Nali sretno i javi se, u sigurnim si tjednima tako da ce sve biti super
Ptico i ti ces znaci danas
Jupi, jupi, stizu nove bebice
Ja budna opet od malo prije 04
Mgirl kutak je savrsen
Mene prepona zna nekad tako zaboliti da je to koma i kad se idem dici na noge da jedva uspijem od boli u preponi a onda prodje
Nali, sretno uz tebe smo. Naježila se sva kad sam pročitala, bit će sve ok ☺️😍
Pticaselicazg, znaci i ti si tu negdje, ajme curke, držim fige da bude sve dobro.
Kad možete pišite ❤️
Mamica2, hvala puno 😘
Noa 💙
Nali, sretno! Prije se ipak upoznaješ sa svojom srećicom.. 😍 Bit će sve u redu, javi nam se..
Ptico, evo nama Nike danas! 😍 Baš mi je drago da je sve krenulo prirodno.. Sretno!
Jedva čekamo čuti vesele vijesti, a danas će ih biti ☺
Barbie, sretno i tebi u TA danas!
Ide li nam još netko danas na pregled?
Pepe ajme mogu mislit kako ti je, uz sve ove divne tegobe sad jos i prehlada. .ja bi poludila, nadam se da ce brzo proc.. 🤗
Nali sretno, javi nam novosti 😍
Ptico 🤗❤️ joj kad vidim da ti pise 1day u tickeru, bome si prava skolska 😉😎
Hmmm sad sam se sva pogubila …citam al ne mogu pohvatat sve..koliko vidim ovdje ima trudnica iz Njemacke ,molim te dal znas kad sr radi taj bris za strrptokoku kojem tj? Ja sam danas napunila 36 tj . Sutra kontrola pa me zanima hoce mi obaviti mozda sutra taj bris? I ja sam u De . Al nisam nesto inf. :)
Hmmm sad sam se sva pogubila …citam al ne mogu pohvatat sve..koliko vidim ovdje ima trudnica iz Njemacke ,molim te dal znas kad sr radi taj bris za strrptokoku kojem tj? Ja sam danas napunila 36 tj . Sutra kontrola pa me zanima hoce mi obaviti mozda sutra taj bris? I ja sam u De . Al nisam nesto inf. :)O
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ipak necemo dogurati dugo. U rodilistu sam, pukao vodenjak
Ipak necemo dogurati dugo. U rodilistu sam, pukao vodenjak
Nali sretno,drzi se😘😘😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Nali, sretno! ❤😘
Ptico, drzim fige da je to to i da ce sve dalje ici brzo! 😍😘
Vi danas dobivate najljepse poklone od sv.Nikole 🎁🎁❤❤
url=https://lilypie.com]
Nali sretno!!! Nadam se da se brzo mazite.
Pticaselica i tebi sretno! Drzim fige da je to to i da se i ti brzo mazis s Nikom. 😍
M.girl predivno je sve! Svaka cast zeno! I ne ziviciraj se, ne pijes Normabele jer ti se piju i za gluposti nego jer moras. Bit ce sve dobro. 😊
Pepe drzi se. Bas mi je zao sto te to uhvatilo sad pred porod. ☹
I zelim dobrodoslicu novoj curi. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji