Da istina, ali ja sma mislila da je to valjda normalno 🙈
Mali je prezahtjevan pogotovo po noco sa 19383 budenja, nervoza se nastavlja po danu i mi bi vjv.umrli vec tako 7mj s njime i takvim nocima
U mojoj okolini svi koji imaju takve bebe imaju max. pomoc, majke cak dolaze i ostaju ako zive dalje malo
Ancikam ja zapisala jucerasnji datum jer se prespavana noc nece lako ponoviti
Bome bas lipo. Da ja svojoj kazem da dode ujutro da se mogu naspavati, rekla bi mi da sam ga ja rodila i da ja i dadiljam ga 🤷🏻♀️ Iako zivi doslovno 3 min od mene al sto ces.
Moji ga samo naljute jer su ga zeljni i kad smo kod njih na selu toliko ga gnjave i mrcvare da on pozivcani i onda ga smirujem sat vremena 🤣 tako da mi nisu od neke pomoci
Moja bi uzela ali dojim pa ne moze (nes ti izgovora, na 1h ju mozes uzet da hoces 😏) a ako uzme onda to nije to, osjetim da je to cuvanje preko volje onako 😐😐
A sveki, ona ce cuvat ali to sam vec pisala kako je, nosanje.
Neki dan je cuvala 2h, i kaze da ju nije htjela presvuci jer joj nisam rekla 😤😤😤😤
Nakraju ti bude lakse cuvat ih sam i cekat jaslice i vrtic da budes na miru
Bome meni je ovo bas uzasno i ja nemam ovakvih iskustava u okolini, svi se vesele pricuvati bebu, a pogotovo kad je beba veca, moja je vec zaprijetila da ga ne saljem.u vrtic do 3g da ce ga ona cuvati i pomoc roditeljima kojima je jako tesko kao nama s njim nespavalicom, njoj 2h ujutro ne znace puno, a meni sve
Bravo. Jako mi je drago zbog tebe ali bome ti zavidim 😉 cuvaj takvu mamu 👏❤
Moja je kao uvik umorna zbog posla a i starija je zena pa razumim al svejedno joj ga uvalim kad tribam ici negdi a i imam povjerenje u nju dok u sveki nemam povjerenja i ne bi ga ostavila njoj iako bi ona jedva dočekala. Tako da te cvjetić razumim. Ja da moram svog bebaca ostaviti njoj na uru vrimena samo bila bi mi knedla u grlu od brige.
Ah, svekrve, mogla bi 1000stranica napisat o svojoj 🙄🙄
Nema veze, sve to brzo prodje i djeca narastu a njima bude kadnije zao.
Drage zene, ako se danas ne bacim s balkona necu nikad. Desava li vam se nesto slicno, jeo je kasicu u 11:30, evo jos uvijek nije dojio poslije toga, cim priblizim sisu vristi, izvija se a vidim po nervozi i placu da je gladan, spavat nece. Suha pelena nije piskio od kad je jeo, tad sam ga presvukla. Ne znam sta da radim. Na rubu sam zivaca.
Evo me u toj skupini
Jutros od 6:30 nije zaspao, samo place, cendra, uspavljujem ga od 10 sati i nece pa nece, ali nece niti ista drugo nego samo plakanje, umrijet cu visee 🙄
Ne znam jesu zubi, vrucina nije
Sortiraj odgovore
Najstariji