Moja slabo prihvaća... Najviše pojede ono što sama utrpa u usta prstićima pa joj uglavnom dajem komadiće koje ugnječim prstima ili joj dam komadić voća da nateže... Npr jabuka hladna joj paše za zubiće, struže ju kao mišić i to je najviše što pojede... Kupine jedan dan fine drugi dan ne, banane isto tako. O povrću da ne pričam... A nadam se da će kroz tjedan dana bit bolja situacija...
mozda mu nešto od toga ne paše, moj kad sam mu ciklu dala povratio je 3 puta u par sati, sva cikla je izasla vanka
pitanje za mame koje daju ad, jeste prešle na br 2 ako da na koji vam vremenski period sad jedu
Mare, kako je sjela banana? Nisam jos dala, mozda bih i mogla pokusati jednu zrelu dati, ipak ce brzo napuniti 7 mjeseci.
Mi smo presli na 2icu i apsolutno isto i kolicine i razmake ima kao sa 1. Je li vi sve sto dajete nabavljate domace? Mene je ona grupa na fejsu malo opteretila sa forsiranjem domaceg ne znam gdje da to sve nadjem. Pile sam uspjela naci ako nista😁
Da i moj isto ima iste razmake i kolicine
Ovo koda sam ja pisala, ali prestala sam se zamarati jer cu inace poludit sobzirom da sigurno domacu jabuku, krusku i ostalo voce necu nabaviti, povrce i piletinu jos i nekako
Moja pojede komadić dva i bude oduševljena, i onda se počne ljutit kao da ne zna jel sretna ili ljuta i krene gurati nogicama i rukama po hranilici i to je kraj...
Dajem sve domaće ali neću moći dugo tako... Moji imaju vrt ali su sat i pol vremena od mene + loša je sezona za sve bila...
Ja sam nadobudno slijepo počela sa smjernicama grupe, ali iskreno, ne dajem sve po 3 dana, dajem što imam, ponovim 2 dana eventualno...
Svjesna banana joj se svidjela i nju joj dam često, npr jutros sam joj pomiješala s kupinama koje su kisele malo pa da joj zasladim 😁 i ne brine me što banana kao zatvara jer ona pojede doslovno pinku malu.
Ne jede, po 5x onako pola zlicice je maks kaj uspijem dat mu.. Imamo tek mrkvu i jabuku😅
url=https://lilypie.com]
Ja sam svom vec dosta toga uvela, obožava bananu i jabuku, za tikvicu nece ni da čuje... kakvo vam je govance sad. Moj se tipa neki dan bas jako jako napreza i primijetila sam u peleni malo krv, nisam se bas uzrujavala jer sam vidila da se mucija pa pretpostavljam da je žilica pukla od naprezanja a i nije se vise ponavljalo. Sad izbjegavam namirnice koje zatvaraju..
A koja je razliku u adu? Većina njih kazu da je okej ostati na jedinici? Kako da znam uopce kad trebam priči na dvicu ako i dalje dobro napreduje i sve sa 1. I jos jedno pitanje, koja vam je mjerica po obroku, mislim na mliko? Ja svom dajem 195ml sve si mislim kako je to malo mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji