Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    01. Kolovoz 2019. 12:26

ancikaM

cvijetic12

Jel uveo netko veceru, tj. 3. Obrok?

Mi smo uveli, u ponedjeljak imamo 7 mj ☺️ s tim da moj posulinac ne prihvaca bas proso, amarant i ostale zitarice kad mu ih ja napravim, ali u kupovnoj kasici moze 🤣 ugl veceru papamo nekih pola sata priie kupanja, uvijek nesto toplo, zitno-mlijecne kasice u koje mu jos stavim zlicicu mljevenih plazma keksa ili povrce neko za veceru da sto dulje bude sit. Moj obozava batat, zdrav je i zasitan. 😆 Uglavnom eto, za veceru po preporuci nase pedijatrice nesto zasitno kao sto sam napisala, ne voce jer ih to ne drzi dugo.

Zanima me u koliko sati mu das tu veceru,kad ide spavati iii kad mu onda das mliko ??

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    01. Kolovoz 2019. 14:07

Oko 20h mu dam veceru, u 20,30 je kupanje, a zaspi kako kad, nekada oko 21h, a ponekad i kasnije 😁

ancikaM
    01. Kolovoz 2019. 14:09

Zaboravila sam napisat, dojenje ide prije spavanja ako je sam ne zaspe, a ako zadpe sam onda u prvoj rundi kad se probudi (to obicno bude za sat-dva od zaspivanja jer u zadnje vrijeme uzasno spava)

zadranka86
    01. Kolovoz 2019. 14:44

ancikaM

Zaboravila sam napisat, dojenje ide prije spavanja ako je sam ne zaspe, a ako zadpe sam onda u prvoj rundi kad se probudi (to obicno bude za sat-dva od zaspivanja jer u zadnje vrijeme uzasno spava)

Moj isto uzasno spava vec neko vrime nije dojen nego na ad.poceo se budit svako 2 sata i nece zaspe vez boce mika...bas me interesiralo kad daes veceru jer ja mom dam jesti dr obrik kruti ok 16i30 i onda tek mliko oko 21h...sve  mislim da mu je mozda vrime za treci obrok..mizda mi zato losije spava noc nenam pojma sto bi sad uopce mogo biti...al i mi ce mo jos malo treci obrok

ancikaM
    01. Kolovoz 2019. 15:02

Ni ja ne znam sta se mom dogodilo, budio se jednom na cicanje, a sad odjednom 101 put 🤣 a sto se tice obroka nemamo neki red bas tocno u sat, tipa ujutro kad se probudi nakon sat vremena je dorucak kruti, vec za 2 sata mu se spava pa dobije cicu (spava pola sata), onda oko podne ili 13h dobije kruti rucak (obicno povrce koje sama napravim ili ako nemamo onda kupovnu kasicu s mesom), popodne ima jos jedan vocni meduobrok i cicanje i navecer vecera. Kako kod vas izgleda?

zadranka86
    01. Kolovoz 2019. 15:19

ancikaM

Ni ja ne znam sta se mom dogodilo, budio se jednom na cicanje, a sad odjednom 101 put 🤣 a sto se tice obroka nemamo neki red bas tocno u sat, tipa ujutro kad se probudi nakon sat vremena je dorucak kruti, vec za 2 sata mu se spava pa dobije cicu (spava pola sata), onda oko podne ili 13h dobije kruti rucak (obicno povrce koje sama napravim ili ako nemamo onda kupovnu kasicu s mesom), popodne ima jos jedan vocni meduobrok i cicanje i navecer vecera. Kako kod vas izgleda?

Moj se bufio isto samo jednom noc obicno oko 3h..sad eto ga svako dva sata meni izgleda kao svako pola sata...uzasss...ugl dam mu tu bocu zadnju tj.prvu jutarnju oko 9 nekad 10h..onda rucak oko 13h povrce ili komb povrca i mesa pa oko 16/17h ide voce i zitarice i boca mlika sa grizolinom oko 21h...evo sad racunam uvesti i veceru kao treci kruti obrok..i uzela san danonino kao medu obrok cu negdi sgurat...inace ja sve sama kuham i spremam i voce i povrce i meso...jedinoo sto mu znam nekad dat to je nocna jer jedino to voli od kupovnih kasica i to mu dam nekad ....sto se tice spavanja san ludaaa vise stvarno nezz u cemu je problem...hah a ko bi im zna ima tu dosta toga sto bi moglo biti al aj ti znaj tocno..

ancikaM
    01. Kolovoz 2019. 15:34

Mozemo samo nagadat sta im je 🤣 mozdaaaa su zubi, skok u razvoju, nervoza ili nesto samo njima poznato 😆 bome ce mi ovaj malisa bit dobra zivotna skola 🤣 a jel tvoja bebica puze, sjedi? Moj je na pinku od toga da se posjedne, ali nikako 😑

zadranka86
    01. Kolovoz 2019. 15:44

ancikaM

Mozemo samo nagadat sta im je 🤣 mozdaaaa su zubi, skok u razvoju, nervoza ili nesto samo njima poznato 😆 bome ce mi ovaj malisa bit dobra zivotna skola 🤣 a jel tvoja bebica puze, sjedi? Moj je na pinku od toga da se posjedne, ali nikako 😑

Moj ne puzi tj samo se migolji...sidit zna ne posijeda se sam..al sad bi mozda mame rekle da onda nije ni vrime...ja san pitala pedicu na kontroli koja mi je reka da slobodo moze sidit...tako da to je svlada al se ne zna sam posjest...ja jedva cekam da svada puzanje pa da se moze i sam zabavit...

mmama2
    01. Kolovoz 2019. 17:52

Mama5

mmama2

Nemamo jos ni jedan obrok😅😅

Hahahha ni mi, 3-4zlice i to je to
    Vise posla oko pripreme kasice i ciscenja poslije 😲🤔😅
    Ali nema veze, budu i oni poceli kad tad
    Nego, jel tvoj reagira na vas i na braceke kad jedete? Ona bi nama sve uzela, sva se baca kad vidi nekog da nes jede

Reagira da, kod nas stalno netko nesto jede i zainteresiran je, mislila sam da ce mu ici ko od sale al evo ga, danas nije ni zinuo na kasicu🙄

mmama2
    01. Kolovoz 2019. 17:55

E, da.. On ima 10ak kila i 80 nosi jer je bas ko od stijene odvaljen.. I dalje cica na zahtjev i dobiva puno tako da ne brinem. Puze unatrag, ljulja se na sve 4 onako naprijed, nazad, pa se baci na glavu.. Za dva, tri dana ce se i posjesti jer mu malo fali.. Spava i dalje puno, smije se, guguce tako da ne brinem oko nicega.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.