Martina super da je sve ok kako me samo iznervira kad doktori tako bezveze nesto lupe a mi poludimo od brige tih dana i onda na kraju nista od tog ne bude. 😤
Gdje su cure s pregleda desava li se ista?? Ja znam da imam do termina 7 dana ali sam postala nestrpljiva jedva cekam da upoznam naseg bebca❤️
Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju
meni nisu. samo urinokulturu i briseve. ali imala sam prethodno neke bakterije.
kod mene sve po starom. čekam pregled u ponedjeljak.
Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊
Petra, Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.
Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊
Petra,Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.
U istom smo tjednu i ja trebam sljedeci tjedan ići krv i bhsb. Kako sam na mirovanju zbog niskog nosenja i skraćivanja grlića i nemam volje za krv :(
Petra, mogu misliti da ti se neda, ja jos moram svaki misec vadit krv zbog štitnjače a jos pogotovo ako moras mirovati a tamo oni stariji ljudi stalno se guraju.. bas uzas
da upravo zbog starih ljudi mi se i neda ići jer ne mogu na nogama stati od pritiska njegove glavice i ono bitnije ne bi ni trebala stajati ili sjediti zbog grlica, a vec 2 dana hodam po ovu uputnicu, onu uputnicu.
Ja jesam kontrola bila zeljeza ,,i dobila sam tablete za zeljezo ...eee sad kakk je u Hr. Neznam u Njemackoj je tako
Ja jesam kontrola bila zeljeza ,,i dobila sam tablete za zeljezo …eee sad kakk je u Hr. Neznam u Njemackoj je tako
Meni je napisala kompletna krvna slika i željezo stoji posebno, samo zbog željeza ću i ići izvaditi
Sortiraj odgovore
Najstariji