Evo ja sam na pragu 12-og tjedna. I mislila sam da sad bude lakše 🤦🏻♀️ ali ja i dalje znam imati jače mučnine 🤦🏻♀️ počela me mučiti nesanica i to mi je baš teško 😤 sinoć neka slabost, glavobolja, vrtoglavice - mužu sam rekla "ni živa ni mrtva" 😂
Nos mi je šmrcav od prije pozitivnog testa i zna se promjeniti samo na gore, bolje ni u jednom trenutku. I eto, vjerovatno sve do poroda će stalno nešto biti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kad sam radila Nifty, radili smo i UZV i doktor kaže "ajde da vidimo, šta misliš dečko ili curica". Ja sam rekla "a nemam pojma" 😂 a on je rekao ja kažem da je dečkić, pa kad dođe Nifty vidjeti ćemo jesam li u pravu 😂
Hvala na suosjecanju 🫠
Zaboravila sam napisati, 17.6. imam kombinirani u bolnici, a 3.7. pregled kod gin.
Pitao me jel imam krvnu grupu od prije, imam, ali sam 99% sigurna da se u svakoj T mora ponovno izvaditi? Za to mi nije dao uputnicu.
Ella cestitam! Bas lijepo!
Ja necu raditi nista osim kombiniranog.
Za spol nemam osjecaj, svaki put sam pogrijesila 🤭
Grcevi - nekad osjecam jace, nekad slabije, nekad nista. Probadanja/presjecanja isto - vise kod naglih pokreta, al pazim da to ne radim.
Peppao jako mi je zao, bas grozno..ne znam sto bih rekla, svakako je najvaznije da je sve u redu❤️
EllaMSsuper jako mi je drago! ☺️ koliko dugo si cekala rezultate?
Znači prošli pon sam vadila krv. Sinoć mi došao nalaz. Kao navodno se duže čeka, ali meni je ovo brzo.
Ja uopće nisam imala neki filing, kao samo da je zdravo. Želja mi je bila curica, ali svi su oko mene pričali da imaju osjećaj da je dečko hahahha. Ma ja presretna. Brat mi već ima dva mala hahaha od 3 i 1 godinu, već vidim kakva će to ekipa bit 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hvala na suosjecanju 🫠
Zaboravila sam napisati, 17.6. imam kombinirani u bolnici, a 3.7. pregled kod gin.
Pitao me jel imam krvnu grupu od prije, imam, ali sam 99% sigurna da se u svakoj T mora ponovno izvaditi? Za to mi nije dao uputnicu.
Ella cestitam! Bas lijepo!
Ja necu raditi nista osim kombiniranog.
Za spol nemam osjecaj, svaki put sam pogrijesila 🤭
Grcevi - nekad osjecam jace, nekad slabije, nekad nista. Probadanja/presjecanja isto - vise kod naglih pokreta, al pazim da to ne radim.
Meni su recimo dali opet bez obzira šta sam već vadila zbog operacije, ali i da radim test senzibilizacije.
Da ja ću zato kombinirani preskočit, imam 36 i znam da automatski po statistici će biti grozni ti omjeri, znam po frendicama. Zato sam ja radije Panoramu, a i taj ultrazvuk je isto bitan kad gleda sve detaljno.
Kao jel ima period u trudnoci kad se ne brineš oko necega??? 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hej cure, ipak mi je prva trudnoca pa moram pitati😊
Pregled mi je slijedeci tjedan, danas sam 5 sedmica.
Od simptoma imam samo zatvor i nadimanje i bolne cice.
Ali imam i klasicne grceve kao pred mengu, jucer me levi bok bolio, i nekako na sredini rodnice po duzini prema pupku se javila bol ali bukvalno kao jedna ravna linija, i vise je onako peklo (ne znam kako drugacije objasniti😆) i to je trajalo mozda minut.
Da li se to i vama desilo?
I da li su ti grcevi normalni?
Sada ne znam da li je to normalno i nikako docekati prvi ultrazvuk🙄
Mene nista nije boljelo, tek me jucer tako presjeklo u rodnici i danas me lagno boli trtica.. to sve prepisujem sirenju maternice..
Grudi me uzasno bole, to od samog pocetka.. i taj uzasan okus u ustima, bljak.. bit ce bolje 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ella bas si me nasmijala s ovime ima li period u trudnoci kad se ne brines 🤣🤣 istu stvar sam ja neko dan rekla, stalno neko iscekivanje i nikako na zelenu granu 😉 mislim da taj strah malo opadne nakon drugog anomaly scana oko 20.tj
Iaaaako, mame mi govore da je bas to dobra uvertira u vjecnu brigu oko djeteta 🤣
Ella bas si me nasmijala s ovime ima li period u trudnoci kad se ne brines 🤣🤣 istu stvar sam ja neko dan rekla, stalno neko iscekivanje i nikako na zelenu granu 😉 mislim da taj strah malo opadne nakon drugog anomaly scana oko 20.tj
Iaaaako, mame mi govore da je bas to dobra uvertira u vjecnu brigu oko djeteta 🤣
Od kad vidis ➕️ na testu se brines i tako cijeli zivot 🙈 nije lako, ali treba isto tako uzivati 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Super cure na dobrim pregledima i cestitam na jos jednom deckicu💙
Ja sam dns 8+5 i mucnine skoro oa ni nemam i stvarno uzivam u tome,dok sam se u prvoj trudnoci toliko brinula kad bi mi jedan dan bilo bolje,tako da sad se nadam da ce se sve vise smanjivati cak i nestati i trenutno samo uzivam u tome,a od simtoma imam da sam jedino bas neka bezvoljna u jedva cekam da prode jer sam inace puna energije😂
Pozdrav buduce mame,ja sam trenutno 13 +3,jucer sam imala pregled doktor kaze da je sve uredu beba raste kako treba,jedino sto imam materincu malo udubljenu (uterus arcautus) pa me to brine a inace prva mi je trudnoca,nadam se da ce sve biti ok.Svim buducim mamama zelim puno srece …
Pozdrav buduce mame,ja sam trenutno 13 +3,jucer sam imala pregled doktor kaze da je sve uredu beba raste kako treba,jedino sto imam materincu malo udubljenu (uterus arcautus) pa me to brine a inace prva mi je trudnoca,nadam se da ce sve biti ok.Svim buducim mamama zelim puno srece …
Ne znam jesam uspjela sve popratiti, mislim da si ti skoro pa najvise trudna 😁 bit ce bebica medu prvima.
Kako se osjecas? Imas li trbuh?
Sortiraj odgovore
Najstariji