Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    28. Svibanj 2025. 19:49

Paola_32

Ella hvala na odgovoru, sad i ja gledam kako je 99% točnosti samo za one osnovne anomalije, ali za sve ostalo točnost pada. Na kraju ispada da je onda najbolje uzeti osnovni paket, k tome je i jeftiniji za stotinjak eura skoro. Kad si ga ti radila, u kojem tjednu?

Ja sam bila 10+2

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    28. Svibanj 2025. 19:57

Josipella2025

Evo cure ja sam upravo dobila rezultate nifty plus testa nakon 5 dana (tri radna dana) i sve je low risk i cekamo decka. nisam previse razmisljala koji, nekako su prijateljice u mojem okruzenju uzimale nifty i doktorica mi je rekla da je zadovoljna s njim i tako sam odabrala

Čestitam. 💙 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Mukii
    28. Svibanj 2025. 21:05

Josipella2025

Evo cure ja sam upravo dobila rezultate nifty plus testa nakon 5 dana (tri radna dana) i sve je low risk i cekamo decka. nisam previse razmisljala koji, nekako su prijateljice u mojem okruzenju uzimale nifty i doktorica mi je rekla da je zadovoljna s njim i tako sam odabrala

Cestitam! 😍

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• lala39
    28. Svibanj 2025. 22:02

roda_1

Pozdrav svima! 😊

Nova sam ovdje i jako mi je drago što sam našla ovu “zimsku” ekipu!

Trudna sam 7+1 po mjesečnici (HBD), a po ultrazvuku 6+1, termin bi trebao biti sredinom siječnja 2026.Na UZV se vidi lijepa gestacijska i žumanjčana vrećica, i mali zametak TT 5 mm s pozitivnom cirkulacijom – doktorica kaže da se sve razvija kako treba.No, pronađen mi je i IU hematom veličine 4 mm, pa sam dobila Utrogestan 200 mg vaginalno navečer i preporuku da mirujem, bez napora i odnosa. Krvarenja nisam imala, ali povremeno osjećam blage bolove kao pred menstruaciju, koji brzo prođu.Znam da su takvi hematomi dosta česti, ali svejedno me malo brine pa bih voljela čuti – ima li netko iskustva s tim u ranoj trudnoći i je li se sve dobro završilo?

Unaprijed hvala i veselim se razmjeni iskustava! 🤍

Ja sam imala, isto 4mm..otkrili ga vrlo rano, već u 5.tjednu, zbog njega sam imala nekoliko dana blago crvene i smedje tragove.. na kraju u 12 tjednu nestao je sasvim, tj. "Iscurio".. mirovanje i lijekovi, bit ce dobro! 
    Čestitam svima na pozitivnim pregledima, blizanicima, dečkićima.. 😊

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

Makarena
    29. Svibanj 2025. 00:06

Čestitam cure na super pregledima i dobrim vijestima ❤️

Šta se tiče prenatalnih testova, mislim da je onda bolje uzeti osnovni test, ako je s njim veća točnost. Znam dosta slučajeva gdje je test pokazao lažno pozitivno i ženama je trudnoća prošla u brizi i stresu, a na kraju rodile zdravo dijete. Na šta god se odlučile svima želim dobre rezultate, trudnoću bez stresa i jednu zdravu bebicu (ili dvije 🤭) 💕 

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• roda_1
    29. Svibanj 2025. 09:28

lala39

Ja sam imala, isto 4mm..otkrili ga vrlo rano, već u 5.tjednu, zbog njega sam imala nekoliko dana blago crvene i smedje tragove.. na kraju u 12 tjednu nestao je sasvim, tj. "Iscurio".. mirovanje i lijekovi, bit ce dobro!

Hvala na podjeli iskustva. 

Jedino me malo strah toga što uskoro idem na put izvan RH u trajanju od tjedan dana, nastojat ću ne naprezati se previše, ali opet, kretat ću se svaki dan. Iskreno se nadam da neće biti nekog krvarenja jer to bi me dosta uznemirilo 

• Faksimila
    29. Svibanj 2025. 10:12

roda_1

lala39

Hvala na podjeli iskustva.

Jedino me malo strah toga što uskoro idem na put izvan RH u trajanju od tjedan dana, nastojat ću ne naprezati se previše, ali opet, kretat ću se svaki dan. Iskreno se nadam da neće biti nekog krvarenja jer to bi me dosta uznemirilo

Ja sam skoro u istoj situaciji, na 5+3 sam prokrvarila i vidjeli su mi hematom 10x12mm (tad se vidjela samo GV i ŽV, ali plod se još nije vidio), do prije par dana sam imala smeđi iscjedak, vaginalno koristim Utrogestan ali su mi rekli da se normalno ponašam, jedino da nemam odnose. Danas popodne idem do svog ginekologa, ne mogu dočekati da taj pregled dođe i prođe.

Što ti je rekao ginekolog za to putovanje? Ja bih za 3 tjedna trebala na poslovni put na 2 dana, i to  letjeti - nisam planirala na poslu reći barem do 7.-8. mjeseca za trudnoću, ali očito ću morati ako neću smjeti letjeti 

• roda_1
    29. Svibanj 2025. 10:17

Faksimila

Ja sam skoro u istoj situaciji, na 5+3 sam prokrvarila i vidjeli su mi hematom 10x12mm (tad se vidjela samo GV i ŽV, ali plod se još nije vidio), do prije par dana sam imala smeđi iscjedak, vaginalno koristim Utrogestan ali su mi rekli da se normalno ponašam, jedino da nemam odnose. Danas popodne idem do svog ginekologa, ne mogu dočekati da taj pregled dođe i prođe.

Što ti je rekao ginekolog za to putovanje? Ja bih za 3 tjedna trebala na poslovni put na 2 dana, i to letjeti - nisam planirala na poslu reći barem do 7.-8. mjeseca za trudnoću, ali očito ću morati ako neću smjeti letjeti

Ja isto letim, let traje otprilike 2 h, a ginekologinja je rekla da mogu ići ako se dobro osjećam i da se ne uplašim ako vidim malo smeđeg iscjetka. U svakom slučaju, avion je u tim situacijama ok, treba izbjegavati duge vožnje autom, pogotovo ako ceste nisu najbolje. Rekla je se ne naprežem previše i da si uzimam pauze. Koristit ću svo vrijeme Utrogestan i nadam se da će sve proći u redu, ali nikako ne mogu reći da mi je svejedno. 

Timi95
    29. Svibanj 2025. 10:23

Cestitke novim trdunicama🤰❤️
    Cestitke na deckicu u da je sve u redu 🥰 ovo je vec 3.deckic u grupi? 🥰

Mi smo imali sinoc odnose i bas mi je smetalo.. kao da sam jako uskla u dole mi je bas osjetljivo.. 
    I da, u urinu imam dosta bakterija, tako da sam danas radila urinokulturu pa cemo vidjeti.. pijem D-Manozu, za sada.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    29. Svibanj 2025. 10:53

Eto da se javim sa pregleda, sve je ok, baš je detaljno gledao i organe i sve. Radila sam Panoramu i sada čekamo nalaze.
    Čestitke na dobrim pregledima i dečkiću :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.