Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    05. Kolovoz 2019. 10:43

Moj to ne zna tako da stvarno ne znam, on se meni po kuci puze ki crv trenutno ono na trbuhu ne zna noge lijepo dignuti nego se migolji, ali bome propuze tako pola kuce, a sjedenje ja ne znam ni kako on treba kao pokzsavati sjesti, ali koliko vidim niti ne pokusava

_svjesna
    05. Kolovoz 2019. 11:20

Da i on puze kao crvic i okrece se kao kazaljka na satu, ljuti se sto mu je tesko i sto ne zna ustati tako da nekad ga pustim da se sam bori pa valjda svlada uskoro. 

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 12:11

Jel ga pustas da puzi na plocice, meni su u cijeloj kuci plocice i bojim se da su mu ledene sobzirom da on puzi na trbuhu i prsima

_svjesna
    05. Kolovoz 2019. 12:47

Ne pustam, ima veliku podlogu za igru skoro 2x2, puzi i ide u krug pa kad izadje izvan vratim ga ponovo na podlogu 🤭

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 13:33

Imam i ja to, ali moj odmah ode s toga do stolica i onda mi brcka knjige i takve stvari i sve to u 2min dok ja pokusavam napraviti kasicu ili ad 🙄
    Bojim se prehlade ili necega kad mi na plocice ide

_svjesna
    05. Kolovoz 2019. 14:20

Pa ne bih bas smjela na plocice ga pustiti, jer hladno je na podu kod nas iako je ljeto, stan nam nije osuncan. 

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 14:51

ista stvar, plocice su hladne, jedva cekam zimu jer su zimi tople zbog podnog grijanja pa tad ne puze koliko oce, a do tad ne znam kako cemo izgurat jedino da cijeli stan popločam sa tim puzlama 

cvijetic12
    05. Kolovoz 2019. 14:58

Petra05

ista stvar, plocice su hladne, jedva cekam zimu jer su zimi tople zbog podnog grijanja pa tad ne puze koliko oce, a do tad ne znam kako cemo izgurat jedino da cijeli stan popločam sa tim puzlama

Mozda da uzmes tatami? I ogradis mu neki dio di ce biti.
    Nama su plocice u kuhinji i tamo joj nedam (citaj: stalno ju nosimo ca)
    A u ostalom djelu stana je parket i puzzle, s tim da te puzzle stalno skida pa bi bilo pametnije da je tatami. Njega ima za kupiti 1m x 1m pa je zgodnije

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 15:54

To mi nije palo napamet,a  stvarno bi mogla napraviti to jer ovo nema smisla nakraju uvijek on pobjegne kad se ja okrenem, hvala na savjetu 
    I sad tek vidim da sam trebala parket staviti u dnevni, a ne u cijelom stanu plocice pa sad imam problem s time 😣

mmama2
    05. Kolovoz 2019. 21:42

I moji puzi kao crvic okolo, ide ugl unazad.. Digne se na sve 4 pa se njise naprijed natrag jako, pa ga glava prebaci pa bubne na zube, kojih imamo btw 2 i to od jucer ☺️☺️ a ja slucajno skuzila kada sam ga nosila, a on zijevao kao veliki🤣 niti naoteceno, niti crveno, niti temp niti cendranje ma nistaaa, a zubici vani🤷‍♀️🤷‍♀️ i to 2😇 kada dode do zida onda se nogama opite u zid i tako nekako rukama gura trup prema gore i pokusava se posjest

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.