Mgirl sobica je prekrasna. Svi detalji,pogotovo ovaj okvir. Prelijepo,sve tako lijepo poslozeno
Nali drago mi je da je i u tebe situacija ok,ne brini,stic ce se sve. Jel dosao muz ili je jos tamo?
Samo miruj sto vise,da jos bar 2 tjedna izdrzite skupa <3
Mgirl bas sam neki dan poslala muza po becutan jer je neko ovdje pisao da fino mirisi. 😊 Samo mi je zao sto necu ja prati, peglati, slagati, nego ce mi muz i mama, kako ko stigne ovih dana. Ja cu tek tolko, nesto lagano, tipa skidanje etiketa s robice,moram biti bar malo korisna.
Pepe zelim ti da sto brze ozdravis
Pticaselica mislim da trebas uzeti sutra torbu za rodiliste na kontrolu 😁
Postaje sve napetija situacija, ko ce prije 😆
Mgirl sobica je prekrasna. Svi detalji,pogotovo ovaj okvir. Prelijepo,sve tako lijepo poslozenoNali drago mi je da je i u tebe situacija ok,ne brini,stic ce se sve. Jel dosao muz ili je jos tamo?
Samo miruj sto vise,da jos bar 2 tjedna izdrzite skupa <3
Je,je, stigao muz, od vikenda..Napokon. Zato mi i je tlak skocio hahaha 😁
Mene ulovila viroza, tj.muz me zarazio, katastrofa..ali smo se ipak ja i Teo dogovorili da će on pričekat da ja ozdravim pa će onda van 😁 a ja se nadam da će to brzo proći. Od nedjelje se više ništa ne događa vidjet ćemo u petak na pregledu dal ima kakvog pomaka
Jesi sigurna da je viroza😬😬😬 zene se znaju osjecat kao da ce se razbolit, uza sve simptome viroze, ustvari se porod blizi jako, jako
url=https://lilypie.com]
Mgirl evo odlicno sam,za razliku od prijasnjih dana. Zivnula sam napokon, makar sam sad na 3 normabela ali nisam vise ko mrtvac, cim mi je pocela ta povecana terapija za tlak u kombinaciji s normabelima djelovati. Sutra cu bit kao nova 😊
senii dobrodosla. GD nemam, ali imam inzulinsku rezistenciju od prije a u pravilu je isti tretman. Drzi se propisane dijete. I meni je bebica bila isto veca,pogotovo trbuscic i to su propisivali inzulinskoj i ono maltretirali me s dijetama. Sad vise nije veca (osim glavice) al to je zbog drugih stvari sada tako.
Ajde baš mi je drago da si ok. A i ja sam nažalost na 3 normabela i pola cordipina ujutro i pola navečer, ali ne mogu si pomoći. Ispočetka me jako omamljivalo ali sad sam čak i ok. Znam da nije zdravo i baš se žderem zbgo toga kaj pijem, ali moram zbog tih kontrakcija i prijevremenih trudova. :(
Uhhh bolje da ja ne komentiram s čim su mene filali u bolnici zbog pritisaka i prijevremenih i još antibiotici.... Evo i sad doma pod terapijom i u glavi sam posložila da ne bi oni to davali da šteti bebi. Evo tako već 3 tjedna i nalaz je ostao statičan,2 cm otvorena .
Ali ako bilo kome dođe težina u trbuhu dok hoda i BG kontrakcija s pritiskom odite ginekologu jer eto nije bezazleno
Čak sam bila razmišljala od zžtih svih lijekova da li je bolje ih piti ili ranije roditi ako je to zdravije za bebu,eto zbunjenost u glavi
Da li se kojoj od Vas dogada da osjeca u trbuhu tokom dana,ritmicne trzaje na jednom mjestu slicno ko lupanje srca?
To mi se sad pocelo dogadati,do sad nije pa mi cudno?😕
Da li se kojoj od Vas dogada da osjeca u trbuhu tokom dana,ritmicne trzaje na jednom mjestu slicno ko lupanje srca?
To mi se sad pocelo dogadati,do sad nije pa mi cudno?😕
Dobro nam došla! ☺
Rekla bih da se radi o štucanju ☺ Moja štuca 1-3 puta dnevno.. 😉
Strudlice sto su tebi dali za terapiju? Jel jos imas taj pritisak i kontrakcije?
Seni a da to nije stucanje bebe?
Ptico, ma to je to, jesam rekla da sutra ostaješ 😉
Pepe, ozdravi brzo!
M.girl, super je kutak! 😍😍 Neka je spremno, s obzirom na tvoju situaciju, sad samo miruj ☺
Ja sam pripremila jaje (dobilo je brošić da se zna da je curka unutra 😉), unutra je robica, tetrica i dekica. Stavila sam ipak tanju dekicu, s obzirom da ima i ovu navlaku gore, ako bude baš jako zima reći ću mužu da ubaci i medo odjelce.
Sortiraj odgovore
Najstariji