Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    29. Kolovoz 2019. 13:05

Svima je izgleda tako preko dana, a kad se posjednu je li bas pravo sjednu na guzu taj prvi put?
    Moj po cijelom stanu puzi vojnicki, digne se na sve cetiri i samo se ljulja naprijed nazad i radi mostic 😁 a zatim se postavi bocno, i posjedne se na bok ali se ne zna jos rukom ispraviti skroz na guzu.

cvijetic12
    29. Kolovoz 2019. 13:22

_svjesna

Svima je izgleda tako preko dana, a kad se posjednu je li bas pravo sjednu na guzu taj prvi put?
    Moj po cijelom stanu puzi vojnicki, digne se na sve cetiri i samo se ljulja naprijed nazad i radi mostic 😁 a zatim se postavi bocno, i posjedne se na bok ali se ne zna jos rukom ispraviti skroz na guzu.

Pomalo, svladat ce on to, moja se sad stalno sama posjeda, vec sad i manje pada 😅👏 danas imamo jednu plavicu 😏
    Ona se dize za kauc, a ja iz kuhinje samo gledam glavu kako izviri 😜
    Meni je ovo bas shock, mali je tek s 8poceo puzati, sad kad vrtim film, bio je bas mirna beba ❤

• Petra05
    29. Kolovoz 2019. 14:23

Evo jedno pitanje pa svatko ima svoje misljenje
    Gledam sad ove grupe za bebe po fb za prehranu
    Smatrate li to pretjerivanjem, okej znamo svi da necemo davati kravlje mlijrko s plazmom bebi od 3mj, ali ne znam tipa kad citam treba fakultet zavrsiti za uvesti djetetu namirnice po svim tim pustim pravilima i smjernicama

MVT
    29. Kolovoz 2019. 14:31

Petra05

Smatrate li to pretjerivanjem, okej znamo svi da necemo davati kravlje mlijrko s plazmom bebi od 3mj, ali ne znam tipa kad citam treba fakultet zavrsiti za uvesti djetetu namirnice po svim tim pustim pravilima i smjernicama

Meni je već dosta tih tablica i smjernica, dajem mu što god mislim da je normalno i to je to. Uopće se više neću zamarat jer tko će to pratit. Jučer je dobio piletinu, mrkvu iz juhe i šaku prosa jer to se kuhalo za ručak. Dala bi mu ja i odojka, (i to je bilo za ručak), ali to mu je još prerano, al kad osjetim da je tren, dobit će i odojka. 😀

• Petra05
    29. Kolovoz 2019. 14:36

Slazem se totalno, kad citam ono i pokusam pratit zaboli m glava, dajte piletinu 3 dana al svaki dan stanka, dajte natapajte ono preko noci, ono 2h pa tek onda kuhajte itd itd, odustala sam odmah od toga 
    Jutros smo jeli kupovnu kasicu jer jedine te hoce i ne zamaram se, a za rucak filet orade i krumpir, znam mu navecer ubaciti i malo keksolina u bocu #sad bi me razapeli 

• BackToBlack
    29. Kolovoz 2019. 14:44

E Petra, htjela sam ti reci, vidim da ti maleni neće jest skuhano, nije ni moja bas bila oduševljena ALI, ja ti njoj u rucak svaki put ubacim žlicu grisolina( on je sladak) pa hoće pojesti svaki put, pa evo probaj ak si voljna, ja to kad zblendam hranu i kad se ohladi za jest onda samo umiješam 

ancikaM
    29. Kolovoz 2019. 14:49

MVT

Petra05

Meni je već dosta tih tablica i smjernica, dajem mu što god mislim da je normalno i to je to. Uopće se više neću zamarat jer tko će to pratit. Jučer je dobio piletinu, mrkvu iz juhe i šaku prosa jer to se kuhalo za ručak. Dala bi mu ja i odojka, (i to je bilo za ručak), ali to mu je još prerano, al kad osjetim da je tren, dobit će i odojka. 😀

Takoder i meni dosta smjernica, dam sto imam i sto smatram da je prinjereno za tu dob i do sad nismk imali problema niti kakvih reakcija na hranu

cvijetic12
    29. Kolovoz 2019. 14:53

Joj te smjernice, meni muka ono uvodenje jajeta, brate mili uvodit cemo jaje 3mjeseca 🤣🤣🤣 ja sam odustala od tih gluposti , ali imam poznanicu koja se drzi striktno te grupe, i uzas je. Mala jede samo te zitarice i sl., ne kazem da je lose, ali treba biti umjeren. Nemozes bebi trpat kvinoju a ti jest smoki 😑😑😑 ja svojoj dajem nas rucak, eventualno ako jedemo kao npr. Danas pastu s tunom, ona je dobila svoje.
    I ne pratim 3 dana meso, 2 riba, pa samo povrce, nego jede kako koji dan

• Petra05
    29. Kolovoz 2019. 14:58

foxtrot

E Petra, htjela sam ti reci, vidim da ti maleni neće jest skuhano, nije ni moja bas bila oduševljena ALI, ja ti njoj u rucak svaki put ubacim žlicu grisolina( on je sladak) pa hoće pojesti svaki put, pa evo probaj ak si voljna, ja to kad zblendam hranu i kad se ohladi za jest onda samo umiješam

Probat cu hvala na savjetu, ma rucak mi hoce pojede, al ujutro voce i to hoce kupovnu kasicu
    Da jaje uvode 3 mjeseca doslovno 😂,a tek zitarice svaka ima koliko dugo se treba natapati, ispadne da natapam zitarice u pon koje ce jest u petak 😂 i ima puno zena koje prate to i dijete ki stroj neki naprave plan 3 mjeseva sta ce beba svaki dan striktno jest i slazem se ni jedna krajnost ne valja, a ovo je po meni krajnost jer oni predstavljaju tipa svs vrste lina i kupovnih kasica kao zivi otrov, kao da je to od jucer u prodaji

• BackToBlack
    29. Kolovoz 2019. 15:02

E a u voce koje zblendam ubacim karamelino jer isto inače neće jest 🙈🙈 mene bi tek razapeli tam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.