moj je danas dopuzao na trbuhu kao crv do stolica i pomeo sve s njega 😂, zaboravim da on to sada vec moze i da nije beba od mjesec dana
Ili mi opako zaostajemo, ili su to kod vas super bebe 😁👍
Ma to se sve dogodi u par dana. Moj je u razmaku od 4 dana propuzao, posjeo se i podignuo se ☺️ tako da mislim da ne zaostajete sigurno 😁 dode to doslovno preko noci
Svaka beba ima svoj ritam, kako kaze ancikaM to se sve u par dana odvije, tako i mi u tjedan dana je naucija gmizati na sve strane okretati se i ljuljati se na sve 4
Jel se neka kuzi u ove AD formule? Da mi objasni sta bih mogla kupiti da mu dam samo povremeno kad putujemo autom i kad budemo isli na more? Koji tip, naziv? Kako pravite to kad ste vanka?
Jel se neka kuzi u ove AD formule? Da mi objasni sta bih mogla kupiti da mu dam samo povremeno kad putujemo autom i kad budemo isli na more? Koji tip, naziv? Kako pravite to kad ste vanka?
Ja sam malom davala Novalac plus (bijela piksa, piše za djelomično dojenu djecu), tako nekak sa 8 mjeseci sam počela. Dojila sam, ali sam mu za večeru davala žitarice na AD jer mi izdajanje nije išlo. To je kao početna, ali ja sam uzimala skroz dok sam dojila, tek kad sam prestala sam prešla na Novalac 2
Naravno, na tržištu ima jako puno vrsta i teško je odlučiti se što izabrati...
A imaš za kupiti i gotove pripravke, u bočicama/tetrapaku, u mulleru sigurno ima od nekoliko marki. Je skupo (oko 12 kn mislim da je za jedan obrok), ali ako je stvarno povremeno možda ti se bolje isplati. Inače kad otvoriš AD smije stojati max 3 tjedna i onda je za smeće. (kod novalaca imaš u jednoj limenci oko 90 mjerica, ako daješ po 6 mjerica, tj 180 ml to ti ispadne 15 obroka i to trebaš ispucati unutar 21 dan)
Za vanka si poneseš vruću vodu u termosici, hladnu (prokuhanu) u nekoj bočici i onda ih miksaš u bocu dok ne dobiješ pravu temp. AD si u nešto isto odvojiš koliko ti treba po boci. Ja imam iz mullera dozator, ovak slično izgleda (ima 4 pregradice)
https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/SCF135_06-IMS-hr_HR?wid=494&hei=435&$pnglarge$
Naravno, ako uzimaš ove gotove pripravke ne trebaš nositi vodu, to je sve već smućkano. Samo trebaš nekak zgrijati malo, ako imaš širu termosicu ili poneseš vruću vodu i neku širu šalicu/zdjelicu.
Btw. bolje da je mrvicu hladnije (ako hoće popiti) nego toplije
Joj hvala ti, interesantni su mi ovi gotovi pripravci ali mozda je vise aditiva ubaceno a nisam vidjela ih nigdje, ili nisam obracala paznju. A to mi treba zbilja povremeno, jer on vani nece da doji, i postane nervozan pa moram trcati kuci, a izdojiti u jednom navratu nista ne mogu, pa ili cu to ili cu stvarati sebi neke zalihe svog mlijeka jos cu razmisliti. 😭
Ja sam imala neku malu zalihu zamrznutog svog mlijeka što sam napravila dok sam imala više ponude. I mali to nije htio znači nikak mu nisam mogla podvaliti to odmrznuto.
Ono koje je bilo u hladnjaku je htio, ali to može biti samo par dana, sad sam već i zaboravila koliko.
Naravno, nisu sva djeca tako čudljiva, nego čisto ako planiraš smrzavati probaj mu dati to nekad prije, a ne da na putu imate frku ako neće
Ja sam kupila u dmu onu kao termo vrecicu za flasicu i onda prije polaska naspem kuhanu vodu u flasicu i stavim u tu vrecicu. Onda samo 45 min prije jela otvorim tu vrecicu da se pocne hladiti voda i kad dodje vrijeme samo iz dozatora naspem i pomjesam formulu. Ovaako mi je najlakse i najjjednostavnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji