Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Senii
    05. Prosinac 2018. 20:35

Neznam nisam do sad to osjetila evo ovaj tjedan prvi puta,a u 32 sam tjednu zato mi bilo cudno,sad ste me malo umirile nadam se da je stucanje☺

• Strudlica
    05. Prosinac 2018. 20:44

nali

Strudlicesto su tebi dali za terapiju? Jel jos imas taj pritisak i kontrakcije?
    Senia da to nije stucanje bebe?

Pa pijem cordipin ujutro i navečer i po potrebi spasmex. Normabel od 2 totalno izbjegavam osim kad sam nemirna pa da se opustim.
    Što se tiče kontrakcija sad su najčešće obične Bh,malo kad s pritiskom,ali pritisak je puno manjeg intenziteta. Taman kad se sve smirilo u petak sam imala opet težinu dok sam hodala i te Bh s pritiskom,a subotu na nedjelju jake menstrualne bolove. Sad je sve opet mirno i nije utjecalo na otvorenost otkad sam hospitalizirana.
    Aliiiii već kročimo 4 tjedan s ležanjem,samo krevet- WC i ništa više. Ne moram govoriti kolko mišići oslabe i beba je sve teža i vjerojatno svako njegovo gibanje i širenje maternice i zdjelice osjećam bolno. ma mogla bi vam roman napisat....

• Enna010
    05. Prosinac 2018. 21:00

Pticaselicazgst

Mgirl wooow, bas si lijepo sve sredila i prekrasno izgleda 😍😍
    Meni je danas poceo ispadat sluzni cep 😊 sutra mi je kontrola pa cemo vidit kakva je situacija. Nika se sve manje mice, mislim da smo blizu poroda.
    Miranda se vec dugo nije javila, ako nas citas javi se kratko iako sam sigurna da je sve u redu 😊
    Ostale curke drzite se, pijte terapiju i bit ce sve u redu sa tlakom ☺
    Sensi dobro nam dosla 🤗

Ptico kak si ga prepoznala je li ima krvave sluzi. Kod mene je danas isto nekako specifican iscjedak malo gust ali nema sukrvice pa ne vjerujemmda je to to.

Pticaselicazgst
    05. Prosinac 2018. 21:23

Enna010

Pticaselicazgst

Mgirl wooow, bas si lijepo sve sredila i prekrasno izgleda 😍😍
    Meni je danas poceo ispadat sluzni cep 😊 sutra mi je kontrola pa cemo vidit kakva je situacija. Nika se sve manje mice, mislim da smo blizu poroda.
    Miranda se vec dugo nije javila, ako nas citas javi se kratko iako sam sigurna da je sve u redu 😊
    Ostale curke drzite se, pijte terapiju i bit ce sve u redu sa tlakom ☺
    Sensi dobro nam dosla 🤗

Ptico kak si ga prepoznala je li ima krvave sluzi. Kod mene je danas isto nekako specifican iscjedak malo gust ali nema sukrvice pa ne vjerujemmda je to to.

Enna bas je sluzav, ko smrklj. Meni je  prosaran ko crvenim trakicama. U pravilu je bezbojan sam se kuze te ko zilice. Nema ih puno. Ovo ne lici na iscjedak  nije te gustoce. Prepoznat ces ga, ja sam isto imala iscjedak bijeli gusti i danas me ovo iznenadilo. Danaa sam ga imala nekih 4-5 puta. Nije svaki put kad bi isla na wc. 

Mina93
    05. Prosinac 2018. 21:40

Mgirl kutak je divan, divaann 😍😍
    Senii dobrodosla i sigurna sam da se radi o stucanju, moj stuca uvijek nakon sta pojedem slatko 🤗😎😉

• nali
    05. Prosinac 2018. 21:47

Strudlica

nali

Strudlicesto su tebi dali za terapiju? Jel jos imas taj pritisak i kontrakcije?
    Senia da to nije stucanje bebe?

Pa pijem cordipin ujutro i navečer i po potrebi spasmex. Normabel od 2 totalno izbjegavam osim kad sam nemirna pa da se opustim.
    Što se tiče kontrakcija sad su najčešće obične Bh,malo kad s pritiskom,ali pritisak je puno manjeg intenziteta. Taman kad se sve smirilo u petak sam imala opet težinu dok sam hodala i te Bh s pritiskom,a subotu na nedjelju jake menstrualne bolove. Sad je sve opet mirno i nije utjecalo na otvorenost otkad sam hospitalizirana.
    Aliiiii već kročimo 4 tjedan s ležanjem,samo krevet- WC i ništa više. Ne moram govoriti kolko mišići oslabe i beba je sve teža i vjerojatno svako njegovo gibanje i širenje maternice i zdjelice osjećam bolno. ma mogla bi vam roman napisat….

Joj vjerujem da ti je koma. Jos i kod tebe hospitalizacija, ufff 😐 Ja isto vec mjesecima trebam strogo mirovati, ali nije da se stalno drzim toga,pa se zakomplicira, zato lezi i ne mrdaj se. Vidis, imam kontrakcije od prvog tromjesecja i taj pritisak da nekad ne mogu ustat koliko je jak, ali meni nije uzrokovao otvaranje. 

• Nikoll
    05. Prosinac 2018. 21:49

Hmmm sad sam se sva pogubila ...citam al ne mogu pohvatat sve..koliko vidim ovdje ima trudnica iz Njemacke ,molim te dal znas kad sr radi taj bris za strrptokoku kojem tj? Ja sam danas napunila 36 tj . Sutra kontrola pa me zanima hoce mi obaviti mozda sutra taj bris? I ja sam u De . Al nisam nesto inf. :)

• Nikoll
    05. Prosinac 2018. 22:08

Senii

Neznam nisam do sad to osjetila evo ovaj tjedan prvi puta,a u 32 sam tjednu zato mi bilo cudno,sad ste me malo umirile nadam se da je stucanje☺

Je stucanje,bas krenulo i kod nas u tim tjednima evo danas 36puni i bome po nekoliko puta na dan stuca 
    U prvoj trudnoci uopce mi beba nije stucala ...kazu kad stuca da su pluca sazrela hmmm sad dal je to istina stvarno ne znam 

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 22:33

Hvala vam curke moje svima od reda na pohvalama 🥰❤️😊
    Da, da ja osjećam ko otkucaje srce i to ti zna biti pred večeri ili tokom dana. 
    Danas bas imam pritisak, nisam imala od ned.
    Strudlice, kaj ti opće ne piješ normabel bez obzira kaj su ti dali? Ja sutra moram po novu dozu, a Cordipin samo pola ujutro pola navečer i utrogestani vaginalno 3*2. 
    Daaa okvir sam u lidlu uzela i totalno se uklapa u sobu, jedva cekam da se narodi pa da ispunimo okvir sa još slikica 😍
    Da, s obzirom na moje stanje stvarno moram mirovati jako. Sutra idem samo na kratko do kozmetičarke, s mamom popijem kavu, lidl i odma doma. U pon se hoću pofarbat a muž će za to vrijeme šoping u dućanu obaviti-špeceraj hihi. Možda ne bi smjela niti to ali rasporedim si bar 2 “izlaska” tjedno, a ovo sve prelezim

Noa 💙

• Strudlica
    05. Prosinac 2018. 23:19

m.girl6

Hvala vam curke moje svima od reda na pohvalama 🥰❤️😊
    Da, da ja osjećam ko otkucaje srce i to ti zna biti pred večeri ili tokom dana.
    Danas bas imam pritisak, nisam imala od ned.
    Strudlice, kaj ti opće ne piješ normabel bez obzira kaj su ti dali? Ja sutra moram po novu dozu, a Cordipin samo pola ujutro pola navečer i utrogestani vaginalno 3*2.
    Daaa okvir sam u lidlu uzela i totalno se uklapa u sobu, jedva cekam da se narodi pa da ispunimo okvir sa još slikica 😍
    Da, s obzirom na moje stanje stvarno moram mirovati jako. Sutra idem samo na kratko do kozmetičarke, s mamom popijem kavu, lidl i odma doma. U pon se hoću pofarbat a muž će za to vrijeme šoping u dućanu obaviti-špeceraj hihi. Možda ne bi smjela niti to ali rasporedim si bar 2 “izlaska” tjedno, a ovo sve prelezim

Pa rekli su mi po potrebi, dakle ako baš ne moram ne pijem jer me strah toliko toga piti,pogotovo kad sam pročitala da nije uopće preporučljiv u trećem tromjesečju ako dođe do prijevremenog. Meni su dali isto utrogestan,ali samo do 35og tjedna i to 2x100 navečer. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.