Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    05. Prosinac 2018. 11:05

Teatoni

Mi danas na pregledu…a Kiara ocito sutra tj. u petak ide na silu van 🙄😊 ma i ja sanjam sve i svasta zadnjih dana…vise ne spavam nego sto spavam…psihicki me ovo sve polako dotuklo… iscekivanje…

Sretno Teatoni, javi šta su ti rekli ☺

Duda
    05. Prosinac 2018. 11:07

Mina93

Lukas 🤗😍 odlucili nekidan

Odlično, Mina, taman na vrijeme 😉
    Znači, očekujemo i Lukasa ovih dana 

Ivana_G
    05. Prosinac 2018. 11:50

Teatoni e onda nisu iste...moje nemaju navlaku al su nikakve! Sljedeći put ziher biram stolac s 4 nogice i bez ovih modernih fora, isto mislik i za stakleni stol. Možeš brisat i brisat, a on je i dalje znazan 😏
    Inače sam ok, čekam da se maknem od posla više i nešto me probada skroz nisko desno tak da jedva hodam već par dana, al osjetim malu da je na desnoj strani pa moguće da se tak čudno namjestila... 😏🤣🤔
    Mina93 to je naše srčeko malo zloćesto ali takvu facu složi da mu ne možeš odmah oprostiti 🤣😊

Joj joj bebice dolaze

• Teatoni
    05. Prosinac 2018. 12:02

Ivana_G

Teatonie onda nisu iste…moje nemaju navlaku al su nikakve! Sljedeći put ziher biram stolac s 4 nogice i bez ovih modernih fora, isto mislik i za stakleni stol. Možeš brisat i brisat, a on je i dalje znazan 😏
    Inače sam ok, čekam da se maknem od posla više i nešto me probada skroz nisko desno tak da jedva hodam već par dana, al osjetim malu da je na desnoj strani pa moguće da se tak čudno namjestila… 😏🤣🤔
    Mina93 to je naše srčeko malo zloćesto ali takvu facu složi da mu ne možeš odmah oprostiti 🤣😊

Joj joj bebice dolaze

I moja je cijelu trudnocu na desnoj strani stalno...prije mi to nije smetalo ali sada bome boliiiii...na dodir me boli desna strana trbuha....grozno 😏

• Enna010
    05. Prosinac 2018. 12:04

nali

Slamposuper sto ste doma 😊
    Ennaa koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.

Kod mene je do unazad 3 tjedna bio 110 sa 60 standardni tlak i onda odjednom 110/120 sa 80/90 i dr kaze da je ustvari taj donji opasan u trudnoci pa me zbog toga upozorio. Beba tezinom pritisce krvne sudove i prirodno je da malo poraste ali nije za igrati se. Uglavnom lijevi bok i lagano i sa i bez terapije lezanje ga snizava.

Mina93
    05. Prosinac 2018. 12:16

Duda

Mina93

Lukas 🤗😍 odlucili nekidan

Odlično, Mina, taman na vrijeme 😉
    Znači, očekujemo i Lukasa ovih dana

Iskreno se nadam 🤗 sta se mene tice moze pricekat da prodje vikend pa onda 😍😎

Mina93
    05. Prosinac 2018. 12:22

Meni jucer  na pregledu tlak bio pravi skolski, 120/n80, bas sam ostala zacudjena, inace mi je niski, al dobro to se lakse prezivi, bitno da vi sta imate visoke to kontrolirate.. Sta vise mirovanja i manje zivciranja 

Majana
    05. Prosinac 2018. 13:09

Pozdrav svima🤗
    Kani mali je presladak😍, cestitam ti 🎉😘
    Šlampo takoder cestitke i tebi na tvom malom zlatu🎉😘 

• nali
    05. Prosinac 2018. 13:35

Enna010

nali

Slamposuper sto ste doma 😊
    Ennaa koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.

Kod mene je do unazad 3 tjedna bio 110 sa 60 standardni tlak i onda odjednom 110/120 sa 80/90 i dr kaze da je ustvari taj donji opasan u trudnoci pa me zbog toga upozorio. Beba tezinom pritisce krvne sudove i prirodno je da malo poraste ali nije za igrati se. Uglavnom lijevi bok i lagano i sa i bez terapije lezanje ga snizava.

Ti samo pripazi, mjeri ga, da navodno je donji opasniji. Lezi, odmaraj i ako nema duljih skokova preko, bit ce sve ok. Proteina u urinu nemas?

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 14:30

minA, hhaha a dobra si, nek on pričeka vikemd, pa možda i hoće. Da, čim manje živciranja i što više mirovanja, to je ono kaj nam svima treba. 
    I meni bio tlak baš školski 120/80 u pon kaj sam se baš iznenadila jel obično mi bude užasno niski. 
    nali, kak si ti?

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.