Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    06. Prosinac 2018. 06:11

Nali i Ptico, sretno danas ❤️ bebice nam stižu 😍💪

• Kani07
    06. Prosinac 2018. 06:24

Nikoll

Hmmm sad sam se sva pogubila …citam al ne mogu pohvatat sve..koliko vidim ovdje ima trudnica iz Njemacke ,molim te dal znas kad sr radi taj bris za strrptokoku kojem tj? Ja sam danas napunila 36 tj . Sutra kontrola pa me zanima hoce mi obaviti mozda sutra taj bris? I ja sam u De . Al nisam nesto inf. :)

Nikoll

Hmmm sad sam se sva pogubila …citam al ne mogu pohvatat sve..koliko vidim ovdje ima trudnica iz Njemacke ,molim te dal znas kad sr radi taj bris za strrptokoku kojem tj? Ja sam danas napunila 36 tj . Sutra kontrola pa me zanima hoce mi obaviti mozda sutra taj bris? I ja sam u De . Al nisam nesto inf. :)O

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    06. Prosinac 2018. 06:27

nali

Ipak necemo dogurati dugo. U rodilistu sam, pukao vodenjak

nali

Ipak necemo dogurati dugo. U rodilistu sam, pukao vodenjak

Nali sretno,drzi se😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Vana11
    06. Prosinac 2018. 06:34

Nali, sretno! ❤😘
    Ptico, drzim fige da je to to i da ce sve dalje ici brzo! 😍😘
    Vi danas dobivate najljepse poklone od sv.Nikole 🎁🎁❤❤

url=https://lilypie.com]

Ivana_G
    06. Prosinac 2018. 06:34

Sretno Nali i Ptico, dolaze nam bebe!!! :) Bit će to sve okej 🙏🤱😊😍

Emily1801
    06. Prosinac 2018. 06:40

Nali sretno!!! Nadam se da se brzo mazite. 
    Pticaselica i tebi sretno! Drzim fige da je to to i da se i ti brzo mazis s Nikom. 😍
    M.girl predivno je sve! Svaka cast zeno! I ne ziviciraj se, ne pijes Normabele jer ti se piju i za gluposti nego jer moras. Bit ce sve dobro. 😊
    Pepe drzi se. Bas mi je zao sto te to uhvatilo sad pred porod. ☹
    I zelim dobrodoslicu novoj curi. 😘

Emily1801
    06. Prosinac 2018. 06:43

Barbie sretno i tebi, nadam se da Neo ne misli stvarno cekati 43. tjedan. Mada tko bi ga krivio, nije bas neko vrijeme vani. Ja sam Mirni priprijetila da nema izlazaka po ovoj zimici, tako da i mi cekamo 43. tjedan. 😂

luks
    06. Prosinac 2018. 06:55

Nali sretnoo 😍
    Pticaselicazgst nadajmo se da je to to, i nek bude brzo 🤗🤗

Lovre

Ana89
    06. Prosinac 2018. 07:06

Nali i Ptica će nam danas biti nove mame 😍😍😍 Sretno vam insve će biti u redu 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

MareiKate
    06. Prosinac 2018. 07:54

Nali i Ptico sretno i hrabro! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.