Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    28. Kolovoz 2019. 09:56

Da istina, ali ja sma mislila da je to valjda normalno 🙈
    Mali je prezahtjevan pogotovo po noco sa 19383 budenja, nervoza se nastavlja po danu i mi bi vjv.umrli vec tako 7mj s njime i takvim nocima
    U mojoj okolini svi koji imaju takve bebe imaju max. pomoc, majke cak dolaze i ostaju ako zive dalje malo 
    Ancikam ja zapisala jucerasnji datum jer se prespavana noc nece lako ponoviti

pepillu
    28. Kolovoz 2019. 10:20

Bome bas lipo. Da ja svojoj kazem da dode ujutro da se mogu naspavati, rekla bi mi da sam ga ja rodila i da ja i dadiljam ga 🤷🏻‍♀️ Iako zivi doslovno 3 min od mene al sto ces. 

ancikaM
    28. Kolovoz 2019. 10:27

Moji ga samo naljute jer su ga zeljni i kad smo kod njih na selu toliko ga gnjave i mrcvare da on pozivcani i onda ga smirujem sat vremena 🤣 tako da mi nisu od neke pomoci 

cvijetic12
    28. Kolovoz 2019. 10:32

Moja bi uzela ali dojim pa ne moze (nes ti izgovora, na 1h ju mozes uzet da hoces 😏) a ako uzme onda to nije to, osjetim da je to cuvanje preko volje onako 😐😐
    A sveki, ona ce cuvat ali to sam vec pisala kako je, nosanje.
    Neki dan je cuvala 2h, i kaze da ju nije htjela presvuci jer joj nisam rekla 😤😤😤😤
    Nakraju ti bude lakse cuvat ih sam i cekat jaslice i vrtic da budes na miru

• Petra05
    28. Kolovoz 2019. 10:55

Bome meni je ovo bas uzasno i ja nemam ovakvih iskustava u okolini, svi se vesele pricuvati bebu, a pogotovo kad je beba veca, moja je vec zaprijetila da ga ne saljem.u vrtic do 3g da ce ga ona cuvati i pomoc roditeljima kojima je jako tesko kao nama s njim nespavalicom, njoj 2h ujutro ne znace puno, a meni sve 

cvijetic12
    28. Kolovoz 2019. 11:04

Bravo. Jako mi je drago zbog tebe ali bome ti zavidim 😉 cuvaj takvu mamu 👏❤

pepillu
    28. Kolovoz 2019. 12:26

Moja je kao uvik umorna zbog posla a i starija je zena pa razumim al svejedno joj ga uvalim kad tribam ici negdi a i imam povjerenje u nju dok u sveki nemam povjerenja i ne bi ga ostavila njoj iako bi ona jedva dočekala. Tako da te cvjetić razumim. Ja da moram svog bebaca ostaviti njoj na uru vrimena samo bila bi mi knedla u grlu od brige. 

cvijetic12
    28. Kolovoz 2019. 13:49

Ah, svekrve, mogla bi 1000stranica napisat o svojoj 🙄🙄
    Nema veze, sve to brzo prodje i djeca narastu a njima bude kadnije zao.

_svjesna
    28. Kolovoz 2019. 14:48

Drage zene, ako se danas ne bacim s balkona necu nikad. Desava li vam se nesto slicno, jeo je kasicu u 11:30, evo jos uvijek nije dojio poslije toga, cim priblizim sisu vristi, izvija se a vidim po nervozi i placu da je gladan, spavat nece. Suha pelena nije piskio od kad je jeo, tad sam ga presvukla. Ne znam sta da radim. Na rubu sam zivaca. 

• Petra05
    28. Kolovoz 2019. 14:57

Evo me u toj skupini
    Jutros od 6:30 nije zaspao, samo place, cendra, uspavljujem ga od 10 sati i nece pa nece, ali nece niti ista drugo nego samo plakanje, umrijet cu visee 🙄
    Ne znam jesu zubi, vrucina nije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.