Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    31. Kolovoz 2019. 13:05

Moj je preaktivan i mislim da je to razlog slabijeg napredovanja, on ima periode kad puno jede i ovakve kad nece nista staviti u usta, a uvijek je 100 na sat, taj i kad spava nema mira

cvijetic12
    31. Kolovoz 2019. 13:11

Ajme neznam jel pms ili sta, ali ako mi se netko danas zamjeri mislim da bi ga s palicom ganjala 😡😡😡😡
    Glava me boli koliko sam zivcana, uzas, najraidje bi isla spavat koliko nisam za nis 🤐

cvijetic12
    31. Kolovoz 2019. 13:15

Sto se tice kilaze, moja ima oko 8ipol kg, rodena s 3600, imamo sad na jesen sistematski pa cemo vidjeti sta kaze pedijatar, mislim da je to ok

ancikaM
    31. Kolovoz 2019. 14:06

Moj je isto slabije dobivao od 6 mj, roden s 2800, sad ima oko 8 kg. Neznam, pedijattica je isto rekla da sve manje bebe dobivaju nakon 6 mj, ali dom god se ponasaju kao i inace i nema nekih drugih problema, da je to ok

• Petra05
    31. Kolovoz 2019. 14:12

Moj roden sa 3040g, mislim da bi sad trebao imati oko 8.500, barem mi tako pokazuje kad sjedne na vagu 🤔, ali on je prvi mj dobio 1500g 

zadranka86
    31. Kolovoz 2019. 14:29

Moj je roden sa 3810 a sad ima preko 9kg...vagao se ima 15 dana tako da tad je imao 9kg sad vjerojatno nesto malo vise..on je isto na dane al ja se ne sekiram ako mi losije rucak pojede onda bolje voce popodne a mliko je prije spavanja noc i jutro tako da eto ne mogu se pozalit..evo nama i dr jedinica gornja ide van..ima dva dana probila prva sad evo i dr.samo sto nije...

url=https://lilypie.com]

pepillu
    31. Kolovoz 2019. 14:36

Moj je rođen sa 3900 a sad nasa vaga pokaziva oko  9ipo i tako cijeli misec varira znaci nije ni moj bas nesto dobija a nismo bili kod doktora na vaganju ohohoooo...  bas cu morati otici i ja.. 

MVT
    31. Kolovoz 2019. 14:59

Moj malecki je rođen sa 4500 grama, a sad ne znam koliko ima, pred mjesec i pol je imao 8700, pa vjerojatno sad ima više, ali se ne opterećujem sa dobivanjem na kilaži, ionako je predijatrica morala još jednom pregledat tablice rasta da se uvjeri da smo u normali 🤣 a što se tiče živaca, koji živci? 😀

• Petra05
    31. Kolovoz 2019. 16:05

Bome 4500, jesi prirodno rodila? Moj 3040g i to mi je puno bilo 😂
    Jel moj mali jedini koji je presao 7 mj bez iti jednog  zuba, a niti se nazire da ce izaci uskoro

mmama2
    31. Kolovoz 2019. 16:40

Moji je kapitalac, ima 8 mj za par dana i preko 10 kila🙄🙄 sav je naguzvan🤣 i to sve samo na sisi 😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.