Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    07. Prosinac 2018. 17:01

Martina super da je sve ok kako me samo iznervira kad doktori tako bezveze nesto lupe a mi poludimo od brige tih dana i onda na kraju nista od tog ne bude. 😤

• Enna010
    07. Prosinac 2018. 17:03

Gdje su cure s pregleda desava li se ista?? Ja znam da imam do termina 7 dana ali sam postala nestrpljiva jedva cekam da upoznam naseg bebca❤️

Mama5
    07. Prosinac 2018. 17:19

Martina neka si išla, za svoj mir sam uvijek za tu opciju drugog mišljenja, sad opušteno dalje
    Cure se ništa ne javljaju, ili su aktivnije na fejsu
    Ja nisam još počela prati robicu, ali definitivno bi trebala

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 17:30

Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju

barbiemama
    07. Prosinac 2018. 17:44

Petra05

meni nisu. samo urinokulturu i briseve. ali imala sam prethodno neke bakterije. 

kod mene sve po starom. čekam pregled u ponedjeljak. 

pepillu
    07. Prosinac 2018. 17:46

Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊 
    Petra, Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 17:52

pepillu

Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊
    Petra,Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.

U istom smo tjednu i ja trebam sljedeci tjedan ići krv i bhsb. Kako sam na mirovanju zbog niskog nosenja i skraćivanja grlića i nemam volje za krv :(

Mama5
    07. Prosinac 2018. 17:52

Petra05

Ne, negdje u 29 tt urinokulturu i sad sa 35 tt bris, krv na početku trudnoće i kad sam oggt radila sa nekih 24 tjedna. 

pepillu
    07. Prosinac 2018. 18:07

Petra, mogu misliti da ti se neda, ja jos moram svaki misec vadit krv zbog štitnjače a jos pogotovo ako moras mirovati a tamo oni stariji ljudi stalno se guraju.. bas uzas

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 18:11

da upravo zbog starih ljudi mi se i neda ići jer ne mogu na nogama stati od pritiska njegove glavice i ono bitnije ne bi ni trebala stajati ili sjediti zbog grlica, a vec 2 dana hodam po ovu uputnicu, onu uputnicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.