To mi nije palo napamet,a stvarno bi mogla napraviti to jer ovo nema smisla nakraju uvijek on pobjegne kad se ja okrenem, hvala na savjetu
I sad tek vidim da sam trebala parket staviti u dnevni, a ne u cijelom stanu plocice pa sad imam problem s time 😣
Imaju i plocice svoje prednosti, vidjet ces kad krenu autici, po parketima nebi mogli guliti, vjeruj 😉
Joj blago svima kojima zubi izlaze ili izadu bez muke, on jos ni nema niti jedan zub
Da istina imaju i plocice prednosti dok ne baci nesto tesko pa je razbije 😂
Baš, blago svima sa zubićima bez muka. Mojoj su izašla 2 dolje nakon 2 mjeseca muke i sad rastu gore. Zadnjih tjedan dana je nemoguće stanje, molim boga svaki dan samo da provire 😕
Nema jos nijednog zubica na vidiku, mjesecima mislim sad ce jer uzasnooo trpa sve u usta ali nista. Inace poceo mi je nemirno spavat nocu, cesto se budi, vrti, pred jutro pocne da kmeci u snu, nece cicu, dudu dam i usuti, izbaci je nakon 10min i opet kmeci i sve tako u krug.
Jeste isle na more s bebama na duge relacije, sta vam je bilo najpotrebnije i kako ih zabaviti na plazi? Neki bazencici, rekviziti?
Sigurno ce brzo zubici. Tako je i kod nas pocelo nemiran san pa zaplace ni iz cega i kroz 7 dana izbili. I mene zanima to za more sto kupiti
Mi smo bili na jedan dan samo a za koji dan idemo na duže. Definitivno mislim da će biti zafrknuto jer su oni sad u fazi istraživanja, puzanja... Mi smo taj dan nosili podlogu neku 2*2 koju koristimo na balkonu i super nam je došlo iako je ona naravno htjela i dlake od toga. Kopala je po zemlji, iglicama od borova 😄 mira ni sekunde... Ja sam ju puštala da kopa samo bi pazila da ne stavi u usta, i kad se zasiti operem joj rukice i poslije ispočetka... Definitivno mali bazenčić ćemo ovaj put nositi, i doma se u njemu kupa i voli...
Vidis moram i tu podlogu neku nabaviti za plaze nisam nista gledala vjerovatno sve to ima za bebce😊 nego cure je li vama ovo vrijeme leti ja kad nam vidim u potpisima kolike su vec bebe neka me nostalgija uzme. Juce sam srela curu koja je bila sa mnom u rodilistu i ona vec trudna u 3 mjesecu❤️
Uh, svaka cast. Ne mogu to zamisliti. Jos jedna beba dok ova nema ni godinu😅
Mi smo vec dugo na moru. Al ja idem na plazu 2 puta dnevni, ne stojim toliko dugo. Ona se ili kupa ili ne nosimo pa sve zivo gleda ili je u baby bjornu (spava ili gleda okolo). Stavim je na najobicniju spuzvu za plazu, preko veliki rucnik i bok.
Ja imam za plažu one kao podloge za leci sto su mekane, to spojim preko ručnik, šator i dobro. Moj se voli kupati kad je toplo more u onom fredovom kolutu i bas se brcka lipo.
Jebate, bome dobro je ta požurila sa jos jednom bebom. Ja tek nedavno pocela obavljati opet “bračne dužnosti” a kamoli da mislim na trudnoću 😱
A kako mame koje dojite znate kad se beba nocu probudi zbog gladi, a kada tek onako? Ja na svako meskoljenje kad vidim da se puno vrti i da glavu zariva u jastuk ponudim siku i uzme, nekad povuce malo, a nekad sisa dugo, i opet zaspe nakon toga. Nikad mu ustvari ne dopustim da se potpuno razbudi, i uvijek mi je odlicno spavao. Medjutim sad sam procitala clanak da stalno nudeci dojku beba ustvari se navikava da sisa cesto svaku noc i prirodno ne uspijevaju nocu smanjiti broj podoja. I zbilja, on nocu sisa kao novorodjence. Da li radim sve ispravno?
Sortiraj odgovore
Najstariji