Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    28. Kolovoz 2019. 15:09

Meni je najgore sto sam losih zivaca, tako brzo izgubim zivce i nerviram se, kasnije mi bude zao. Ne primijetim nista vezano za zubice, osim da dudu hoce kao lud, ne daj boze da ne dadnem, imam 5 na svakom koraku. Da hoce cicu jeo bi i bio bi dobar, a ovako je gladan a ne zna da treba jesti. Mozda trazi taj drugi obrok, ali zbog spore probave ne zelim ga jos s time opterecavati. 😢

• Petra05
    28. Kolovoz 2019. 15:18

Ja sam isto slabih zivaca i onda ja ludim cijeli dan i isto mi poslije bude zao, ali ovo se nikad nije desilo da mi cijeli dan nije zaspao, a cini mi se niti planira
    Najgore sta su mu oci crvene izgleda kao zombi
    Probaj mu dati, ne vjerujem da ce ga opteretiti, mozda da mu das ribu

MareiKate
    28. Kolovoz 2019. 15:22

Moja već dvije noći ne spava, tj spava loše a jučer nije cijeli dan nikako i onda noć koma 😵 ali evo sad spava... Kod nas su zubi i malo vrućina.
    Moja se počela u zadnje vrijeme bacati i izvijati kad ju krenem uspavljivati preko dana, ali ima jedna pjesmica koju joj već dugo puštamo prije spavanja i to ju prebaci za čas! Jednostavno se opusti jer ju sluša i smiri se...
    Ako je vrućina, malo ga okupaj ili tušni, ovisi što voli, možda skuži da je gladan/žedan...

MareiKate
    28. Kolovoz 2019. 15:23

Ja sam imala jedan period isto kao mama5, gladna a neće jest i onda hodam s njom sa sisom na izvolte i onda ona u nekom trenu počne jesti...

ancikaM
    28. Kolovoz 2019. 15:30

Probaj mu zgnjecit bananu ako vec nece sisati, mozda prihvati to jer je slatko, kod nas to pali...ili ga pusti malo bez pelene na neku podlogicu da se malo prozraci, mozda mu je vruce...ne znam evo, imamo i mi takvih dana, drzi se i polako, ako treba pusti ga 2-5 min da malo place, a ti se malo ispusi pa ga onda uzmi smirena

mmama2
    28. Kolovoz 2019. 17:15

_svjesna

Drage zene, ako se danas ne bacim s balkona necu nikad. Desava li vam se nesto slicno, jeo je kasicu u 11:30, evo jos uvijek nije dojio poslije toga, cim priblizim sisu vristi, izvija se a vidim po nervozi i placu da je gladan, spavat nece. Suha pelena nije piskio od kad je jeo, tad sam ga presvukla. Ne znam sta da radim. Na rubu sam zivaca.

Ne ludi, nista mu ne bude ako i cijeli dan ne pocica nista 😉 kožiranje i moras se skulirat, nudi mu i bude uzeo.. Mi smo prosli vec nekoliko strajk ova i treba puno zivaca da.. Stariji kada je imao oko 10 mj 3 dana nije sisao uopce kada je imao afte, nije ni dr nista jeo naravno, samo voda i prezivio je ☺️ bitnije je da si ti cool jer ako ste oboje nadrndani nista od nicega.. Broji do 20, on te treba sada 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    28. Kolovoz 2019. 17:39

Hvala cure, najteze mi sve pada jer idemo na more tako nervozni brine me put od 5 sati 😪
    Pripremila sam kupovne kasice, izdojeno mlijeko i ad za svaki slucaj, krenut cemo oko 3h ujutro pa valjda prespava. Drzite nam fige 🙃

ancikaM
    28. Kolovoz 2019. 18:12

Sretno i probaj se opustit, mozda mu bude godio zrak na moru pa se smiri 😁

pepillu
    28. Kolovoz 2019. 18:27

Ne brini. Mi smo bili prosli tjedan u Italiji, navozali smo se al smo isli opušteno jer na smisla da se stresiras. Samo pomalo i sretno. 

cvijetic12
    28. Kolovoz 2019. 20:44

Mozda mali osjeti nervozu pred put pa je i on nervozan..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.