Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    31. Srpanj 2019. 10:55

Moja isto nece nista osim banane. I isto je imala minijaturni komadic krvave sluzi u stolici. Dr je rekla da pratim, pa javim ako se ponovi, ali nije, tako da se ne brinem. Ugl, ja svaki dan kuham i bacam.
    Btw, mene isto ta grupa baca u depru😂😂 iako, adminke su stvarno normalne i kul, ali neke clanice zato stvaaarno pretjeruju

• Enna010
    31. Srpanj 2019. 11:04

Moj popije nekih 235 ml za samo mlijescni obrok. S tim da mu je dorucak sada cvrsti obrok i ne trazi poslije mlijeka fino papa. A rucak isto pojede ali ponovi trazi mlijeka i popije nalon tog obroka nekih 120 ml. Ja u onoj grupi ne kuzim sto snimaju djecu i postavljaju da raznorazne zene gledaju. Dobro ja inace nisam za naslikavanje djece po internetu ali to sam samo ja🙂

• Petra05
    31. Srpanj 2019. 11:28

Moj je slabije dobio na tezini zadnjih mjesec dana pa sam ja odlucila preci na dvicu sad nju jede na svaka 3,3.5h izmedu 120-200ml varira mu dosta kolicina
    Imamo jedan obrok ujutro npr jutros smo jeli jabuku, bananu i zobene i poslije toga je pojeo jos 160ml mlijeka, kad je neki zasitniji obrok vecinom nece mlijeko ili popije 50tak

• Enna010
    31. Srpanj 2019. 11:32

A koliko puta ima mlijecni obrok dnevno? Ja sam zaboravila napisati da zatvor i cvrstu stolicu najvise ima od jabuke ni mrkva ni krompir.

• Petra05
    31. Srpanj 2019. 11:34

Ima 6mlijecnih obroka u danu, mozda puno, ali on nakon jutarnjeg obroka trazi ad makar 50, ali ga trazi
    Zato nisam bila sigurna smije li se dvica davati 6x ba dan jer na njoj pise 2,3 puta, medutim nasla sam onda na bebimil stranicama da i 2 se moze davati za sve obroke

pepillu
    31. Srpanj 2019. 11:50

Ma da nisam ni ja bas za snimanje djece i stavljanje al ako neko voli nemam s tim problem, dapače uvik mi je slatko vidit tako nesto. 
    Ajme ja nisam bila kod doktora od 5 mjeseca, bili smo naručeni u 7mj za cjepljenje al su bile prevelike vrućine pa smo odgodili za 9mj pa nismo napravili ni sistematski ni nista... :/

• Enna010
    31. Srpanj 2019. 12:27

Petra slobodno daj ja sam pitala pedijatricu i ona kaze da se to 2-3 obroka odnosi kad se tri cvrsta uvedu a mi smo svi jos daleko od toga. Oko 800 ml dnevno su njihove potrebe za mlijekom sada i to ti otprilike na to i izadje.

cvijetic12
    31. Srpanj 2019. 21:40

Jel uveo netko veceru, tj. 3. Obrok?

mmama2
    01. Kolovoz 2019. 10:26

Nemamo jos ni jedan obrok😅😅

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    01. Kolovoz 2019. 11:28

cvijetic12

Jel uveo netko veceru, tj. 3. Obrok?

Mi smo uveli, u ponedjeljak imamo 7 mj ☺️ s tim da moj posulinac ne prihvaca bas proso, amarant i ostale zitarice kad mu ih ja napravim, ali u kupovnoj kasici moze 🤣 ugl veceru papamo nekih pola sata priie kupanja, uvijek nesto toplo, zitno-mlijecne kasice u koje mu jos stavim zlicicu mljevenih plazma keksa ili povrce neko za veceru da sto dulje bude sit. Moj obozava batat, zdrav je i zasitan. 😆 Uglavnom eto, za veceru po preporuci nase pedijatrice nesto zasitno kao sto sam napisala, ne voce jer ih to ne drzi dugo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.