Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    05. Prosinac 2018. 17:02

Enna010

Nisam imala proteine na nalazima a nisam ih radila zadnji mj dana ne znam je li se nesto promijenilo a meni vise dr i ne spominje da ih radim. Cak mi je sad i zeljezo iskljucio jer sam se zalila da mi tesko pada kada ga popijem i on kaze nema vise potrebe ni da pijes. Citala sam da nije lose pojacati banane i rajcicu zbog tlaka pa eto ako ih volis probaj bar po 2 dnevno.

Da, banane imaju kalija, a kalij snizava tlak. Ja sam kupila bas kalij, jela i banane, ma kakvi, nije pomoglo.

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 18:01

nali

Mgirl evo odlicno sam,za razliku od prijasnjih dana. Zivnula sam napokon, makar sam sad na 3 normabela ali nisam vise ko mrtvac, cim mi je pocela ta povecana terapija za tlak u kombinaciji s normabelima djelovati. Sutra cu bit kao nova 😊
    senii dobrodosla. GD nemam, ali imam inzulinsku rezistenciju od prije a u pravilu je isti tretman. Drzi se propisane dijete. I meni je bebica bila isto veca,pogotovo trbuscic i to su propisivali inzulinskoj i ono maltretirali me s dijetama. Sad vise nije veca (osim glavice) al to je zbog drugih stvari sada tako.

Ajde baš mi je drago da si ok. A i ja sam nažalost na 3 normabela i pola cordipina ujutro i pola navečer, ali ne mogu si pomoći. Ispočetka me jako omamljivalo ali sad sam čak i ok. Znam da nije zdravo i baš se žderem zbgo toga kaj pijem, ali moram zbog tih kontrakcija i prijevremenih trudova. :(

Noa 💙

Mina93
    05. Prosinac 2018. 18:36

m.girl6

nali

Mgirl evo odlicno sam,za razliku od prijasnjih dana. Zivnula sam napokon, makar sam sad na 3 normabela ali nisam vise ko mrtvac, cim mi je pocela ta povecana terapija za tlak u kombinaciji s normabelima djelovati. Sutra cu bit kao nova 😊
    senii dobrodosla. GD nemam, ali imam inzulinsku rezistenciju od prije a u pravilu je isti tretman. Drzi se propisane dijete. I meni je bebica bila isto veca,pogotovo trbuscic i to su propisivali inzulinskoj i ono maltretirali me s dijetama. Sad vise nije veca (osim glavice) al to je zbog drugih stvari sada tako.

Ajde baš mi je drago da si ok. A i ja sam nažalost na 3 normabela i pola cordipina ujutro i pola navečer, ali ne mogu si pomoći. Ispočetka me jako omamljivalo ali sad sam čak i ok. Znam da nije zdravo i baš se žderem zbgo toga kaj pijem, ali moram zbog tih kontrakcija i prijevremenih trudova. :(

Okrugli tjedan 😍😍 cestitkeee

• nali
    05. Prosinac 2018. 18:46

m.girl6

nali

A kakav ti je tlak od tog cordipina? Ma nemoj se zderat sto to moras piti, bolje i to nego raniji porod. Jos malo imas za izdrzati, a sigurno budes. Ko zna sto bi bilo da nisi na terapiji. Koliko zena pije, pusi, drogira se pa rode super zdrave bebe. Tako da vjerujem da tablete sto su nam propisane da ipak nece nastetiti. Kad imas kontrolu? Ili si bila? Sorry, mislim da si pisala da ovih dana imas, a kako nisam bas svoja bila, ne sjecam se vise, sve mi se pobrkalo.

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 18:49

Hvalaaa ti ❤️
    Srce je moje veliko ko kuca 🥰

Noa 💙

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 18:52

Ja ti inače imam jako niski tlak tak da ni nije bilo jasno zakaj su mi to uopće dali ali ok, valjda za smirivanje svega. 90/60 inače, ajde sad imala normalni 120/80. 
    A da, u pravu si totalno, ne bi htjela samo da bebi naštetim. 
    Idem sad privat kod Kosa u utorak u 18:30, jedva cekam, a u Petrovu opet 17.12. I onda ću valjda morati svaki tj jer ću onda već biti u 38.tt. A ti? Kad moraš ići?

Noa 💙

• nali
    05. Prosinac 2018. 19:11

m.girl6

Ja ti inače imam jako niski tlak tak da ni nije bilo jasno zakaj su mi to uopće dali ali ok, valjda za smirivanje svega. 90/60 inače, ajde sad imala normalni 120/80.
    A da, u pravu si totalno, ne bi htjela samo da bebi naštetim.
    Idem sad privat kod Kosa u utorak u 18:30, jedva cekam, a u Petrovu opet 17.12. I onda ću valjda morati svaki tj jer ću onda već biti u 38.tt. A ti? Kad moraš ići?

Aaaajme pa ti imas sve sredeno za Nou. 😊 Super je. Meni za vikend valjda dolazi ladicar pa gek tad krecu akcije.. Tek smo se raspakirali u stan. Ostalo je jos bebino, sitnice za nabaviti i raspakirati sve iz kutija, oprati.. uf.. Samo se nadam da cu sve stici na vrijeme.
    Pregled imam u srijedu.Jos tjedan dana. Izludit cu do tad.

Pticaselicazgst
    05. Prosinac 2018. 19:19

Mgirl wooow, bas si lijepo sve sredila i prekrasno izgleda 😍😍
    Meni je danas poceo ispadat sluzni cep 😊 sutra mi je kontrola pa cemo vidit kakva je situacija. Nika se sve manje mice, mislim da smo blizu poroda.
    Miranda se vec dugo nije javila, ako nas citas javi se kratko iako sam sigurna da je sve u redu 😊
    Ostale curke drzite se, pijte terapiju i bit ce sve u redu sa tlakom ☺
    Sensi dobro nam dosla 🤗

pepe1907
    05. Prosinac 2018. 19:28

Mene ulovila viroza, tj.muz me zarazio, katastrofa..ali smo se ipak ja i Teo dogovorili da će on pričekat da ja ozdravim pa će onda van 😁 a ja se nadam da će to brzo proći. Od nedjelje se više ništa ne događa vidjet ćemo u petak na pregledu dal ima kakvog pomaka

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 19:33

Nali, hvala ti 💕 a čuj s obzirom da sam bila u bolnici i bojala sam se da me sad 3.12. Ne ostave opet sve smo spremili i sad sam nekak mirna, samo lezim i cilkam jer su mi rekli još strožije mirovanje, pa samo čekamo. Koferi u autu 😁 ma stići ćeš, samo dok kreneš to budeš za par dana veš rješila. Jedino tetrice iskuhavas ovo ostalo na manje stupnjeva tak da no sikiriki. A peglanje ide jako brzo al fakat i to su posebne čari. Preporucam ti becutan, to je klikerica u stvari napisala na svoj blog i presavršen je. 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.