Kani čestitam ti kraljice na vašem princu... vjerujem da su mu i sestrice presretne... brzo nam se oporavi
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Kani cestitke i ti si dobila pravog momcica ❤. Evo mi danas dosli doma, turbulentno bilo ali je sve ok. Maleni je drugo dijete doma, jede moje mlijeko na bocicu ali ko smuk. Detalje nadam se ubrzo. Sretno svima i zelim vam sto prije, na vrijeme ovakve strucolince. Evo idem malo zzz, sada smo jeli, premotali se i zaspali a sada ce i mama zzz.
Jutro, naravno da opet prijavljujem nespavanje :(
Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
Ima li još budnih curke?
Noa 💙
Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
Ima li još budnih curke?
Budna od 4, digla se u zahod i od tada ne mogu zaspati
Jutro cure, ni ja ne spavam otkad je muž otišao na posao, al neću se bunit, od 23 do 5ipo je sasvim ok kad sam prethodnu noć od 3 do 6 bila budna pa tek onda zaspala. 😌
Nisam danima pisala pa sam sve po redu uz olovku i papir, a sigurno sam nešto i zaboravila 😅
Kani pa nemam komentara na bebu, presladak je ovako miran i zadovoljan na maminim prsima, gušta!😍
Slampo nek ste vi lijepo sad doma, pa polako, uživajte dan po dan ❣️
Bulbi žao mi je da te sad to sa streptokokom potreslo, ja nisam imala iskustvo, ali cure su ti već pisale-bitno da se otkrilo i da si pod terapijom. Drž se i sve će to bit ok.
Strudlica bile smo se baš zabrinule, ali neka tebw nama još 2u1 i neka vas kući još, tu vam je i mjesto.
Nali čuvaj se i primiri još bar 2 tjedna pa kako bude 😊😊
mmama2 ajde još 2-3 tjedna i super, otvorena jesi ali neka vas još malo 😌
Nikoll meni je termin 3.1. ali isto sam nekako uvjerena da neću dočekat novu i termin u paketu. Al svakako, sad smo mi daleko dogurale pa još to malo koliko bebice odrede, izdržat ćemo 😁😁
Pticaselicazgst ne mogu ne komentirat kad vidim 2 days go ispod tvog posta 🙉🙉
A ja, ja sam sva kilava i nikakva ali većih smetnji nemam, osim što sam na čekanju 🤪
Cure, drž te se 🤗🤗🤗
Lovre
Ima li još budnih curke?
Zalihe na nocnom ormaricu 🤣😎
Dobro jutro svima ☺
Prvo da se osvrnem na najljepši mogući post-malenog Antona 😍 Predivan je, Kani! Pogotovo tu kod svoje mame koža na kožu ❤
Mama2, super za dobar pregled. Haha, reci ti doktorici točan dan kad ćeš rodit 😉
Du, nek si se ti nama najela nakon onog dana prije 😉 Ja sam skoro spremna 😁 Moram ovih dana još namjestiti sobicu i gotovo je sve. Baš se približilo i baš sam sretna zbog toga, ne mogu dočekati da dobijem Milu u naručje ❤
Mina, drago mi je zbog dobrog pregleda i tog jednog prsta, vrijeme ti je 😉
M.girl, tebe opet gnjave 😢 Ne daj se nasekirat i ne propuštaj ovima s posla, nek se snalaze kako znaju, ti moraš mirovati a ona je imala i previše vremena da sve pohvata.
Slampo, vi ste stigli kući, divno! Uživajte, puno se mazite i pazite!
Ide li nam tko danas na pregled? Ili čekamo bebice da nam stignu? Imamo sad već puno kandidata za izlazak iz maminih trbuščića ☺ Nika, Kiara, Neo, Matej & još jedna mala buhtlica (Mina, imate li ime?) - čekamo vas 😉
Ja sam sanjala da sam otišla roditi, san je jako dugo trajao, svašta nešto bilo, i do kraja uopće nisam rodila..
Kani čestitam na slatkišu malom, kako je lijeepa beba 😍😍😍😍😍🤩
Ja sam ovih dana totalno OUT, zadnji dani na poslu -još 6 radnih dana 😁😎 tak da ne stignem niš popratit... čuvajte se, čuvajte bebije, a kad odem na GO popratit ću događanja malo bolje... k tome još imamo treninge s pesekom da se pripremimo na dolazak bebe i poradimo na šetnji bez natezanja itd itd tak da sam skroz u svemu samo ne u pripremama za bebu, Božić i sl. ☺ Al još malo pa punom parom.
Šaljemo svima puse i dobre želje,a bebice neka nam dolaze svojim redom :) 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji