Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    05. Prosinac 2018. 23:33

mmama2

pepe1907

Mene ulovila viroza, tj.muz me zarazio, katastrofa..ali smo se ipak ja i Teo dogovorili da će on pričekat da ja ozdravim pa će onda van 😁 a ja se nadam da će to brzo proći. Od nedjelje se više ništa ne događa vidjet ćemo u petak na pregledu dal ima kakvog pomaka

Jesi sigurna da je viroza😬😬😬 zene se znaju osjecat kao da ce se razbolit, uza sve simptome viroze, ustvari se porod blizi jako, jako

ma jeee, nos mi curi, sinusi glava kihanje itd. kazem to muz me zarazio. Bas sam ljuta, uz sve bolove sad i to, a mene dok ulovi, ulovi me pošteno

zadranka86
    06. Prosinac 2018. 00:54

Cure mene su krita sastavila posteno...danas sam izgleda pretjerala i inace imam problem s lumbalnim dj..i hvala Bogu cilu trudnocu nikakvog problema aliii danas me moje kuhanje i sve skupa dobro kostalo bolova u krizima..maknut ne mogu..popila san normabel da popusti nisan tila nista za bolove..nadam se da cu sutra bit ok..imam sutra kontrolu i sutra ne pipam nista samo rucak i to juhu..bice dobro ko ovo prode bez vecih bolova s obzirom da imam i ja zajb.dijagnozu tog djela..ali ko mi je kriv...sad cu pravo bolovat i lezat par dana...laku noc cure drzite se...nocka🤗🤗

url=https://lilypie.com]

• nali
    06. Prosinac 2018. 01:58

Ipak necemo dogurati dugo. U rodilistu sam, pukao vodenjak

• Dalal
    06. Prosinac 2018. 02:07

Nali. ..svu sreću ti želim i neka bude sve u najboljem redu. ..Samo hrabro 😘😘😘
    Nikoll ja sam u De...Nama je babica na kursu rekla da to ne nude bas svi doktori te da mi sami obavezno to tražimo u 35 ili 36 tjednu...To ti ne pokriva zdravstveno već platiš nekih 20 eura.

Nunii
    06. Prosinac 2018. 02:22

Zadranka koliko sam primjetila po prijasnjim postovima,malo previse se forsiras i radis. Odmori zeno. Nece ti nista nigdje pomoc.

Nali,sretno i javi nam se. ❤️

Prepone mi ubijaju vec par dana. Sad sam pocela osjecati laganu bol. Ko da me tjera na wc,a ne mogu. Oci su mi ko u sovice😩 Nadam se da se pokrece lagano 

Pticaselicazgst
    06. Prosinac 2018. 04:18

Nali sretno, bit ce sve u redu vidit ces 😘🤗
    Mislim da cu i ja skoro u rodiliste, ne spavam uopce. Bol dolje se pojacava, sluzni ispada. Lazne trudove imam, nadam se. Nisu redoviti al su vec sad dosta bolni. Uopce ih ne osjecam iz ledja, nego bas iz maternice. Bol jaka pri stezanju i osjecaj probadanja onda koji je kratak al dosta intenzivan. 
    Jedva cekam kontrolu, ak se krene pojacavat idem odmah u bolnicu. 

Mamica2
    06. Prosinac 2018. 04:33

Nali sretno i javi se, u sigurnim si tjednima tako da ce sve biti super
    Ptico i ti ces znaci danas
    Jupi, jupi, stizu nove bebice
    Ja budna opet od malo prije 04
    Mgirl kutak je savrsen
    Mene prepona zna nekad tako zaboliti da je to koma i kad se idem dici na noge da jedva uspijem od boli u preponi a onda prodje

m.girl6
    06. Prosinac 2018. 05:14

Nali, sretno uz tebe smo. Naježila se sva kad sam pročitala, bit će sve ok ☺️😍
    Pticaselicazg, znaci i ti si tu negdje, ajme curke, držim fige da bude sve dobro. 
    Kad možete pišite ❤️
    Mamica2, hvala puno 😘

Noa 💙

Duda
    06. Prosinac 2018. 05:43

Nali, sretno! Prije se ipak upoznaješ sa svojom srećicom.. 😍 Bit će sve u redu, javi nam se..
    Ptico, evo nama Nike danas! 😍 Baš mi je drago da je sve krenulo prirodno.. Sretno!
    Jedva čekamo čuti vesele vijesti, a danas će ih biti ☺
    Barbie, sretno i tebi u TA danas!
    Ide li nam još netko danas na pregled?

Mina93
    06. Prosinac 2018. 06:03

Pepe ajme mogu mislit kako ti je, uz sve ove divne tegobe sad jos i prehlada. .ja bi poludila, nadam se da ce brzo proc.. 🤗
    Nali sretno, javi nam novosti 😍
    Ptico 🤗❤️ joj kad vidim da ti pise 1day u tickeru, bome si prava skolska 😉😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.