Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    07. Prosinac 2018. 17:01

Martina super da je sve ok kako me samo iznervira kad doktori tako bezveze nesto lupe a mi poludimo od brige tih dana i onda na kraju nista od tog ne bude. 😤

• Enna010
    07. Prosinac 2018. 17:03

Gdje su cure s pregleda desava li se ista?? Ja znam da imam do termina 7 dana ali sam postala nestrpljiva jedva cekam da upoznam naseg bebca❤️

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 17:30

Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju

barbiemama
    07. Prosinac 2018. 17:44

Petra05

meni nisu. samo urinokulturu i briseve. ali imala sam prethodno neke bakterije. 

kod mene sve po starom. čekam pregled u ponedjeljak. 

pepillu
    07. Prosinac 2018. 17:46

Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊 
    Petra, Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 17:52

pepillu

Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊
    Petra,Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.

U istom smo tjednu i ja trebam sljedeci tjedan ići krv i bhsb. Kako sam na mirovanju zbog niskog nosenja i skraćivanja grlića i nemam volje za krv :(

pepillu
    07. Prosinac 2018. 18:07

Petra, mogu misliti da ti se neda, ja jos moram svaki misec vadit krv zbog štitnjače a jos pogotovo ako moras mirovati a tamo oni stariji ljudi stalno se guraju.. bas uzas

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 18:11

da upravo zbog starih ljudi mi se i neda ići jer ne mogu na nogama stati od pritiska njegove glavice i ono bitnije ne bi ni trebala stajati ili sjediti zbog grlica, a vec 2 dana hodam po ovu uputnicu, onu uputnicu.

• Nikoll
    07. Prosinac 2018. 18:22

Petra05

Ja jesam kontrola bila zeljeza ,,i dobila sam tablete za zeljezo ...eee sad kakk je u Hr. Neznam u Njemackoj je tako

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 18:26

Nikoll

Petra05

Ja jesam kontrola bila zeljeza ,,i dobila sam tablete za zeljezo …eee sad kakk je u Hr. Neznam u Njemackoj je tako

Meni je napisala kompletna krvna slika i željezo stoji posebno, samo zbog željeza ću i ići izvaditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.