Ja na more uzmen suncobran i kolut ako uspijem ( s dvoje djece je tesko ista drugo). Stalno smo na moru i zabavlja se s kremom za tijelo, top igracka 🤣
Nemam vremena ni snage nositi ostalo i tako se naucila, na rucniku se igra i brcka se u moru, i na moru je odlicna, zaspe iako je stalno galama 🤗
Vezano uz nocne podoje, kad se prvi put probudi joj dam dudu i zaspe, ako se probudi opet a to bude tipa oko 05h onda joj dam cicu i zaspemo skupa tako da ni ne znam koliko dugo jede.
Nama su izbila gornja dva zubica, koji su iduci? Ja imam dojam da je sve bijelo
Svjesna, tako i ja. Ne znam sta da ti kazem, ne znam drukcije iako mi instinkt govori da vjerojatno to nije pametno. Moja je isto prije odlicno spavala, sad je koma.
Cure nocno dojenje im je ionako bitnije od dnevnog sada.. Radite sve dobro💪 ja spavam kao beba oduvijek sa svojim klincima jer radim upravo tako, svako kme cica, cica na izvolite niti ne osjetim kada i koliko je jeo🤣
Na plazu smo nosili spuzvu samo, rucnik i sesiric😬
url=https://lilypie.com]
A kaj se tice nostalgije, joj da.. Stalno❤️❤️ prepreprebrzo ide vrijeme
url=https://lilypie.com]
Curke moze pomoc/savjet/misljenje ☺️ moj malisan je prije 2 dana navrsio 7 mjeseci, jako je aktivan, puze, okrece se, nema mira, posjeo se prije 2 dana prvi put sam i poceo se dizati na noge kad se ima za sto uhvatiti. Recimo kad se mazimo prije spavanja i ja legnem na bok, cim vidi da tako lezim odmah se hvata za mene i dize na noge. Kad se digne na noge lijepo stoji punim stopalom. Inace je sitan, ali zilav i jak. Mene zanima sto vi mislite o tome, da nije malo prerano? Znam da su neki stava "sve sto beba moze sama treba ju pustiti", ali mi se opet javlja neki strah da mu kicma i nogice nisu dovoljno jake da podnesu tezinu cijelog tijela. Jel vase bebice to rade?
Curke moze pomoc/savjet/misljenje ☺️ moj malisan je prije 2 dana navrsio 7 mjeseci, jako je aktivan, puze, okrece se, nema mira, posjeo se prije 2 dana prvi put sam i poceo se dizati na noge kad se ima za sto uhvatiti. Recimo kad se mazimo prije spavanja i ja legnem na bok, cim vidi da tako lezim odmah se hvata za mene i dize na noge. Kad se digne na noge lijepo stoji punim stopalom. Inace je sitan, ali zilav i jak. Mene zanima sto vi mislite o tome, da nije malo prerano? Znam da su neki stava "sve sto beba moze sama treba ju pustiti", ali mi se opet javlja neki strah da mu kicma i nogice nisu dovoljno jake da podnesu tezinu cijelog tijela. Jel vase bebice to rade?
Moja se ne dize, da ima priliku vidjeti kako vjerujem da bi se dizala ali ovako ne.
Znam djete koje se pocelo dizati sa 6mj, bio je u vrticu i skuzio da se ima za sta uhvatiti, sa 8mj je vec bio dosta stabilan. Ugl. Nije mu bilo nista s kraljeznicom i sl. Ali dali je to pametno ne znam 🙄🤔
Malo padam s marsa....
Ja sam isto stava ak beba moze nek radi, pogotovo ako to radi ispravno... Istog stava je moja pedijatrica jer sam ju pitala jel ga trebam spriječavati, pa je pitala kak sam to planirala napraviti, hoću ga zavezati . Bitno je samo da je što više na podu.
Ugl moj se ustao sa 7 mjeseci i tjedan dana (isto dok bi mi ležali, ali na podu), a skroz se pustio tek s 13 mjeseci. S tim da je onda bio skroz stabilan, nije teturo ni pado.
S 5 mjeseci se počeo postavljati u stav za puzanje i ljuljati, ali je valjda do 10 mjeseci puzo isključivo vojnički.
Ugl, to što dijete nešto počne raditi rano može, ali i ne mora značiti da će to isto usavršiti prije drugih
Ono što je bitno ispravljati ako bi dijete sjedalo onak da su mu nogice u W jer to nikak nije dobro ni za kukove ni za koljena
E da, to sam zaboravila napomenuti, isto po vojnicki puze, a na sve 4 se samo ljulja za sad
E da, to sam zaboravila napomenuti, isto po vojnicki puze, a na sve 4 se samo ljulja za sad
Tim ljuljanjem si vjezbaju i jacaju misice. Joooooj kad se sjetim kak je to bilo slatko, nekad se tak jako ljuljo da sam stalno cekala kad ce skociti u dalj ko zaba
I taj polozaj na sve 4 im je najbolji za posjesti se, okrenu guzu u stranu i onda se trebaju odgurnuti rukicama da se leda usprave
Daaa, slatki su skroz kad se ljuljuskaju 🤗☺️ sad se odjednom pocelo sve prebrzo dogadat 😑 imam osjecaj da sam ga jos jucer ljuljuskala u jastucicu dok je imao grceve i govorila da jedva cekam da poraste,a evo ga se vec pokusavat dici na noge ☺️ malo me oprala nostalgija 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji