Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikoll
    07. Prosinac 2018. 18:22

Petra05

Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju

Ja jesam kontrola bila zeljeza ,,i dobila sam tablete za zeljezo ...eee sad kakk je u Hr. Neznam u Njemackoj je tako

• Petra05
    07. Prosinac 2018. 18:26

Nikoll

Petra05

Cure, zanima me jeste li vadile krv u trecem tromjesecju

Ja jesam kontrola bila zeljeza ,,i dobila sam tablete za zeljezo …eee sad kakk je u Hr. Neznam u Njemackoj je tako

Meni je napisala kompletna krvna slika i željezo stoji posebno, samo zbog željeza ću i ići izvaditi

• Dalal
    07. Prosinac 2018. 18:26

Ja taman htjela da pitam da vi cure niste otvorile drugu temu na forumu pa nema nikog cijeli dan...Razumijem naše mamice da sad imaju manje vremena za pisanje zbog svojih pilića malih. .Ali meni baaaš nedostaju...Htjedoh pitati i za Barbiemama ali vidim da nam se kratko javila...Salatice gdje si ti?kakva je situacija? 
    Nisam upamtila nick ali čestitam na novom stanu i želim da budete sretni u njemu. Martina drago mi je da si sad malo mirnija i da te druga doktorica utjesila..Super. 
    Kad se tiče pomoći poslije poroda, meni će doći svekrva..Da imam svoju mamu, došla bi ona, ali i sa svekrvom sam ok  (bila do sad hahahah).. Obzirom da smo muž i ja sami tu u De mislim da će nam dobro doći pa barem da se brine o kuhanju i o vešu. 

pepillu
    07. Prosinac 2018. 18:42

Ja sam vadila zbog šećera i željeza (dobila sam u mjesec dana 5kg)  al bar me nije slala na ogtt. 
    Sto se tice pomoći, ja najradije ne bi da mi iko pomaze al svekrva je na prvom katu (imamo prolaz kroz kuću 🙄) a mama mi je blizu (3 min pjeske)  pa svakako bi radije da mi mama bude tu nego svekrva

MareiKate
    07. Prosinac 2018. 18:55

Dalal

Ja taman htjela da pitam da vi cure niste otvorile drugu temu na forumu pa nema nikog cijeli dan…Razumijem naše mamice da sad imaju manje vremena za pisanje zbog svojih pilića malih. .Ali meni baaaš nedostaju…Htjedoh pitati i za Barbiemama ali vidim da nam se kratko javila…Salatice gdje si ti?kakva je situacija?
    Nisam upamtila nick ali čestitam na novom stanu i želim da budete sretni u njemu. Martina drago mi je da si sad malo mirnija i da te druga doktorica utjesila..Super.
    Kad se tiče pomoći poslije poroda, meni će doći svekrva..Da imam svoju mamu, došla bi ona, ali i sa svekrvom sam ok (bila do sad hahahah).. Obzirom da smo muž i ja sami tu u De mislim da će nam dobro doći pa barem da se brine o kuhanju i o vešu.

Da, baš je neobično tiho... Ja sam danas poslala request da me ubace u grupu na fb ali nema reakcije... Bit će svaka u svom poslu i filmu 😊
    Vidim bilo je nekih dobrih pregleda, Martina, super da si otišla po drugo mišljenje i riješila se brige!
    Petra, ja sam baš neki dan vadila krv i ekspresno bila gotova u domu zdravlja. Stvarno se svi drže toga da trudnice imaju prednost, još meni na uputnicu doktor biser još uvijek piše: prijeteći pobačaj iako sam davno tu dijagnozu ostavila iza sebe pa stvarno sestre čim predam knjižicu i pogledaju uputnicu me uvedu unutra + uputnice možeš zamoliti telefonom doktora, zar ne? Svima nam je tlaka to sad obavljati ali eto stvarno iz mog iskustva za utjehu sve ekspresno rješavam bez obzira na nabrijane penziće 😅
    Pomoć nakon poroda, hvala ne treba 😅 nitko nam nije u blizini da dođe samo npr ručak spremiti ili nešto obaviti od kućanskih poslova, već bi trebali prespavati a to nekako ne želim u prvim tjednima, čak ni svoju mamu 🤭 muž će biti na godišnjem prvo vrijeme a sve zna i hoće raditi tako da stvarno nema potrebe.želim tih prvih tjedana doslovno ako želim hodat u gaćama po stanu i samo jest i hraniti bebicu i gledat ju i mazit i spavati ako bude prilike... A ne da slušam: de ovo i ako, de ono onako! 😂 Posjete roditeljima braći i sestrama neću ograničavati, a za druge ljude znam da se neće ni nametati, većina ljudi je danas "educirana" da se ne dolazi odmah pa ne očekujem neke probleme po tom pitanju 😄

zadranka86
    07. Prosinac 2018. 19:15

Kloksa ugl.polako sve tisa kako bebe idu van tako i tema u zatisju...neka mame uzivaju u svojim bebama a mi terminuse i cekalice i sve druge klokse kako koja stigne....ja evo ispunila svoje planove za danas....bila u setnji sumom na preeedivno friskom zraku...dosli kuci vecerali spremila muza i malu za sutra za put i eto jos malo i u krpe koram se dignut dosta rano oko 4ipo jer dok malu spremim a oni krecu iz kuce u 5h.ali dobro ja se vracam nazad u krevet...sutra ja i mlada cura same i javljaju kisu tako da ce mo biti kuci gledat filmove cutati price i bajke...bass se veselim...onako u kaucu nas dvi piti cajic..ma milina...ja se raspisala😂...nista odoh sad malo se podruzit jos s njima i mozda jos koji put tu upadnem ko ne...do slusanja sto bi rekli🤣🤣pardon citanja 😂i pisanja😂😂

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    07. Prosinac 2018. 19:22

Od krvnih pretraga, ako vas nisu slali zamolite da vas posalju vaditi KKS u 37. TT ako zelite epiduralnu.
    Bitan je nalaz trombocita zbog krvarenja. Na sv. Duhu nitko, osim par anesteziologa, ne pika epiduralnu ako su trombiciti ispod 100. Ovih par koji pikaju rade to samo ako postoji medicinska indikacija.

pepe1907
    07. Prosinac 2018. 19:28

Mene još drži prehlada, sad sam počela i kašljati..koma. Dns na pregledu sve okej, dr.je bila nježna rekla je da nema smisla da pipa dal sam otvorena prst ili pola pa da krvarim tako da još ništa, radila sam uzv jedva je uzeo mjere jer je uzv star ugl.imamo oko 3600g 🙉 kontrola za tjedan dana.
    Pomoć nakon poroda..ne hvala, tj.bit ce mama kad se vratimo iz bolnice, ako ce bas trebat zvat cu je(100km zivi od nas) svekrvu ne mislim gledat i ona mi ne treba. Zelimo sve sami, a i sta ce mi neko, da mi hrani i presvlaci dijete i nosaka ga okolo,gladni necemo bit ni u prljavome. Čim manje baba to bolje 😁🤞

mmama2
    07. Prosinac 2018. 19:37

MareiKate

Dalal

Ja taman htjela da pitam da vi cure niste otvorile drugu temu na forumu pa nema nikog cijeli dan…Razumijem naše mamice da sad imaju manje vremena za pisanje zbog svojih pilića malih. .Ali meni baaaš nedostaju…Htjedoh pitati i za Barbiemama ali vidim da nam se kratko javila…Salatice gdje si ti?kakva je situacija?
    Kad se tiče pomoći poslije poroda, meni će doći svekrva..Da imam svoju mamu, došla bi ona, ali i sa svekrvom sam ok (bila do sad hahahah).. Obzirom da smo muž i ja sami tu u De mislim da će nam dobro doći pa barem da se brine o kuhanju i o vešu.

Da, baš je neobično tiho… Ja sam danas poslala request da me ubace u grupu na fb ali nema reakcije… Bit će svaka u svom poslu i filmu 😊
    Vidim bilo je nekih dobrih pregleda, Martina, super da si otišla po drugo mišljenje i riješila se brige!
    Petra, ja sam baš neki dan vadila krv i ekspresno bila gotova u domu zdravlja. Stvarno se svi drže toga da trudnice imaju prednost, još meni na uputnicu doktor biser još uvijek piše: prijeteći pobačaj iako sam davno tu dijagnozu ostavila iza sebe pa stvarno sestre čim predam knjižicu i pogledaju uputnicu me uvedu unutra + uputnice možeš zamoliti telefonom doktora, zar ne? Svima nam je tlaka to sad obavljati ali eto stvarno iz mog iskustva za utjehu sve ekspresno rješavam bez obzira na nabrijane penziće 😅
    Pomoć nakon poroda, hvala ne treba 😅 nitko nam nije u blizini da dođe samo npr ručak spremiti ili nešto obaviti od kućanskih poslova, već bi trebali prespavati a to nekako ne želim u prvim tjednima, čak ni svoju mamu 🤭 muž će biti na godišnjem prvo vrijeme a sve zna i hoće raditi tako da stvarno nema potrebe.želim tih prvih tjedana doslovno ako želim hodat u gaćama po stanu i samo jest i hraniti bebicu i gledat ju i mazit i spavati ako bude prilike… A ne da slušam: de ovo i ako, de ono onako! 😂 Posjete roditeljima braći i sestrama neću ograničavati, a za druge ljude znam da se neće ni nametati, većina ljudi je danas "educirana" da se ne dolazi odmah pa ne očekujem neke probleme po tom pitanju 😄

A jbg kak da ja znam da si to ti😂😂 aj ubacim te, al me pofrendaj prvo

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    07. Prosinac 2018. 19:43

mmama2

MareiKate

Dalal

Da, baš je neobično tiho… Ja sam danas poslala request da me ubace u grupu na fb ali nema reakcije… Bit će svaka u svom poslu i filmu 😊
    Pomoć nakon poroda, hvala ne treba 😅 nitko nam nije u blizini da dođe samo npr ručak spremiti ili nešto obaviti od kućanskih poslova, već bi trebali prespavati a to nekako ne želim u prvim tjednima, čak ni svoju mamu 🤭 muž će biti na godišnjem prvo vrijeme a sve zna i hoće raditi tako da stvarno nema potrebe.želim tih prvih tjedana doslovno ako želim hodat u gaćama po stanu i samo jest i hraniti bebicu i gledat ju i mazit i spavati ako bude prilike… A ne da slušam: de ovo i ako, de ono onako! 😂 Posjete roditeljima braći i sestrama neću ograničavati, a za druge ljude znam da se neće ni nametati, većina ljudi je danas "educirana" da se ne dolazi odmah pa ne očekujem neke probleme po tom pitanju 😄

A jbg kak da ja znam da si to ti😂😂 aj ubacim te, al me pofrendaj prvo

Hej, a jesam, i poslala sam ti poruku tamo 😁 vidim sad da si me dodala, thx 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.