Nadam se da ste sve svjesne da je dojenje u autu isto i vise nego opasno🙈🙈 #babaroga
Jednako kao što je opasno dojiti na odmorištu, sjediti na klupici u novom ZG ili izaći na 'zrak', a nedaj Bože povesti dijete u tramvaju 😂 ( ako si čitala novine ovih dana...)
Naravno da sam svjesna, ali sigurnost u prometu ovisi o nizu faktora od kojih mene jedino brine kategorija kretena koji ne znaju voziti i time ugrožavaju druge, a takav nas može ugroziti bilo gdje, i kao pješake. Tako da mirne duše dojim dok je ona zavezana u autosjedalici a ja nad njom u položaju u kojem ju pri manjoj nesreći sigurno ne bih ugrozila, a u težoj - ugrozila bi ju i zvečka/duda/bilokoji predmet u autu koji bi ju puknuo u glavu. Svi znamo da i najlakši predmeti od siline udarca postaju "kamenje"... Velim, više od dojenja u autu me brine prijeći cestu s njom u klokanici i pitanje kakav zrak će disati za 5-10-15 godina 😅 #samokažem kad čekam s njom zeleno na semaforu stojim 5 metara dalje od ceste i ne krećem dok auto nije potpuno stao! I prvi i drugi u koloni 😂
U autu u pokretu ne bih ni mogla dojiti, svakako. Kazem muzu da stane pa to pokusam obaviti. Evo ja i moj sincina danas isli u soping, 2,5h frajer se ziv iz kolica cuo nije, uzorna beba hahahaha ne znam otkud time da me pocasti, jos evo sad se vozimo kuci s puta gle cuda, SPAVA 👏🙊
Jeste cjepile bebe sad protiv pneumokoka ili kako se vec zove, kakve su rrakcije bile
Cijelu noc se prevrtio po kreveticu, sad je strasno nervozan jer nije spavao i malo vruc
Nadam se da ste sve svjesne da je dojenje u autu isto i vise nego opasno🙈🙈 #babaroga
Jednako kao što je opasno dojiti na odmorištu, sjediti na klupici u novom ZG ili izaći na 'zrak', a nedaj Bože povesti dijete u tramvaju 😂 ( ako si čitala novine ovih dana…)
Naravno da sam svjesna, ali sigurnost u prometu ovisi o nizu faktora od kojih mene jedino brine kategorija kretena koji ne znaju voziti i time ugrožavaju druge, a takav nas može ugroziti bilo gdje, i kao pješake. Tako da mirne duše dojim dok je ona zavezana u autosjedalici a ja nad njom u položaju u kojem ju pri manjoj nesreći sigurno ne bih ugrozila, a u težoj - ugrozila bi ju i zvečka/duda/bilokoji predmet u autu koji bi ju puknuo u glavu. Svi znamo da i najlakši predmeti od siline udarca postaju "kamenje"… Velim, više od dojenja u autu me brine prijeći cestu s njom u klokanici i pitanje kakav zrak će disati za 5-10-15 godina 😅 #samokažem kad čekam s njom zeleno na semaforu stojim 5 metara dalje od ceste i ne krećem dok auto nije potpuno stao! I prvi i drugi u koloni 😂
Ma apsolutno, danas je ogroman stres imati dijete i ne drzati ga pod staklenim zvonom😅😅 ali ono na sto mogu utjecati JA utjecem, a oce li mi pasti cigla na glavu kada izadem iz zgrade to stvarno nema mog utjecaja pa kako bude, bude..
url=https://lilypie.com]
Evo napokon da neko ima nervozu bebu ki ja i da slabo spava, on se cijelu noc vrtio,plakao u snu tako da smo spavali 0 bodova, nije inace bas tako los po noci jer da je umrla bi dosad
Evo napokon da neko ima nervozu bebu ki ja i da slabo spava, on se cijelu noc vrtio,plakao u snu tako da smo spavali 0 bodova, nije inace bas tako los po noci jer da je umrla bi dosad
I moji zadnje dvije noci koma spava, puzi u snu, baca se lijevo, desno, cvili svakih 10 min a sve u snu, on, a mi neka se fuckamo
url=https://lilypie.com]
I moji zadnje dvije noci koma spava, puzi u snu, baca se lijevo, desno, cvili svakih 10 min a sve u snu, on, a mi neka se fuckamo
Isto to je i moj radio sinoc, cviljenje i bacanje, samo sta se moj probudi tj sam sebe probudi s time
I moj je pokvario spavanje zadnjih dana, negdje sam citala da je to ocekivano poslije 6 mjeseci, dosta se vrti, okrece se na trbuh, odjednom naglo pocne plakati. Valjda je faza, a mozda ce i zubici, nemamo jos nijedan. Ja sam dva dana odlucila pauzirati s dohranom, tesko kaki, kaki loptice nalik na gumu, takve strukture, nije tvrda stolica ali se dosta pomuci. Nista nisam davala tesko, ne znam sta bih vise. Doji i piie vode.
Moja već 2 mjeseca loše spava... Gmiže, vrti se, čupa mene za kosu, brblja, nekad i cvili - to bude po par dana prije nego izađe zub... Užas, ja ne znam više kako funkcioniram... Ali ja znam uzrok, kod nas su zubi, baš ju pate, a tek 2 imamo,ali mislim da će ubrzo još...
Sortiraj odgovore
Najstariji