Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    04. Prosinac 2018. 23:02

Kani pravog slatkisa si dobila ❤️

Klikerica
    05. Prosinac 2018. 00:10

Kani čestitam ti kraljice na vašem princu... vjerujem da su mu i sestrice presretne... brzo nam se oporavi

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Slampo
    05. Prosinac 2018. 02:29

Kani cestitke i ti si dobila pravog momcica ❤. Evo mi danas dosli doma, turbulentno bilo ali je sve ok. Maleni je drugo dijete doma, jede moje mlijeko na bocicu ali ko smuk. Detalje nadam se ubrzo. Sretno svima i zelim vam sto prije, na vrijeme ovakve strucolince. Evo idem malo zzz, sada smo jeli, premotali se i zaspali a sada ce i mama zzz.

Mamica2
    05. Prosinac 2018. 05:22

Kani prediva  je

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 06:03

Jutro, naravno da opet prijavljujem nespavanje :(
    Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
    Ima li još budnih curke? 

Noa 💙

Mamica2
    05. Prosinac 2018. 06:11

m.girl6

Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
    Ima li još budnih curke?

Budna od 4, digla se u zahod i od tada ne mogu zaspati

luks
    05. Prosinac 2018. 06:26

Jutro cure, ni ja ne spavam otkad je muž otišao na posao, al neću se bunit, od 23 do 5ipo je sasvim ok kad sam prethodnu noć od 3 do 6 bila budna pa tek onda zaspala. 😌
    Nisam danima pisala pa sam sve po redu uz olovku i papir, a sigurno sam nešto i zaboravila 😅
    Kani pa nemam komentara na bebu, presladak je ovako miran i zadovoljan na maminim prsima, gušta!😍
    Slampo nek ste vi lijepo sad doma, pa polako, uživajte dan po dan ❣️
    Bulbi žao mi je da te sad to sa streptokokom potreslo, ja nisam imala iskustvo, ali cure su ti već pisale-bitno da se otkrilo i da si pod terapijom. Drž se i sve će to bit ok.
    Strudlica bile smo se baš zabrinule, ali neka tebw nama još 2u1 i neka vas kući još, tu vam je i mjesto. 
    Nali čuvaj se i primiri još bar 2 tjedna pa kako bude 😊😊
    mmama2 ajde još 2-3 tjedna i super, otvorena jesi ali neka vas još malo 😌
    Nikoll  meni je termin 3.1. ali isto sam nekako uvjerena da neću dočekat novu i termin u paketu. Al svakako, sad smo mi daleko dogurale pa još to malo koliko bebice odrede, izdržat ćemo 😁😁
    Pticaselicazgst ne mogu ne komentirat kad vidim 2 days go ispod tvog posta 🙉🙉
    A ja, ja sam sva kilava i nikakva ali većih smetnji nemam, osim što sam na čekanju 🤪
    Cure, drž te se 🤗🤗🤗

Lovre

Mina93
    05. Prosinac 2018. 07:17

m.girl6

Ima li još budnih curke?

Zalihe na nocnom ormaricu 🤣😎

Duda
    05. Prosinac 2018. 07:43

Dobro jutro svima ☺
    Prvo da se osvrnem na najljepši mogući post-malenog Antona 😍 Predivan je, Kani! Pogotovo tu kod svoje mame koža na kožu ❤
    Mama2, super za dobar pregled. Haha, reci ti doktorici točan dan kad ćeš rodit 😉
    Du, nek si se ti nama najela nakon onog dana prije 😉 Ja sam skoro spremna 😁 Moram ovih dana još namjestiti sobicu i gotovo je sve. Baš se približilo i baš sam sretna zbog toga, ne mogu dočekati da dobijem Milu u naručje ❤
    Mina, drago mi je zbog dobrog pregleda i tog jednog prsta, vrijeme ti je 😉
    M.girl, tebe opet gnjave 😢 Ne daj se nasekirat i ne propuštaj ovima s posla, nek se snalaze kako znaju, ti moraš mirovati a ona je imala i previše vremena da sve pohvata.
    Slampo, vi ste stigli kući, divno! Uživajte, puno se mazite i pazite!
    Ide li nam tko danas na pregled? Ili čekamo bebice da nam stignu? Imamo sad već puno kandidata za izlazak iz maminih trbuščića ☺ Nika, Kiara, Neo, Matej & još jedna mala buhtlica (Mina, imate li ime?) - čekamo vas 😉
    Ja sam sanjala da sam otišla roditi, san je jako dugo trajao, svašta nešto bilo, i do kraja uopće nisam rodila.. 

Ivana_G
    05. Prosinac 2018. 07:50

Kani čestitam na slatkišu malom, kako je lijeepa beba 😍😍😍😍😍🤩
    Ja sam ovih dana totalno OUT, zadnji dani na poslu -još 6 radnih dana 😁😎 tak da ne stignem niš popratit... čuvajte se, čuvajte bebije, a kad odem na GO popratit ću događanja malo bolje... k tome još imamo treninge s pesekom da se pripremimo na  dolazak bebe i poradimo na šetnji bez natezanja itd itd tak da sam skroz u svemu samo ne u pripremama za bebu, Božić i sl. ☺ Al još malo pa punom parom.
    Šaljemo svima puse i dobre želje,a bebice neka nam dolaze svojim redom :) 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.