Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    04. Prosinac 2018. 22:33

Kani cestitke od srca presladak je💗 Nali i meni je tlak blago povisen nije mi dao terapiju ali je rekao da pazim sa ishranom i odmaram. Koliki je tlak kod tebe navece?
    Isto mi se tako kao tebi u toku dana spava bukvalno se onesvjestim 2-3 puta ponsat vremena,

Landy
    04. Prosinac 2018. 22:40

Kani čeeeestiiiitaaam 😍😍😍

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Bulbi91
    04. Prosinac 2018. 22:45

Kani07

Cure da se javim ,jutros u 10:50 stigao je Anton
    3670kg,52 cm sve je proslo u najboljwm redu sutra vam se detaljnije javim.Hvala vam na rijecima podrskw i saljemo vam jednu veliku😘😘😘😘

Kani Cestitam od ❤...presladak je maleni😍...

zadranka86
    04. Prosinac 2018. 22:56

Cureee di ste...meni mlada dobila temperaturu..taman starija ozdravila i eto sad opet na pocetku...ja taman sve sredila i oprala..basss je i meni cjeku vece neka muka..nesto mi bass fujj...ja nezz kako vi mene svaka kost boli kukovi najj vise...jedva se dizem s kauca..drob tezak pritisak jakkk bass bass..jedva hodam basss i kad se nocu okrenem moram polako cak se drzim za drob inace mi se stvrdne ko kamen..pocela ic nocu par put u vc...ufffff...jedva cekam...svaki dan mi je sveee tezi...imam u cet pregled pa ce mo vidit jel se sto pokrece...nista curke ja gledam tv pa odoh laganini i ka u krpe....laku noc..  😙

url=https://lilypie.com]

Mina93
    04. Prosinac 2018. 23:02

Kani pravog slatkisa si dobila ❤️

Klikerica
    05. Prosinac 2018. 00:10

Kani čestitam ti kraljice na vašem princu... vjerujem da su mu i sestrice presretne... brzo nam se oporavi

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Slampo
    05. Prosinac 2018. 02:29

Kani cestitke i ti si dobila pravog momcica ❤. Evo mi danas dosli doma, turbulentno bilo ali je sve ok. Maleni je drugo dijete doma, jede moje mlijeko na bocicu ali ko smuk. Detalje nadam se ubrzo. Sretno svima i zelim vam sto prije, na vrijeme ovakve strucolince. Evo idem malo zzz, sada smo jeli, premotali se i zaspali a sada ce i mama zzz.

Mamica2
    05. Prosinac 2018. 05:22

Kani prediva  je

m.girl6
    05. Prosinac 2018. 06:03

Jutro, naravno da opet prijavljujem nespavanje :(
    Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
    Ima li još budnih curke? 

Noa 💙

Mamica2
    05. Prosinac 2018. 06:11

m.girl6

Jutro, naravno da opet prijavljujem nespavanje :(
    Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
    Ima li još budnih curke?

Budna od 4, digla se u zahod i od tada ne mogu zaspati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.