Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    29. Kolovoz 2019. 15:06

foxtrot

E a u voce koje zblendam ubacim karamelino jer isto inače neće jest 🙈🙈 mene bi tek razapeli tam

I mene, kad sam uvodila tikvicu koju je mrzio, umiješala bih grisolino. Tako ju je sažvakao 😁

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• BackToBlack
    29. Kolovoz 2019. 15:16

Pa kaj onda, meni je to pretjerivanje iskreno tamo, ja kad sam krenula davat dohranu, počeli s voćem, nije bila sezona voća još i bome je jela kupovne hippove voćne kasice svaki dan dok nisu došle breskve, nektarine, kruške... al i danas joj znam Dat kupovnu jer ih uvijek imam doma ak nekam moram ic da ne izvodim čudesa s nošenjem blendanog voća, dost je kaj moram ad nosit i termosicu Kam god idem

pepillu
    29. Kolovoz 2019. 15:37

Meni je to isto pretjerivanje, kad sam gledala prije nego sto cu mu uvesti kruto mislila sam da sam glupa jer sto oni tamo pišu meni zvuci ka kvantna fizika. Ne misati ovo ono, uvoditi 60 dana jednu namjernici bla bla bla.. ja jedino pazim da mu nedajem stvari koje začepljuju ili ih mjesam sa onima koji odcjepljuju i to je to...

• Petra05
    29. Kolovoz 2019. 15:41

Hahhaa bas to kvantna fizika, kazem fakultet treba zavrsiti za ono sve razumit, a tek zapamtiti ono sve i provest u djelo 😂

_svjesna
    29. Kolovoz 2019. 16:26

Koriste mi dosta grupe za informacije i ideje, cega se mogu drzati drzim se i sto mi je logicno, ali ne robujem svemu tome. Dam i kupovnu kasicu pa sta to ima veze, ali isto tako mnogo vise kuham od domacih namirnica. Kako bude islo vidjeti cu. Posto i sama imam inzulinsku rezistenciuu svjesna sam sta secer radi malom organizmu i kako se i dovodi do ovog stanja tako da se maksimalno trudim da ne dajem keksolino i ostalo preradjeno, jer za to imam opravdane razloge. 

• Petra05
    29. Kolovoz 2019. 16:30

Dobro to je opravdano jer ako i ti imss problema sa secerom
    Npr ja sam kao mala pojela tonu cokolina, kod bake bombona,cokoladica, secer mi je perfektan

mmama2
    29. Kolovoz 2019. 16:56

Meni je bas svejedno ko kaj pise i di kada moji nece zinut bas nikako na nista 🤣🤣 ali svakako se sa vecinom od tamo slazem, pogotovo za razna lina, tako malim bebama.. 🤷‍♀️🤷‍♀️ Jaje npr uvedem tako da mu dam tjesteninu i bok, zitarice oduvijek i za nas potapam preko noci itd.. Nesto mi je pod normalno, nesto mi je too much 

mmama2
    29. Kolovoz 2019. 16:57

Eh da, S se posjeo skroz sam prekjučer i sada samo to radi cim dodirne pod.  Od prekjučer do sada se iz ležećeg posjeo valjda milijun puta vec🤣🤣

ancikaM
    29. Kolovoz 2019. 18:44

Tak i mi otprilike jedemo, osim sto sam mu komorac dala, super fin mu je, mrkva, grasak, mahune cak, nema nikakvih problema...htjela sam mu ovih dana patlidan spremit, ali posto ga ja ne jedem inace ne znam ni kako se sprema zapravo, pa ako koja zna eto bilo bi super da mi kazete 🤣

cvijetic12
    29. Kolovoz 2019. 21:10

ancikaM

Tak i mi otprilike jedemo, osim sto sam mu komorac dala, super fin mu je, mrkva, grasak, mahune cak, nema nikakvih problema…htjela sam mu ovih dana patlidan spremit, ali posto ga ja ne jedem inace ne znam ni kako se sprema zapravo, pa ako koja zna eto bilo bi super da mi kazete 🤣

Moja je jela patlidan jucer u rizotu, ja ogulim oni koru i pobacam ga kao i tikvicu, valjda je to ok, tako radim nama.

Grupa je stvarno super jer naucis nekaj novo ali stvarno su pretjerale. Npr. Kad je nas mali bio beba nije bilo te grupe i jeo je kasice kupovne i doma, cokolino itd itd. Znaci normalno i raznoliko. Susjeda je malome davala quinoju (ako se tako uopce pise 😅) , amarant i tako te namirnice koje nisu u nasoj kulturi bas popularne, i mali je sve jeo.
    Doslo vrijeme vrtica- mali nece nista. Jer je naucen na stvari koje u vrticima ne daju. 
    Dijete mora jesti zdravo i raznoliko ali isto tako mora i probati slatko/slano kada za to dodje vrijeme .
    Znam ih nekoliko koje se striktno drze te grupe i meni to nije normalno, mozda nisam ni ja njima normalna ali jbg 🤔😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.