Hmmm sad sam se sva pogubila ...citam al ne mogu pohvatat sve..koliko vidim ovdje ima trudnica iz Njemacke ,molim te dal znas kad sr radi taj bris za strrptokoku kojem tj? Ja sam danas napunila 36 tj . Sutra kontrola pa me zanima hoce mi obaviti mozda sutra taj bris? I ja sam u De . Al nisam nesto inf. :)
Neznam nisam do sad to osjetila evo ovaj tjedan prvi puta,a u 32 sam tjednu zato mi bilo cudno,sad ste me malo umirile nadam se da je stucanje☺
Je stucanje,bas krenulo i kod nas u tim tjednima evo danas 36puni i bome po nekoliko puta na dan stuca
U prvoj trudnoci uopce mi beba nije stucala ...kazu kad stuca da su pluca sazrela hmmm sad dal je to istina stvarno ne znam
Hvala vam curke moje svima od reda na pohvalama 🥰❤️😊
Da, da ja osjećam ko otkucaje srce i to ti zna biti pred večeri ili tokom dana.
Danas bas imam pritisak, nisam imala od ned.
Strudlice, kaj ti opće ne piješ normabel bez obzira kaj su ti dali? Ja sutra moram po novu dozu, a Cordipin samo pola ujutro pola navečer i utrogestani vaginalno 3*2.
Daaa okvir sam u lidlu uzela i totalno se uklapa u sobu, jedva cekam da se narodi pa da ispunimo okvir sa još slikica 😍
Da, s obzirom na moje stanje stvarno moram mirovati jako. Sutra idem samo na kratko do kozmetičarke, s mamom popijem kavu, lidl i odma doma. U pon se hoću pofarbat a muž će za to vrijeme šoping u dućanu obaviti-špeceraj hihi. Možda ne bi smjela niti to ali rasporedim si bar 2 “izlaska” tjedno, a ovo sve prelezim
Noa 💙
Hvala vam curke moje svima od reda na pohvalama 🥰❤️😊
Da, da ja osjećam ko otkucaje srce i to ti zna biti pred večeri ili tokom dana.
Danas bas imam pritisak, nisam imala od ned.
Strudlice, kaj ti opće ne piješ normabel bez obzira kaj su ti dali? Ja sutra moram po novu dozu, a Cordipin samo pola ujutro pola navečer i utrogestani vaginalno 3*2.
Daaa okvir sam u lidlu uzela i totalno se uklapa u sobu, jedva cekam da se narodi pa da ispunimo okvir sa još slikica 😍
Da, s obzirom na moje stanje stvarno moram mirovati jako. Sutra idem samo na kratko do kozmetičarke, s mamom popijem kavu, lidl i odma doma. U pon se hoću pofarbat a muž će za to vrijeme šoping u dućanu obaviti-špeceraj hihi. Možda ne bi smjela niti to ali rasporedim si bar 2 “izlaska” tjedno, a ovo sve prelezim
Pa rekli su mi po potrebi, dakle ako baš ne moram ne pijem jer me strah toliko toga piti,pogotovo kad sam pročitala da nije uopće preporučljiv u trećem tromjesečju ako dođe do prijevremenog. Meni su dali isto utrogestan,ali samo do 35og tjedna i to 2x100 navečer.
Mene ulovila viroza, tj.muz me zarazio, katastrofa..ali smo se ipak ja i Teo dogovorili da će on pričekat da ja ozdravim pa će onda van 😁 a ja se nadam da će to brzo proći. Od nedjelje se više ništa ne događa vidjet ćemo u petak na pregledu dal ima kakvog pomaka
Jesi sigurna da je viroza😬😬😬 zene se znaju osjecat kao da ce se razbolit, uza sve simptome viroze, ustvari se porod blizi jako, jako
ma jeee, nos mi curi, sinusi glava kihanje itd. kazem to muz me zarazio. Bas sam ljuta, uz sve bolove sad i to, a mene dok ulovi, ulovi me pošteno
Cure mene su krita sastavila posteno...danas sam izgleda pretjerala i inace imam problem s lumbalnim dj..i hvala Bogu cilu trudnocu nikakvog problema aliii danas me moje kuhanje i sve skupa dobro kostalo bolova u krizima..maknut ne mogu..popila san normabel da popusti nisan tila nista za bolove..nadam se da cu sutra bit ok..imam sutra kontrolu i sutra ne pipam nista samo rucak i to juhu..bice dobro ko ovo prode bez vecih bolova s obzirom da imam i ja zajb.dijagnozu tog djela..ali ko mi je kriv...sad cu pravo bolovat i lezat par dana...laku noc cure drzite se...nocka🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Nali. ..svu sreću ti želim i neka bude sve u najboljem redu. ..Samo hrabro 😘😘😘
Nikoll ja sam u De...Nama je babica na kursu rekla da to ne nude bas svi doktori te da mi sami obavezno to tražimo u 35 ili 36 tjednu...To ti ne pokriva zdravstveno već platiš nekih 20 eura.
Zadranka koliko sam primjetila po prijasnjim postovima,malo previse se forsiras i radis. Odmori zeno. Nece ti nista nigdje pomoc.
Nali,sretno i javi nam se. ❤️
Prepone mi ubijaju vec par dana. Sad sam pocela osjecati laganu bol. Ko da me tjera na wc,a ne mogu. Oci su mi ko u sovice😩 Nadam se da se pokrece lagano
Nali sretno, bit ce sve u redu vidit ces 😘🤗
Mislim da cu i ja skoro u rodiliste, ne spavam uopce. Bol dolje se pojacava, sluzni ispada. Lazne trudove imam, nadam se. Nisu redoviti al su vec sad dosta bolni. Uopce ih ne osjecam iz ledja, nego bas iz maternice. Bol jaka pri stezanju i osjecaj probadanja onda koji je kratak al dosta intenzivan.
Jedva cekam kontrolu, ak se krene pojacavat idem odmah u bolnicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji