Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    26. Srpanj 2019. 21:14

I ja se tjesim da je neki skok u pitanju jer zaista je puno svega svladao i puno se svega dogada u zadnje vrijeme, od puzanja, posjedanja, dohrane itd.. Mora negdje sve to "izac" iz njega.. 

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    26. Srpanj 2019. 21:23

Moja se pocela dizati u sjedeci polozaj, nekad uspije  nekad ne. Mogu ju pustit da sjedi? Ne sad 2h ali kad vec uspije bude mi zao ju vratiti nazad

MareiKate
    26. Srpanj 2019. 21:55

cvijetic12

Moja se pocela dizati u sjedeci polozaj, nekad uspije nekad ne. Mogu ju pustit da sjedi? Ne sad 2h ali kad vec uspije bude mi zao ju vratiti nazad

Kad uspije sama pusti ju slobodno! Moja se posjedne i prevali 😅

mmama2
    26. Srpanj 2019. 22:01

cvijetic12

Moja se pocela dizati u sjedeci polozaj, nekad uspije nekad ne. Mogu ju pustit da sjedi? Ne sad 2h ali kad vec uspije bude mi zao ju vratiti nazad

Pa da, posjela se☺️☺️ iz kojeg polozaj ide 

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    26. Srpanj 2019. 22:26

Bude na ppdu pa se onako rukama pogura, sve me strah da se ne prevrne 🤣
    U narucju, njihaljki i kolicima uspije bez beda.

I mi imamo malo aktivnije noci, 2 nova zubica su na izlazu, po danu je bas nerzvozna, ne zna gdje bi

• Petra05
    27. Srpanj 2019. 07:01

Kod nas jos ni jedan zubic, pedijatrica kaze da se njoj cini da nece jo skoro posto se ne vidi nista nego malo naborano meso u ustima 😥, on takoder kao i od mareikate spava jako lose i bas to, gmize, vrti se pa place uvijek je nesto i potpuno te razumijem da ne znas kako funkcioniras jer nemam ni ja pojma, stalno gledam sad ce prestat, ali nikako
    Mi moramo ici na vjezbe jer ima hipertonus u nogama, strasno je jak na njima sto eto ne valja

_svjesna
    27. Srpanj 2019. 09:22

Petra kako ste skuzili taj hipertonus? 

• Petra05
    27. Srpanj 2019. 09:29

ja sam primjetila to unazad mjesec dana i kad bi ga ostavila kod svoje majke na cuvanje i ona me bila pitala zasto se često i baš jako grči u nogama, ali nisam opet mislila da je to dok nismo došli neki dan na redovitu kontrolu kod pedijatrice i ona ga je uzela i njoj se počeo tako grčiti u nogama pa je rekla da moramo ići kod fizijatra i napisala da je hipertonus

pepillu
    27. Srpanj 2019. 12:22

Kako mislis grcit? Kao držati ispružene ili kako? Jer to meni bilo neko vrime, stalno ih je drza ispružene i nisam ih mogla nikako u koljenu saviti osim skakljanjem po peti al se to s vremenom samo maklo i sad to vise ne radi 🤷🏻‍♀️

• Petra05
    27. Srpanj 2019. 12:42

Ne on bas zgrci misice, tako se ukoči i izvija da je ne moguce taj sekund  njega pomaknuti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.