kani, čestitke od srca!
prekrasan je mali čupko i ja sad jedva čekam da našega upoznam
Noa 💙
Dal ima neko kome je termin kad i meni 2.1? Ja sam sigurna da necu docekat taj dan al eto valaj biti pozitivan …
Meni je termin 2.1., ali nema šanse da mali bude još toliko u buši
Znaci u istoj smo kasi ni ja ne mislim da ce moj izdrzat do tada … Osjecam se ko snjegovic .. s obzirom na moju diagnozu dvoroga maternica i prosli porod bio 34+4 ja sam preeesretna da sam dogurala do 35+6 dajem si jos 1tj i to je to … Kako spavas zapravo dal uopce spavas ? Ja nikako zadnjih mjesec dana … Sve me boli … Mlijeko siklja iz grudi kompletno sam mokra kako ce tek biti kad rodim :/
Ma kaj bi spavala, pola noći probdijem :( em kaj moram svako malo piškiti em kaj me toliko desna strana rebra boli da je to prestrašno, jer nogice su mu tu gore pa me stalno nabija. :)
Znaju me lagano ko i menstrualni bolovi nekad primit ali skroz skroz malo i onda prestanu. Znam da smo u terminu, al nek bude još malo kod mene tu mu je ipak najsigurnije.
Da rastura i mene u desnu stranu rebra ma ne samo rebra nego komplet desna strana jer meni je bebac u desnom rogu a u ljevom nema nista ... Pokusala sam na nekoliko kreveta spavat sad spavam na podu na madracu najlakse se dignem na noge.. di god legmem potonem treba mi dizalica ... novo madraci al uzalud kad sad imam vise kg i jednostavno mi ne odgovara da spavam na krevetu ... Moramo izdrzat ko nas pita .. bebaci odluciju kad ce vani ... Ja racunam sebi da sam stigla do pola puta jos moram odraditi porod ponasam se flegma dok ne krene :D
Kani divan, divan❤❤❤❤ jako lajkam ovaj kontakt koza na kozu odmah ako je slikano nakon poroda💙💙 cestitam od srca😘😘😘
url=https://lilypie.com]
Kani cestitke od srca presladak je💗 Nali i meni je tlak blago povisen nije mi dao terapiju ali je rekao da pazim sa ishranom i odmaram. Koliki je tlak kod tebe navece?
Isto mi se tako kao tebi u toku dana spava bukvalno se onesvjestim 2-3 puta ponsat vremena,
Cure da se javim ,jutros u 10:50 stigao je Anton
3670kg,52 cm sve je proslo u najboljwm redu sutra vam se detaljnije javim.Hvala vam na rijecima podrskw i saljemo vam jednu veliku😘😘😘😘
Kani Cestitam od ❤...presladak je maleni😍...
Cureee di ste...meni mlada dobila temperaturu..taman starija ozdravila i eto sad opet na pocetku...ja taman sve sredila i oprala..basss je i meni cjeku vece neka muka..nesto mi bass fujj...ja nezz kako vi mene svaka kost boli kukovi najj vise...jedva se dizem s kauca..drob tezak pritisak jakkk bass bass..jedva hodam basss i kad se nocu okrenem moram polako cak se drzim za drob inace mi se stvrdne ko kamen..pocela ic nocu par put u vc...ufffff...jedva cekam...svaki dan mi je sveee tezi...imam u cet pregled pa ce mo vidit jel se sto pokrece...nista curke ja gledam tv pa odoh laganini i ka u krpe....laku noc.. 😙
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji