Kani cestitke od srca presladak je💗 Nali i meni je tlak blago povisen nije mi dao terapiju ali je rekao da pazim sa ishranom i odmaram. Koliki je tlak kod tebe navece?
Isto mi se tako kao tebi u toku dana spava bukvalno se onesvjestim 2-3 puta ponsat vremena,
Cure da se javim ,jutros u 10:50 stigao je Anton
3670kg,52 cm sve je proslo u najboljwm redu sutra vam se detaljnije javim.Hvala vam na rijecima podrskw i saljemo vam jednu veliku😘😘😘😘
Kani Cestitam od ❤...presladak je maleni😍...
Cureee di ste...meni mlada dobila temperaturu..taman starija ozdravila i eto sad opet na pocetku...ja taman sve sredila i oprala..basss je i meni cjeku vece neka muka..nesto mi bass fujj...ja nezz kako vi mene svaka kost boli kukovi najj vise...jedva se dizem s kauca..drob tezak pritisak jakkk bass bass..jedva hodam basss i kad se nocu okrenem moram polako cak se drzim za drob inace mi se stvrdne ko kamen..pocela ic nocu par put u vc...ufffff...jedva cekam...svaki dan mi je sveee tezi...imam u cet pregled pa ce mo vidit jel se sto pokrece...nista curke ja gledam tv pa odoh laganini i ka u krpe....laku noc.. 😙
url=https://lilypie.com]
Kani čestitam ti kraljice na vašem princu... vjerujem da su mu i sestrice presretne... brzo nam se oporavi
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Kani cestitke i ti si dobila pravog momcica ❤. Evo mi danas dosli doma, turbulentno bilo ali je sve ok. Maleni je drugo dijete doma, jede moje mlijeko na bocicu ali ko smuk. Detalje nadam se ubrzo. Sretno svima i zelim vam sto prije, na vrijeme ovakve strucolince. Evo idem malo zzz, sada smo jeli, premotali se i zaspali a sada ce i mama zzz.
Jutro, naravno da opet prijavljujem nespavanje :(
Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
Ima li još budnih curke?
Noa 💙
Jutro, naravno da opet prijavljujem nespavanje :(
Ajme meni pa hoću li ja ijedan dan spavati ko čovjek nakon kaj ni muž ode raditi? Usput i ogladnila pa sam pojela 2 grancerealea sa noćnog ormarića 😂😂
Ima li još budnih curke?
Budna od 4, digla se u zahod i od tada ne mogu zaspati
Sortiraj odgovore
Najstariji