I ja se tjesim da je neki skok u pitanju jer zaista je puno svega svladao i puno se svega dogada u zadnje vrijeme, od puzanja, posjedanja, dohrane itd.. Mora negdje sve to "izac" iz njega..
url=https://lilypie.com]
Moja se pocela dizati u sjedeci polozaj, nekad uspije nekad ne. Mogu ju pustit da sjedi? Ne sad 2h ali kad vec uspije bude mi zao ju vratiti nazad
Moja se pocela dizati u sjedeci polozaj, nekad uspije nekad ne. Mogu ju pustit da sjedi? Ne sad 2h ali kad vec uspije bude mi zao ju vratiti nazad
Kad uspije sama pusti ju slobodno! Moja se posjedne i prevali 😅
Pa da, posjela se☺️☺️ iz kojeg polozaj ide
url=https://lilypie.com]
Bude na ppdu pa se onako rukama pogura, sve me strah da se ne prevrne 🤣
U narucju, njihaljki i kolicima uspije bez beda.
I mi imamo malo aktivnije noci, 2 nova zubica su na izlazu, po danu je bas nerzvozna, ne zna gdje bi
Kod nas jos ni jedan zubic, pedijatrica kaze da se njoj cini da nece jo skoro posto se ne vidi nista nego malo naborano meso u ustima 😥, on takoder kao i od mareikate spava jako lose i bas to, gmize, vrti se pa place uvijek je nesto i potpuno te razumijem da ne znas kako funkcioniras jer nemam ni ja pojma, stalno gledam sad ce prestat, ali nikako
Mi moramo ici na vjezbe jer ima hipertonus u nogama, strasno je jak na njima sto eto ne valja
ja sam primjetila to unazad mjesec dana i kad bi ga ostavila kod svoje majke na cuvanje i ona me bila pitala zasto se često i baš jako grči u nogama, ali nisam opet mislila da je to dok nismo došli neki dan na redovitu kontrolu kod pedijatrice i ona ga je uzela i njoj se počeo tako grčiti u nogama pa je rekla da moramo ići kod fizijatra i napisala da je hipertonus
Kako mislis grcit? Kao držati ispružene ili kako? Jer to meni bilo neko vrime, stalno ih je drza ispružene i nisam ih mogla nikako u koljenu saviti osim skakljanjem po peti al se to s vremenom samo maklo i sad to vise ne radi 🤷🏻♀️
Ne on bas zgrci misice, tako se ukoči i izvija da je ne moguce taj sekund njega pomaknuti
Sortiraj odgovore
Najstariji