Jutro cureee..ja spavam ko top osim sto se dignem u vc i nastavim posli bez problema...rado bi i duze spavala ujutro ali cura ide u sk.moram se dignut spremit ju..inace ja nema problema ja i popodne skoro svaki dan spavam posli rucka..ja nalozila vatru upalila masinu i sad cu kavu i jrafnu..a orije toga jabuka i caj...danas pecem ribu...tajoo moj uvatio oa ni donese jaooo cure ja eto i ribu ne kupujem tajo ribar....domace spize na sve strane...danac ribicu i samo cu uz nju zelenu salatui to berem u vrtu..ispada da se falim al kad vako pisem ja imam rucak koji nisam uopce platila a jedem vise nego domace stvarno mogu bit sritna radi toga sto mojoj dici mogu pruzit takav nacin ishrane...iden ca zadnje dane san preee pricljiva pa da ne davim ode ekipu😆😆😆😆
url=https://lilypie.com]
Bulbi znam da si te cure već umirile u vezi streptokoka ali evo i ovdje u Njemačkoj nam juce babica na kursu kaže da to nije ništa i nema mjesta za paniku jer samo kad odeš roditi kažeš im da je nalaz pozitivan i dobiješ infuziju u kojoj je antibiotik i to je to...Ovdje nikako ranije i ne daju antibiotike. .tako da ne brini.
Što se tiče spavanja ja vas tražila jutros oko 2 ..nigdje nikog 😀😀😀..a onda kad sam ja zaspala u 5 ste se raspisale 😀😀
Kani iskrene čestitke od srca još jednom i želim brz oporavak 😘😘😘
Slampo super sto ste doma 😊
Enna a koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.
Slamposuper sto ste doma 😊
Ennaa koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.
Nali, kako si ti? Što ima? Jesi doma ili u bolnici? Sorry nisam stigla upratiti.
url=https://daisypath.com]
Ennaa koliko ti to zna bit blago povisen? Ako ne prelazi 140/90 ne treba terapija i ako nije stalno takav. Ja bas sad gledam po tlakomjeru imala sam i po 160/110 uz terapiju. Najcesce se vrtio 145-150/90- 100 u zadnje vrijeme. Neznam kakav je tvoj, ali ako je stalno preko, trazi terapiju, makar, ti si u super tjednima i nekako mislim da i bolje da ti induciraju porod ako ti se tlak povisi naglo nego da te trpaju kemijom.
Nali, kako si ti? Što ima? Jesi doma ili u bolnici? Sorry nisam stigla upratiti.
Ma nije problem, ti si okupirana svojim malim cudom 💙 Danas sam odlicno naspram proslih dana i tjedana. Nisam jos svoja ali bit ce to ok. Evo prvi dan da mi je tlak 135/85. Krvarenje skroz stalo, kaze doktorica moze bit i od tlaka krvarenje. Nisam u bolnici, doma na strogom mirovanju s time da sad imam dozvolu samo do wca i to je to. Ja sam se vec bojala da nece biti situacija kao s tobom, jer si i ti spominjala oteceno lice, proteine urinu i sl.
Dobro jutro svima ☺
Prvo da se osvrnem na najljepši mogući post-malenog Antona 😍 Predivan je,Kani! Pogotovo tu kod svoje mame koža na kožu ❤
Mama2, super za dobar pregled. Haha, reci ti doktorici točan dan kad ćeš rodit 😉
Du, nek si se ti nama najela nakon onog dana prije 😉 Ja sam skoro spremna 😁 Moram ovih dana još namjestiti sobicu i gotovo je sve. Baš se približilo i baš sam sretna zbog toga, ne mogu dočekati da dobijem Milu u naručje ❤
Mina, drago mi je zbog dobrog pregleda i tog jednog prsta, vrijeme ti je 😉
M.girl, tebe opet gnjave 😢 Ne daj se nasekirat i ne propuštaj ovima s posla, nek se snalaze kako znaju, ti moraš mirovati a ona je imala i previše vremena da sve pohvata.
Slampo, vi ste stigli kući, divno! Uživajte, puno se mazite i pazite!
Ide li nam tko danas na pregled? Ili čekamo bebice da nam stignu? Imamo sad već puno kandidata za izlazak iz maminih trbuščića ☺ Nika, Kiara, Neo, Matej & još jedna mala buhtlica (Mina, imate li ime?) - čekamo vas 😉
Ja sam sanjala da sam otišla roditi, san je jako dugo trajao, svašta nešto bilo, i do kraja uopće nisam rodila..
Mi danas na pregledu...a Kiara ocito sutra tj. u petak ide na silu van 🙄😊 ma i ja sanjam sve i svasta zadnjih dana...vise ne spavam nego sto spavam...psihicki me ovo sve polako dotuklo... iscekivanje...
Ma nije problem, ti si okupirana svojim malim cudom 💙 Danas sam odlicno naspram proslih dana i tjedana. Nisam jos svoja ali bit ce to ok. Evo prvi dan da mi je tlak 135/85. Krvarenje skroz stalo, kaze doktorica moze bit i od tlaka krvarenje. Nisam u bolnici, doma na strogom mirovanju s time da sad imam dozvolu samo do wca i to je to. Ja sam se vec bojala da nece biti situacija kao s tobom, jer si i ti spominjala oteceno lice, proteine urinu i sl.
Čim si doma nije tooliko alarmantno. Svejedno se čuvaj jako puno, nije ni bezazleno.
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji