze predomislit alii mislim da je sto se mene tice dovoljno tj dosta..njih troje oba spola ja san jos relativno mlada rane tridesete i sad se ponovo kad mali poraste vracam sebi poslu planovima i tako..mislim da sad kad i on odraste malo triba da malo ja i muz uzivamo i da se posvetimo sad malo i nama...naravno dug je put jos do njihove samostaonosti ali lakse je kad su veci to definitivno...ja isto nisan tip da budem u kuci rascupana i svakakva..hahah ali trenutno je tako ali nisan tip da mi je to sad narednih ko zna koliko dok odrastu...ja picim radit cim mali napuni 3god..do tad planiram ne doc u napast da idem radit i obrazovati se..to kazem jer san nesto isto tako zapocela i ostavila ...tako da planiram ove 3god pametno ulozit u kici sto budem...eto vazno je imat planove tj ciljeve...moj je da budem mama sto bolja sto vise posvecena i uvik tu za njih a opet da i osim majcinstva u poslovnom djelu budem zadovoljna i ispunjena...da to dvoje izbalansiram...nadam se da i da hocu...😉😉
url=https://lilypie.com]
Meni je jako lijepo kad vidim da mame uzivaju u majcinstvu i brizi za djecu i zapravo im zavidim jer bih voljela da sam i ja taj tip 😑 ja sam od prvog dolaska dana nakon dolaska iz bolnice pod stresom, em je prva beba, em sam stalno sama, nedostaje mi drustvo i ljudi, em imam hiperaktivnu i placljivu bebu koja nema mira i lose spava, otisla mi kosa, zubi, dobila dermatitis...da dalje ne nabrajam 🤣 sve sto radimo mi je stresno, cak i obican odlazak u setnju. Moj je i volim ga najvise na svijetu, ali ponovno to sve prozivljavat...nikako. Nadam se da cu se tokom par godina predomislit jer ne bih htjela da bude sam 🥴
Ajme pa ja sam tek sad vidjela da su nam bebe isto stare, i ti se 5.1 porodila? ☺️
Super.
E jel ima neko iz Splita, da mi kaze koji je trzni najbolji u Splitu, danas nam je lose vrijeme na moru pa bismo se provozali? ☺️
Dobri su ti i mall of split i city centar, a i jako su blizu, pa mozete oba ako zelite ubit vrime :)
Ja apsolutno uzivam u majcinstvu i to je ono sto zelim ganjat kao karijeru, ako mogu to tako reci 😬 vise je sigurno da cu imati jos nego da necu🙈 a za mj dana imam tek 30 tako da stignem 🤣
url=https://lilypie.com]
Super.
E jel ima neko iz Splita, da mi kaze koji je trzni najbolji u Splitu, danas nam je lose vrijeme na moru pa bismo se provozali? ☺️
Mall of split
Danas je ne prihvaceno reci da ne uzivas u majcinstvu, ja evo recimo trenutno niti malo ne uzivam, to ce se promijeniti kako on bude isao stariji i bolji, ali da bi prolazila ovo jos jednom ne, da je bolje dijete onda vjerovatno bi, ali kad se opeces ovako na prvu, ne znam bas da bi podnijela jos jednog ovakvog
Danas je ne prihvaceno reci da ne uzivas u majcinstvu, ja evo recimo trenutno niti malo ne uzivam, to ce se promijeniti kako on bude isao stariji i bolji, ali da bi prolazila ovo jos jednom ne, da je bolje dijete onda vjerovatno bi, ali kad se opeces ovako na prvu, ne znam bas da bi podnijela jos jednog ovakvog
Mozda druga beba bude mirnija 😄
Jos je to svjeze, za 2,3g ces mozda misliti drugacije 🤗
Mi smo jutros papali jaje, tj. Zumanjak, reakcije nema pa cemo vidjeti za dalje, njega cu uvoditi bas po onin smjernicama iz grupe.
Sortiraj odgovore
Najstariji