Drage buduće mame, otvaram temu za sve koje će dočekati svoje bebe od 1.12.2025. do 1.3.2026. Neka vam bude sretno svima 💝
Hvala Blondy za otvaranje teme. Nadam se da ćeš i ti uskoro ovdje tipkati.
Evo javljam se kao prva trudnica na ovoj temi, nadam se da će mi biti uspješnije i sretnije nego prošli puta i da se uskoro pridružuje još puno budućih mama na ovu temu 😁🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja čestitam ti na trudnoći 😊 neka bude uspješna i bezbrižna do kraja. Sretno❤️
2016 💙J
16.10.2024. +
Jasamjačestitam ti na trudnoći 😊 neka bude uspješna i bezbrižna do kraja. Sretno❤️
Hvala 😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Da se i ja prijavim, iskreno se nadam da ce sve proteci u najboljem redu, kako kod mene, tako i kod ostalih buducih mama ❤️
Imam zakazan pregled 22.4., doktorica smatra da nema potrebe ranije, rekla mi je da pijem folnu,..
Od simptoma imam glavobolju, malene grcice u trbuhu, ponekad lagano osjecam ledja i od najvecih simptoma su mi bolne grudi i bradavice.
😍😍😍
Da se i ja prijavim, iskreno se nadam da ce sve proteci u najboljem redu, kako kod mene, tako i kod ostalih buducih mama ❤️
Imam zakazan pregled 22.4., doktorica smatra da nema potrebe ranije, rekla mi je da pijem folnu,..
Od simptoma imam glavobolju, malene grcice u trbuhu, ponekad lagano osjecam ledja i od najvecih simptoma su mi bolne grudi i bradavice.
😍😍😍
Dobro došla i čestitke. Nadam se da ćemo se dugo družiti 🤞
Ja nemam nikakvih simptoma. Grudi me nekad bole nekad ne. Ako ih stisnem onda bole 😂😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo javljam se kao prva trudnica na ovoj temi, nadam se da će mi biti uspješnije i sretnije nego prošli puta i da se uskoro pridružuje još puno budućih mama na ovu temu 😁🤞
Aaaaaa cestitammmmm ti draga!!!! Neka je sretno i blagoslovljeno od prvo trena do samog poroda!!! Samo naprijed cestitam ti od srca🥰😍
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Aaaaaa cestitammmmm ti draga!!!! Neka je sretno i blagoslovljeno od prvo trena do samog poroda!!! Samo naprijed cestitam ti od srca🥰😍
Hvala ti, nadam se da će ovoga puta biti sve dobro do kraja 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav drage mame evo i ja prijavljujem da je test pozitivan💕💕
Po zadnjoj menstruaciji termin bi trebao biti 2.12.2025.
U pon zovem ginekologicu da se narucim na prvi pregled
Menstruacija mi kasni 5 dana🙈
Sa kolko tjedana je potrebno obaviti prvi ultrazvuk?💕
Pozdrav drage mame evo i ja prijavljujem da je test pozitivan💕💕
Po zadnjoj menstruaciji termin bi trebao biti 2.12.2025.
U pon zovem ginekologicu da se narucim na prvi pregled
Menstruacija mi kasni 5 dana🙈
Sa kolko tjedana je potrebno obaviti prvi ultrazvuk?💕
Haha isti nam je termin, predivno. Da ga docekamo 🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji