Martina super da je sve ok kako me samo iznervira kad doktori tako bezveze nesto lupe a mi poludimo od brige tih dana i onda na kraju nista od tog ne bude. 😤
Gdje su cure s pregleda desava li se ista?? Ja znam da imam do termina 7 dana ali sam postala nestrpljiva jedva cekam da upoznam naseg bebca❤️
Martina neka si išla, za svoj mir sam uvijek za tu opciju drugog mišljenja, sad opušteno dalje
Cure se ništa ne javljaju, ili su aktivnije na fejsu
Ja nisam još počela prati robicu, ali definitivno bi trebala
Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju
meni nisu. samo urinokulturu i briseve. ali imala sam prethodno neke bakterije.
kod mene sve po starom. čekam pregled u ponedjeljak.
Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊
Petra, Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.
Odlicno, neka si isla po drugo mišljenje, u istom smo tjednu a slična nam je kilaža bebe 😊
Petra,Ja sam bas neki dan isl vadit krvi, kompletnu krvnu sliku.
U istom smo tjednu i ja trebam sljedeci tjedan ići krv i bhsb. Kako sam na mirovanju zbog niskog nosenja i skraćivanja grlića i nemam volje za krv :(
Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju
Ne, negdje u 29 tt urinokulturu i sad sa 35 tt bris, krv na početku trudnoće i kad sam oggt radila sa nekih 24 tjedna.
Petra, mogu misliti da ti se neda, ja jos moram svaki misec vadit krv zbog štitnjače a jos pogotovo ako moras mirovati a tamo oni stariji ljudi stalno se guraju.. bas uzas
da upravo zbog starih ljudi mi se i neda ići jer ne mogu na nogama stati od pritiska njegove glavice i ono bitnije ne bi ni trebala stajati ili sjediti zbog grlica, a vec 2 dana hodam po ovu uputnicu, onu uputnicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji