Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    27. Kolovoz 2019. 16:42

Petra mene isto 😂 piva od 0,33 a ja cila u oblacima 😅

Ana89
    27. Kolovoz 2019. 20:15

Zna li netko kad prolazi ova neću spavati, a kenjkav sam faza? Kod nas već mjesec i pol traje i zbilja zna biti iscrpljujuće. Evo sad se 3 sata uspvaljivao dok je zaspao. Ja sam skoro zaspala triput, on i dalje tristo na sat.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

ancikaM
    27. Kolovoz 2019. 20:49

Kod nas isto mjesec i pol, nazire se gornja jedinica, ali nikako da probije, svaka noc je gora od prethodne 🥴

_svjesna
    27. Kolovoz 2019. 20:51

I kod nas isto, maloprije smo oboje plakali, nije spavao od 11 do 17h, nervozan uzas, a nista nece, jedva nekako uspavala, i spavao 15min i budi se kao nov 🤔

zadranka86
    27. Kolovoz 2019. 21:48

Nama probila jedinica girnja neki dan..ja nezz evo ja moram pofalit miga a uvik ga sto bi rekli u narodu kudim..on je jutos do 10 s tim da se budi orvi puta oko 3h onda posli toga ude svako tri ure ...ali ja se naspavam kolko tolko kad cujem vas ode zato necu se zalit..i to uz nicanje jedinice spava je ok sve ove noci i popodne odrapija 2h i evo sad je vec u kreveticu...nije lose moga bi i bolje..aliiii nije ni tako lose kad cujem vas...mi smo danas probali kus kus nije odusevljen bija🙄...al dobro provat cu opet dr dan

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    27. Kolovoz 2019. 22:35

Spominjali ste cugu i dojenje? Evo ja sam jednom narucila Crnu Visnju, ajde da probam-napila sam se a nisam sve popila 🤣🤣 
    Bebi nista nije bilo, inace kad popijem onda su to 2,3 case, nit je veselija nit mirnije spava 🙄

pepillu
    28. Kolovoz 2019. 00:27

Meni je štrajka mjesec ipo dana spavanje navecer, doslovno bi ga znala 2 ure uspavljivati u najgorem slucaju bi zaspa u 11 navecer i tako cili 7 mj i nesto vise od pola 8 mj, imala sam osjecaj da nemam uopce vrimena za sebe vise. A onda je izbila donja jedinica i sad opet brzo zaspe. Pa je valjda bilo povezano

• Petra05
    28. Kolovoz 2019. 09:22

Moj i dalje nema ni jedan zub 
    Kako sam rekla proslu noc spavao 22 do 5ipo, ovu smo pola proveli po kuci, nakraju sam ga ostavila da place jer vise nisam znala sta s njime, da bi poslije toga odma zaspao, dosla mi je majka ujutro pa sam ja lijepo od 6 do sad spavala, hvala joj do neba ❤

ancikaM
    28. Kolovoz 2019. 09:43

Zene drage, ja sam se nocas prvi put od kad sam rodila PRESPAVALA 😂🤣 od 21,30 do 9,00 uz dva dojenja...necu coprat jer je to vjerojatno samo jedna noc, pa se necu navikavat, ali eto bas mi je to trebalo da malo odmorim i resetiram se. Danas sam primijetila da mi malisa oko anusa ima crvenilo i bijele pristice, to je imao i kad su mu izbijale donje jedinice, kad zub izbije to se povuce, jel imaju vase bebe to?

cvijetic12
    28. Kolovoz 2019. 09:46

Petra05

Moj i dalje nema ni jedan zub
    Kako sam rekla proslu noc spavao 22 do 5ipo, ovu smo pola proveli po kuci, nakraju sam ga ostavila da place jer vise nisam znala sta s njime, da bi poslije toga odma zaspao, dosla mi je majka ujutro pa sam ja lijepo od 6 do sad spavala, hvala joj do neba ❤

Zeno, koja si ti sretnica sta imas mamu koja ce ti tako doci i cuvati bez da imas neku obavezu prema njoj.
    Ja SANJAM da negdje ja i muz odemo sami, ma makar na kavu od pola sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.