Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    02. Rujan 2019. 16:25

Drage mame samo da vam mahnem i prijavim dijareju kod bebca treci dan ima ih sigurno 4-5 dnevno tj nakon svakog obroka. Dajem jabuku rizu krompir probiotik eto ako imate jos kakvih savjeta rado cu probati

pepillu
    02. Rujan 2019. 16:26

Ja osobno bi tila imati jos djece al evo u potpunosti razumim ljude koji kazu da ne zele vise djece i mogu 100 % razumit žene koje kazu da ne zele uopce djecu jer in je bitnija karijera..... ili sto ti ga ja znam... 

ancikaM
    02. Rujan 2019. 16:42

Enna010

Drage mame samo da vam mahnem i prijavim dijareju kod bebca treci dan ima ih sigurno 4-5 dnevno tj nakon svakog obroka. Dajem jabuku rizu krompir probiotik eto ako imate jos kakvih savjeta rado cu probati

Probaj bananu i mrkvu, mog to zatvori pa taj dan ne kaka uopce...

cvijetic12
    02. Rujan 2019. 17:22

Ja imam dvoje i to je to od mene, jos sam mlada (26) pa se stignem predomislit, ali mislim da necu. Voljela bi se posvetiti sebi kad ih podignem na noge i uzivati s muzem.
    Meni je osobno dvoje taman, pogotovo kad su oba spola kao kod nas. 

mmama2
    02. Rujan 2019. 17:30

Enna010

Nove smjernice su da se daje jesti sve sto i inace, nikako ne zacepiti bebu jer taj virus mora van iz organizma, a ide van tako kako ide🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

MVT
    02. Rujan 2019. 18:53

Petra05

evo citam ovo sve, svaka čast svim mamama koje imaju više djece i lijepo je poslije imati puno unucica, ali ja sam sa rađanjem zavrsila, svi govore ma predomislit ces se, al nisam oko ničega pa neću ni oko ovoga, ne vidim sebe nikako sa više djece, niti imam živce za to i mislim da je onda bolje biti svjestan sebe

Isto mislimo! 😉 Svaka čast drugima, ali nije to za mene 😀

ancikaM
    02. Rujan 2019. 19:30

Takoder svaka cast drugima, ali neka, hvala 🤣 cak sam razmisljala o drugom, ali sam shvatila da ne  bih to psihicki mogla podnijeti, biti zatvorena u stanu godinu dana s bebom, dojiti, nositi grudnjake za dojenje, biti prljava i umorna, odvojena od svijeta, emocionalno u banani, nisam taj tip...jedno sasvim dovoljno ☺️

_svjesna
    02. Rujan 2019. 19:33

Da, i ja isto mislim da ne treba pretjerovati s namirnicama koje zatvaraju previse, eventualno jedna u obroku, ostalo sve normalno, samo mu nadoknadjuj tecnost i elektrolite da ne dehidrira, neka doji cesce i pije vode ili sta vec. 
    I ja sam zavrsila s radjanjem, jednostavno imam dijete znam kako je biti mama, ali nemam neku potrebu za jos jer zelim se malo posvetiti i karijeri 😦😏

cvijetic12
    02. Rujan 2019. 20:47

Je uveo tko jaje? Ja bi sutra ali se gubim po onim domacim smjernica, prekomlicirano mi je to za popamtiti😏

MareiKate
    02. Rujan 2019. 21:50

Ja svakako želim još djece, ne želim da mi curica odrasta sama i želim da kad poraste a mi ostarimo /umremo 😅 ima nekog svog 😁 ima već i bratića i sestričnu ali mislim da treba imati i brata/sestru...
    Što se tiče karijere, već sam je se naganjala 😂 rano sam počela 😁 a nisam nešto pretjerano ni mlada 😁 mislim da sam dosegla što sam htjela, tj nemam namjeru ganjati neke vodeće pozicije, jer sam bila korak do toga i nije mi se svidjelo, a tjerat veću plaću mogu uvijek marljivim radom neovisno o djeci... Tako je barem u mojoj firmi trenutno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.