Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    07. Prosinac 2018. 21:02

Sta se tice pranja, ja sam koristila kombinaciju ili becutan ili persil sensitive.. Takodjer sam oprala sve navlake, i od AS i od kosare, smanjila sam temp i centrifugu, al nisam imala mira i morala sam to stavit u masinu iako ce biti tetrice ispod glave..
    Kks sam radila u 31 ili 32 tjednu jer sam tek tad radila ogtt, i vadila jos krv negdje u 35 ili 36 za ona antitijela, sta se u petrovoj radi

pepe1907
    07. Prosinac 2018. 21:04

Duda

Slampo, hvala ti na tako detaljnom izvještaju i svim savjetima. Kako vam je sada kod kuće?
    Ana, vas mame nam je pogotovo uvijek lijepo 'čuti', da znamo da ste vi dobro i da bebice lijepo rastu. Nadam se da će brzo i ti problemi proći.
    Pepe, zao mi je što te još drži ta prehlada 😢 A Teo je lijepo narastao kod mame u trbuscicu 😍 I baš lijepo od doktorice da te poštedila te boli i krvarenja..
    Da, baš je neobično tiho, nema nam curka koje smo uvijek čitale barem jednom dnevno..al svi su sad valjda u svojim poslovima i iščekivanju..
    Ja sam nabavila pilates loptu danas, evo napuhana samo mene čeka 😁 Koristi li je tko od vas sad pred kraj?

ja predvecer budem na lopti jer me bas zdjelica boli od kauca, trebala bi malo vise al nekak mi se neda, lakse je lezati 😂 a svaku vecer muke, jedva legnem u krevet od bolova, okretanje na bok doslovno u suzama

Mina93
    07. Prosinac 2018. 21:14

Sta se tice pomoci nakon poroda, ne zelim nikog prvih tjednan dana sigurno ako ja budem ok, druga stvar je ako porod bas prodje tesko i budem se morala oporavljat i sve.. Vec je njegova mama gundjala, al briga me, to je moja odluka i muz je podrzao.. Poslije tog cemo vidjet, kad dodje tko od mojih oni moraju biti stalno kod nas, a njegovima cu ogranicit vrijeme, ne trebaju mi po pola dana bit tu.. Zelim bit na miru jer jos nismo ni sigurni koliko ce muz biti doma ni nista.. 

Mina93
    07. Prosinac 2018. 21:45

Slampo hvala sto si podijelila iskustvo 🤗🤗

• Nikoll
    07. Prosinac 2018. 21:53

Meni je takk drago sto vecina djeli isto misljenje ko i ja ,,super sto zelite same sa svojim muzevima provest prve dane bez da vas neko maltretira jer mogu vam reci to je najbolje ja sam tako sa prvim djetetom i svakako cu sa drugim ... Bilo je jako tesko jer su neki htjeli samo svoje potrebe zadovoljiti i visit mi nad glavom te prve dane al sam se uspjela izboriti... Sad sa drugim djetetom u atrartu sam rekla necu nikog nekih mjesec dana ,,muz mi taman ima mjeaec dana go i to cemo iskoritit da budemo svi na okupu... Nas 4
    Vrijeme je viroza i necu da mi netko nesto donese a ni kcer ne mislkm slat u vrtic prvenstveno da mi se djete ne osjeca odbacenom te prve dane kad braco stigne i naravno da mi ne donese nesto iz vrtica... Za mene ce ovo biti jedan od najljepsih Bozica (naravno ako rodim Prije Bozica ) nas 4 i bez stresa laganica u pidjamicama jedemo kad hicemo soavamo kad hocemo mazimo se kad hicemo ma milina ... 

• Nikoll
    07. Prosinac 2018. 21:58

Nunii

Nikoll

Dalal

Nikoll. .Mi smo u Koblenzu ako znaš gdje je..Najbliži su nam od velikih gradova Köln i Bonn. Gdje si ti ?

Nazalost neznam ,mi smo u Regensburgu 1.30h od Minhena ,, koliko mi to zvuci mislim da smo dosta daleko ,,,velika je ta Njemacka

Ja sam 50km od Minhena 😂

Spavala sam velika cetiri sata. Uzbudena valjda zbog pregleda danas. Brojimo sitno do termina,ali nemam vise osjecaj da bi to moglo biti brzo. Svaki dan drugi osjecaj,jupii.
    Ne radi mi se nist😂 Mislim da vodim muza danas u neki restoran poslije pregleda i odma doma na kauc. Sutra nam dolaze gosti koje ne volim.

Hmm onda smo mozda i blizu ;) moram malo pogledat na karti ...

_svjesna
    07. Prosinac 2018. 22:06

Joj cure mene ova viroza ne popusta, sada mi je jos gore, najgori mi je zacepljen nos i suhi nadrazajni kasalj. Smijem li samo jednom uspricati sprej za nos za odrasle, imam Olynth? 😪

_svjesna
    07. Prosinac 2018. 22:09

Omg upravo sam primijetila da mi se bebo na tickeru okrenuo ka dolje. Panika 🤭
    A sto se tice gostiju prvih dana, ne mislim primati siru rodbinu, samo roditelje svoje i od muza. Svekrva i mama ce se smjenjivati par dana da ciste kucu i kuhaju te mi peru ves, dok se malo ne pridignem ako porod bude tezak. Ako budem ok to ce sve trajati krace. Ali neka ih da malo ciste i kuhaju dok ja uzivam sa bebom 😁

• Nikoll
    07. Prosinac 2018. 22:12

Sad citam tu kako muzevima ne dopustaju da budu sa zenama i kako moraju ic na tecaj ljudi moji kako su to gluoosti kakk je to jadno ... Pa umjesto da olaksaju zenama na porodjaju oni dodatan stres stvaraju bas me zanima zbog cega to rade ... Evo ja u Njemavkoj pa su mi kdmah naglasili da mogu povest 3osobe sa sobom na porod ja ostala paff reko dovoljan je samo muz ... Nema to tu da vam sto brane imate prava razno razna ... Evo jos jedan slucaj bila sam imala nekih komp. U trudnoci i zavrsila sam na skoro mjesec dana u bol.  Svaki dan su me uju dosli pitata sta zelim jesti dobis listu menia i biras dorucak /rucak/vecera ako veg.  I  to mozes birat jer imaju u ponudi... Ajmk.dalje .. imas njihove rucnike  wc papir uloske jednokratne i gacice (to je za cure koje rode)naravno vrijedi i za nas to je ave u kupaonic slozeno u ormaricima uredno ... Vlazne maramice za dezinf. 
    Sto se tice soba jednokrevetne ilo su dvokrevetne to nije nikakav apart. Nego obicna soba...posjete mogu koliko hoces i moze biti dugo nitko nikog ne pita bas naprativ toliko su ljubazini da su upitali mog muza dal je i on gladan da mu neato donesu ... Ima restoran koji u kojem ima izobilj hrane i slastica ako zelis npr da rucas s nekim ko ti je dosao u posjetu moj muz je znao uzet sebi pa smo skupa jeli u sobi to je pod normalno ... E da napomenem stalno vas obilaze i pitaju kako ste i dal zelite caj i koji  dal zelite vodu mineralnu ili obicnu donesu vam cistu casu .... A na hodniku stoji velika kolica puna caja termosica besteka i salica .....eto tako je meni bilo ... A rodila sam u petrovoj imam i od tamo iskustva i mogu reci da se nemoze usporediti .... Svasta sam nadrobila u pisanju al reko da podjelim kako je ovdje kod nas u Njem. 

• Strudlica
    07. Prosinac 2018. 22:21

Nikoll  to mi zvuči bolje nego kod Podobnika  pa mi zbilja živimo u srednjem vijeku, kod nas ne da nema wc papira nego te hrane da kad iziđeš iz bolnice da budeš s kilažom u minusu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.