Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    01. Kolovoz 2019. 21:34

Moj na kontroli prije tjedan i po imao 7.800, ali i roden je sitniji i sad je takav, jedan mjesec odlicno napreduje s kilazom, drugi malo slabije i tako, dohranu jede na dane, ne voli povrce nikakvo 😥, a sjedenje jos nece nadoc jer niti ne pokusava se posjedt, puzanje da napravi par pokreta naprijed

cvijetic12
    01. Kolovoz 2019. 22:26

Moja je kao terminator, sve oce jest i stalno bi cicala, prijateljica ju drzi ali ona i njenu cicu graba 😅😅 i planiram joj uvesti veceru uskoro. Zadnjih noci spava od 21 do 6ipol, cice mi budu kao beton 😅
    Mame cije bebe ne jedu bas, moj stariji nije nista jeo do 3. Godine, ali bas nista. Sada jede sve, sve to dodje na svoje

pepillu
    01. Kolovoz 2019. 23:50

Moj jede dohranu kako kad, povrće također mu bljak 😕 kad je na trbuhu ode u svim smjerovima osim naprid, al stane na sve 4 pa se gega i pokuša ici ravno al ne ide bas 😄

Ana89
    02. Kolovoz 2019. 09:35

Da se javim. Evo mi polako iz puzanja prelazimo u samostalno posjedanje. Dođe sam do sjedenja, ali se drži rukicama. Hvata sve površine iznad sebe , digne se na koljena i stoji uspravno. Još malo pa će i na nogice zapravo. Stane i na nogice već, ali ne drži se dugo, zato kažem zapravo.
    S obzirom na svoju korigiranu dob, on super napreduje. Čak stiže i zbilja 9 mjesečne bebe. Motorika rukica u skladu sa tjednom rođenja i pojavljuje se prvo praktično rješavanje problema. Tipa, traži igračku ispod posude kad je sakrijem, prelazi prepreku da dođe do igračke, sa one piramide skine kolut kad je nagne i vrati sve drugo nazad.
    Razumije me. Mogu reći da shvaća što pričam.
    Raste ko iz vode. Ima cca 76 cm i oko 10 kila. Nosimo 80.
    Uglavnom, nadam se da ste dobro svi. Pusice od nas oboje.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    02. Kolovoz 2019. 13:35

Ana89

Da se javim. Evo mi polako iz puzanja prelazimo u samostalno posjedanje. Dođe sam do sjedenja, ali se drži rukicama. Hvata sve površine iznad sebe , digne se na koljena i stoji uspravno. Još malo pa će i na nogice zapravo. Stane i na nogice već, ali ne drži se dugo, zato kažem zapravo.
    S obzirom na svoju korigiranu dob, on super napreduje. Čak stiže i zbilja 9 mjesečne bebe. Motorika rukica u skladu sa tjednom rođenja i pojavljuje se prvo praktično rješavanje problema. Tipa, traži igračku ispod posude kad je sakrijem, prelazi prepreku da dođe do igračke, sa one piramide skine kolut kad je nagne i vrati sve drugo nazad.

Jel morate ma nekakve kontrole ili vjezbice jer je ranije roden ili nije potrebno

Ana89
    02. Kolovoz 2019. 15:39

mmama2

Ana89

Jel morate ma nekakve kontrole ili vjezbice jer je ranije roden ili nije potrebno

Ne,😄😄😄 Sve je u redu☺️

url=https://daisypath.com]

mmama2
    02. Kolovoz 2019. 15:46

Ana89

mmama2

Ana89

Ne,😄😄😄 Sve je u redu☺️

Ma odlicno💪☺️

mmama2
    03. Kolovoz 2019. 18:58

proljetnica

mmama2

E, da.. On ima 10ak kila i 80 nosi jer je bas ko od stijene odvaljen.. I dalje cica na zahtjev i dobiva puno tako da ne brinem. Puze unatrag, ljulja se na sve 4 onako naprijed, nazad, pa se baci na glavu.. Za dva, tri dana ce se i posjesti jer mu malo fali.. Spava i dalje puno, smije se, guguce tako da ne brinem oko nicega..

Neki dan je imao 9 kg, sad vec 10 hahahaha. Ti si ipak Full time mommy pa zato😂 a reci mi jel znas da upeterostrucujes rizik za razvoj dijabetesa i alergija kod djeteta ukoliko nije uvedena adekvatna dohrana između 4 i 6 mjeseci zivota djeteta?

A ha.. A daj reci ti meni kog dreka si se za mene zakacila? I koji je inace tvoji problem, posvadana si s mozgom ili.. Nemas djecu pa zato jebes ili ipak nekaj drugo 

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 09:54

Jel vase bebe sjede?
    Moj je poceo puzati polako, ali sjedenje ga ne zanima niti pokusava uopce

_svjesna
    05. Kolovoz 2019. 10:16

Petraa, ne sjedi jos uvijek, digne se na koljena kao da ce puzati ali ne zna jos ruke da ispruzi, i onda se lila lijevo- desno guzom, ne znam da li je to uvertira puzanju ili sjedenju i sta zapravo prvo treba da se desi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.