Ivana_G jel mi se cini ili imamo iste stolice?
😂 pa skroz mi izgledaju isto, samo kaj su naš neki tamno ljubičasti tak nekak, iako ne izgledaju tak dok se skroz ne približiš 😁... Znači ti uskoro imaš bebicu u rukama 🤩😍
Ivana_G jel mi se cini ili imamo iste stolice?
😂 pa skroz mi izgledaju isto, samo kaj su naš neki tamno ljubičasti tak nekak, iako ne izgledaju tak dok se skroz ne približiš 😁… Znači ti uskoro imaš bebicu u rukama 🤩😍
Bas gledam dali su iste jer imam problem sa njima...odostraga imaju cif i ja bila presretna kaj migu skinuti navlaju i oprati kad ono cif samo za dekoraciju nicemu ne sluzi pa reko da pitam tebe ako su iste. 😂😂 da uskoro bebica stize...nuje htjela milom pa ce can silom..😂 ti se dobro osjecas?
Dobro jutro svima ☺
Prvo da se osvrnem na najljepši mogući post-malenog Antona 😍 Predivan je,Kani! Pogotovo tu kod svoje mame koža na kožu ❤
Mama2, super za dobar pregled. Haha, reci ti doktorici točan dan kad ćeš rodit 😉
Du, nek si se ti nama najela nakon onog dana prije 😉 Ja sam skoro spremna 😁 Moram ovih dana još namjestiti sobicu i gotovo je sve. Baš se približilo i baš sam sretna zbog toga, ne mogu dočekati da dobijem Milu u naručje ❤
Mina, drago mi je zbog dobrog pregleda i tog jednog prsta, vrijeme ti je 😉
M.girl, tebe opet gnjave 😢 Ne daj se nasekirat i ne propuštaj ovima s posla, nek se snalaze kako znaju, ti moraš mirovati a ona je imala i previše vremena da sve pohvata.
Slampo, vi ste stigli kući, divno! Uživajte, puno se mazite i pazite!
Ide li nam tko danas na pregled? Ili čekamo bebice da nam stignu? Imamo sad već puno kandidata za izlazak iz maminih trbuščića ☺ Nika, Kiara, Neo, Matej & još jedna mala buhtlica (Mina, imate li ime?) - čekamo vas 😉
Ja sam sanjala da sam otišla roditi, san je jako dugo trajao, svašta nešto bilo, i do kraja uopće nisam rodila..
Lukas 🤗😍 odlucili nekidan
Ivana pesonja je presladak, 😍 te male umiljate face 😍
Btw meni je bas medeno vidit na tickerima kako smo sve na kraju, sve bebe su vec velike, kad se sjetim kad su bile tamo na pocetku, nikako docekat kraj, a sad mi proletilo 😍🤗
Dobro jutro svima ☺
Prvo da se osvrnem na najljepši mogući post-malenog Antona 😍 Predivan je,Kani! Pogotovo tu kod svoje mame koža na kožu ❤
Mama2, super za dobar pregled. Haha, reci ti doktorici točan dan kad ćeš rodit 😉
Du, nek si se ti nama najela nakon onog dana prije 😉 Ja sam skoro spremna 😁 Moram ovih dana još namjestiti sobicu i gotovo je sve. Baš se približilo i baš sam sretna zbog toga, ne mogu dočekati da dobijem Milu u naručje ❤
Mina, drago mi je zbog dobrog pregleda i tog jednog prsta, vrijeme ti je 😉
M.girl, tebe opet gnjave 😢 Ne daj se nasekirat i ne propuštaj ovima s posla, nek se snalaze kako znaju, ti moraš mirovati a ona je imala i previše vremena da sve pohvata.
Slampo, vi ste stigli kući, divno! Uživajte, puno se mazite i pazite!
Ide li nam tko danas na pregled? Ili čekamo bebice da nam stignu? Imamo sad već puno kandidata za izlazak iz maminih trbuščića ☺ Nika, Kiara, Neo, Matej & još jedna mala buhtlica (Mina, imate li ime?) - čekamo vas 😉
Ja sam sanjala da sam otišla roditi, san je jako dugo trajao, svašta nešto bilo, i do kraja uopće nisam rodila..
Mi danas na pregledu…a Kiara ocito sutra tj. u petak ide na silu van 🙄😊 ma i ja sanjam sve i svasta zadnjih dana…vise ne spavam nego sto spavam…psihicki me ovo sve polako dotuklo… iscekivanje…
Ajme vjerujem ti, stvarno ovi zadnji tjedni su i psih i fizicki teski, ono osjecas se tromo i veliko, a nikako docekat kraj 🙄
Cureee ja ipak nisan salatu nego isla dama brat blitvu....sad ne mogu maknut..sve san ja to ocistila sredila oprala stavila kuhat..saddd.....da triba za zivot potrcat mislim da se ne bi mogla ponaknut od kriza i pritiska doli.....mislim da san ispucala onu jutarnu snagu i odmornost sad ce bit s noge na nogu do kraja dana..😥da ne kazem da san drva nosila par put gore na kat .....ja se bass opustila ono fulll...
url=https://lilypie.com]
Mi danas na pregledu…a Kiara ocito sutra tj. u petak ide na silu van 🙄😊 ma i ja sanjam sve i svasta zadnjih dana…vise ne spavam nego sto spavam…psihicki me ovo sve polako dotuklo… iscekivanje…
Sretno Teatoni, javi šta su ti rekli ☺
Lukas 🤗😍 odlucili nekidan
Odlično, Mina, taman na vrijeme 😉
Znači, očekujemo i Lukasa ovih dana
Teatoni e onda nisu iste...moje nemaju navlaku al su nikakve! Sljedeći put ziher biram stolac s 4 nogice i bez ovih modernih fora, isto mislik i za stakleni stol. Možeš brisat i brisat, a on je i dalje znazan 😏
Inače sam ok, čekam da se maknem od posla više i nešto me probada skroz nisko desno tak da jedva hodam već par dana, al osjetim malu da je na desnoj strani pa moguće da se tak čudno namjestila... 😏🤣🤔
Mina93 to je naše srčeko malo zloćesto ali takvu facu složi da mu ne možeš odmah oprostiti 🤣😊
Joj joj bebice dolaze
Teatonie onda nisu iste…moje nemaju navlaku al su nikakve! Sljedeći put ziher biram stolac s 4 nogice i bez ovih modernih fora, isto mislik i za stakleni stol. Možeš brisat i brisat, a on je i dalje znazan 😏
Inače sam ok, čekam da se maknem od posla više i nešto me probada skroz nisko desno tak da jedva hodam već par dana, al osjetim malu da je na desnoj strani pa moguće da se tak čudno namjestila… 😏🤣🤔
Mina93 to je naše srčeko malo zloćesto ali takvu facu složi da mu ne možeš odmah oprostiti 🤣😊
Joj joj bebice dolaze
I moja je cijelu trudnocu na desnoj strani stalno...prije mi to nije smetalo ali sada bome boliiiii...na dodir me boli desna strana trbuha....grozno 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji