Slamposuper sto ste doma 😊
Ennaa koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.
Kod mene je do unazad 3 tjedna bio 110 sa 60 standardni tlak i onda odjednom 110/120 sa 80/90 i dr kaze da je ustvari taj donji opasan u trudnoci pa me zbog toga upozorio. Beba tezinom pritisce krvne sudove i prirodno je da malo poraste ali nije za igrati se. Uglavnom lijevi bok i lagano i sa i bez terapije lezanje ga snizava.
Lukas 🤗😍 odlucili nekidan
Odlično, Mina, taman na vrijeme 😉
Znači, očekujemo i Lukasa ovih dana
Iskreno se nadam 🤗 sta se mene tice moze pricekat da prodje vikend pa onda 😍😎
Meni jucer na pregledu tlak bio pravi skolski, 120/n80, bas sam ostala zacudjena, inace mi je niski, al dobro to se lakse prezivi, bitno da vi sta imate visoke to kontrolirate.. Sta vise mirovanja i manje zivciranja
Pozdrav svima🤗
Kani mali je presladak😍, cestitam ti 🎉😘
Šlampo takoder cestitke i tebi na tvom malom zlatu🎉😘
Slamposuper sto ste doma 😊
Ennaa koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.
Kod mene je do unazad 3 tjedna bio 110 sa 60 standardni tlak i onda odjednom 110/120 sa 80/90 i dr kaze da je ustvari taj donji opasan u trudnoci pa me zbog toga upozorio. Beba tezinom pritisce krvne sudove i prirodno je da malo poraste ali nije za igrati se. Uglavnom lijevi bok i lagano i sa i bez terapije lezanje ga snizava.
Ti samo pripazi, mjeri ga, da navodno je donji opasniji. Lezi, odmaraj i ako nema duljih skokova preko, bit ce sve ok. Proteina u urinu nemas?
minA, hhaha a dobra si, nek on pričeka vikemd, pa možda i hoće. Da, čim manje živciranja i što više mirovanja, to je ono kaj nam svima treba.
I meni bio tlak baš školski 120/80 u pon kaj sam se baš iznenadila jel obično mi bude užasno niski.
nali, kak si ti?
Noa 💙
Pozdrav cure,zeljela bi se i ja pridruziti Vama i razmjeniti svoja iskustva☺
Ja sam u 32 tjednu trudnoce,borim se s trudnickim gestacijskim dijabetesom,da li ima koja cura s istim iskustvom?Vjerujem da ima...Beba mi je za dva tjedna veca,pa me to malo brine,da nebi to zbog secera bilo,kojeg nastojim drzati pod kontrolom..Lijepo je vidjeti kako ste ovdje jedna drugoj velika podrska,nadam se da cete i mene prigrliti☺Velike puse svima😘😘
Senii welcome 😊 imamo cura koje se bore sa gestacijskim pa ce vise znati. Ono sto ti ja mogu reci jest da je kilaza moje bebe 2 tjedna naprijed a OGTT je uredan. Drzi se, sve bude ok 😉
Kani cudo od zene. Jedva cekam da nam budes opet aktivnija. Ljubi manekena 😍
Mgirl evo odlicno sam,za razliku od prijasnjih dana. Zivnula sam napokon, makar sam sad na 3 normabela ali nisam vise ko mrtvac, cim mi je pocela ta povecana terapija za tlak u kombinaciji s normabelima djelovati. Sutra cu bit kao nova 😊
senii dobrodosla. GD nemam, ali imam inzulinsku rezistenciju od prije a u pravilu je isti tretman. Drzi se propisane dijete. I meni je bebica bila isto veca,pogotovo trbuscic i to su propisivali inzulinskoj i ono maltretirali me s dijetama. Sad vise nije veca (osim glavice) al to je zbog drugih stvari sada tako.
Nisam imala proteine na nalazima a nisam ih radila zadnji mj dana ne znam je li se nesto promijenilo a meni vise dr i ne spominje da ih radim. Cak mi je sad i zeljezo iskljucio jer sam se zalila da mi tesko pada kada ga popijem i on kaze nema vise potrebe ni da pijes. Citala sam da nije lose pojacati banane i rajcicu zbog tlaka pa eto ako ih volis probaj bar po 2 dnevno.
Sortiraj odgovore
Najstariji