Ja isto mislim da dosta utjece, a ovih dana stvarno slabo jedem, tipa 3 puta dnevno nesto malo, jedino pijem puno vode zbog ovih vrucina
Sve sto vi jedete ide kroz mliko...kao na pocetku pazimo sto jedemo da ne bi bebici naskodilo radi trbuscica...sve ide kroz mliko...i naravno da je i vazna vasa ishrana jer i ona utjece na kvalitetu mlika...nam je danas punih 8mj....evo posjeo se sam diga se uz ogradicu od krevetica i odma zaradio modricu posrid cela😂...izasao tje presao preko ogradice krevetica u moj krevet..al je spustena na nekih 15cm...veselo jutross
url=https://lilypie.com]
Podizem temu od proslog tjedna, zivcanost 😤
Bjesna sam ko pas, kuca je prljava da netko ude unutra zvao bi mi socijalnu sluzbu, mala zaftkava od sinoc, sa sinom se prepirem a muz me bas nervira.
Vec 2 dana pokusavam pocistit, operem pod al je prljav za 2 h opet 🙄
Luda sam, najradije bi ih svo troje poslala negdje da se odmorim
Podizem temu od proslog tjedna, zivcanost 😤
Bjesna sam ko pas, kuca je prljava da netko ude unutra zvao bi mi socijalnu sluzbu, mala zaftkava od sinoc, sa sinom se prepirem a muz me bas nervira.
Vec 2 dana pokusavam pocistit, operem pod al je prljav za 2 h opet 🙄
Luda sam, najradije bi ih svo troje poslala negdje da se odmorim
Da nije pms? 😑 takva sam isto u naletima 🤣 fino reci muzu da pocisti stan, a ti popij kavicu barem par minuta u miru 🥴 meni to puno znaci kad je moj doma, recimo isto i za kuhanje, ne sjecam se kad sam kuhala zadnji put, voli kuhat, a ja se ne bunim 🤣
Evo me u klubu, moj je odlucio otici jutros do rodica, a ja se paprim s malim koji nece niti jede od sinoc, a niti spava, najrade ga ne bi pustila u kucu kad se vrati 🤬😡
Moja kuća je do jucer bila u neredu teškom i to puna 2 tjedna, muž dode kuci s posla prigovara zasto je sve neuredno a ja luda ka puška i tocno razumim kad kazes da te muz bas nervira jer mi je isto bilo i onda je dosa cak do te faze da ja popodne odem s malim u dir a on kuću riba i pegla. Jucer smo skupa sve dovršili i sad sam manje zivcana 😂
Aj zamisli samo kako je kod mene, nas je u 60tak kvadrata 5😱😱 ves samo vadim iz susilice i stavljam na fotelju s koje onda cupaju kaj im treba🤣🤣
url=https://lilypie.com]
ja se tebi divim , dosad bi pukla sigurno,ali valjda se naviknes na takav zivot
nas je 4 na 90 kvadrata, računam i psa , kuća je vječito u neredu, muz isto dode s posla pa prigovara zasto je neuredno, a kako da ja uspavljujem malog 120 minuta i usput mičem njegove igračke, usisavam pasje dlake i tako dalje, jedan dan poglancam, sutra kao da i nisam
ja se oko svega nerviram i kao osoba sam živac teški, ali za nered sam ziva flegma, ali moj muž nažalost nije :(
koliko ti dobiva na tezini? moj isto brljavi kašice, a sad mi i ad izbacuje, popije bas minimum, po noći ne traži
Mene isto boli briga za nered al me slom opali kad mi ovaj prigovori, ka da ja nisam cilo jutro nista napravila. Sto suda, sto vesa ( a meni je bilo isto ka kod tebe mama2 sa vesom do jucer, kad je muž sve opegla a bolje da nije 😂) , posvetim se malome, igramo se, pravim rucak, njemu kasice, uspavljujem ga i boze moj i ja malo odrijemam s malim al to muž ne mora znati 😂
Sto se tice klize mislim da je okej 300 gr mjesečno od 6 mj pa nadalje, ako griješim nek me neko ispravi....
Sortiraj odgovore
Najstariji