Čedtitke na dobrim pregledima, meni se mucnine smanjuju, imam za 2 tjedna anomaly scan. Jedva cekam da to prodje, nadam se da cu se onda opustiti. 😅
Misliš li na mini anomaly scan?
Koliko vidim anomaly scan ide od 18. - 22 tjedna, a mini 11.-14.tjedna.
To ideš privatno?
Ne Harmony već Panorama Plus
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Čedtitke na dobrim pregledima, meni se mucnine smanjuju, imam za 2 tjedna anomaly scan. Jedva cekam da to prodje, nadam se da cu se onda opustiti. 😅
Misliš li na mini anomaly scan?
Koliko vidim anomaly scan ide od 18. - 22 tjedna, a mini 11.-14.tjedna.
To ideš privatno?
Da, mini anomaly. Ovaj veliki cu raditi kasnije privatno. Sad idem u bolnicu na uputnicu na tj mini anomaly. U prvoj trudnoci su mi na njemu mjerili bebu, nuhalni nabor, nosnu kost i nepce da nebi bilo procjepa nepca. Ne znam moze li se jos sto s 12 tjedana gledati. A onda s 18 sam isla na taj pravi veliki anomaly, tamo je dokzorica gledala svaki organ kod bebe jako detaljno
Ja ću isto raditi Panoramu Plus, jer mislim da je točniji upravo zbog onog što je Mukii napisala. Prije toga će mi ginić raditi mini anomaly sken - nuhalni nabor, nosna kost i ostalo. Naravno ako sve sutra bude ok da se uopće može raditi navedeno.
Hvala svima na odgovoru. 😊 I mene najviše privlači Panorama plus, odnosno prošireni. Vjerojatno ću i ja taj uzeti. U kojem tjednu idete na mini anomaly scan? Jer rekla mi je gin. da se Panorama može već od 9. tjedna, a nismo još dogovorile anomaly, ne znam trebam li onda čekati prvo taj pregled. Problem je što ja idem i kod nje i u bolnicu zbog terapije pa možda anomaly scan ide kod njih.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Pozdrav svima! 😊
Nova sam ovdje i jako mi je drago što sam našla ovu “zimsku” ekipu!
Trudna sam 7+1 po mjesečnici (HBD), a po ultrazvuku 6+1, termin bi trebao biti sredinom siječnja 2026. Na UZV se vidi lijepa gestacijska i žumanjčana vrećica, i mali zametak TT 5 mm s pozitivnom cirkulacijom – doktorica kaže da se sve razvija kako treba. No, pronađen mi je i IU hematom veličine 4 mm, pa sam dobila Utrogestan 200 mg vaginalno navečer i preporuku da mirujem, bez napora i odnosa. Krvarenja nisam imala, ali povremeno osjećam blage bolove kao pred menstruaciju, koji brzo prođu. Znam da su takvi hematomi dosta česti, ali svejedno me malo brine pa bih voljela čuti – ima li netko iskustva s tim u ranoj trudnoći i je li se sve dobro završilo?
Unaprijed hvala i veselim se razmjeni iskustava! 🤍
Ja se isto iskreno ne kuzim u te prenatalne, poslušala sam ginekologicu za Panoramu, ali vidiš ona je meni rekla da je najbolje osnovno samo. Da su ovi prosireni dosta specifični i da je za njih puno manja točnost. Ovisi i o postotku fetalne frakcije. Znam da je Nifty samo razvikan jako. Imaju najbolji marketing. Ja vjerujem da je to sve više manje slično. Ja imam povjerenje u svoju ginekologicu i nju sam poslusala, znam da ju nikakva provizija ne zanima. Žena mi je toliko puta znala i besplatno pregled napraviti. Isto tako znam da dosta njih prima provizije i guraju ono što njima odgovara.
Ne znam koliko sam pomogla s odgovorom.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ella hvala na odgovoru, sad i ja gledam kako je 99% točnosti samo za one osnovne anomalije, ali za sve ostalo točnost pada. Na kraju ispada da je onda najbolje uzeti osnovni paket, k tome je i jeftiniji za stotinjak eura skoro. Kad si ga ti radila, u kojem tjednu?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Cestitam na dobrim pregledima!
Sto se tice Panorame, meni je isto savjetovao ginekolog da radim osnovni zbog tocnosti.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Evo cure ja sam upravo dobila rezultate nifty plus testa nakon 5 dana (tri radna dana) i sve je low risk i cekamo decka. nisam previse razmisljala koji, nekako su prijateljice u mojem okruzenju uzimale nifty i doktorica mi je rekla da je zadovoljna s njim i tako sam odabrala
Sortiraj odgovore
Najstariji