Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamacita
    29. Svibanj 2025. 12:42

Evo i da se ja javim, sve je u najboljem uredu, ne mogu vjerovat kako se bebica vec lijepo vidi, za 3tj mi je kontrola..🥹🥹🙏🏼

• Mukii
    29. Svibanj 2025. 12:48

Super! Cestitke cure na lijepim pregledima☺️🥰

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Paola_32
    29. Svibanj 2025. 13:33

Ja se samo malo moram požaliti na situaciju u bolnici. Kako imam antifosfolipidni, idem i kod njih na kontrole, iako sam jučer taman bila kod svoje primarne gin. na uzv i makar sam bila naručena rano ujutro, čekala sam puna tri sata na red da bi na kraju doktor pogledao jučerašnji nalaz i rekao da dođem za 4 tjedna. I to sam čekala puna tri sata? On je u međuvremenu imao i uzv preglede i svašta i ne krivim njega uopće, nego sustav koji očito nije posložen. Evo meni nije jasno što sam ja tamo radila danas, osim nepotrebnog nerviranja. 😔 Još nisu imali injekcije heparina koje koristim i sad moram ponovno u ponedjeljak. Nadam se da će bar to ići brže.
    Točno mi dođe da sve rješavam privatno, ali kad sve ovo košta previše zbog terapije.
    Sljedeći mi je pregled mini anomaly scan 26.6. A mislim da ću tjedan prije toga raditi panoramu i to onaj basic, ali plus 22q del. Baš sam vidjela letak za Veritas u bolnici i njihov basic ima samo tri glavne anomalije, dok panorama basic ima i dodatne anomalije spolnih kromosoma što je Veritasu basic plus. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

peppa0
    29. Svibanj 2025. 13:41

Cestitam svima na dobrim pregledima i vijestima!
    Paola nazalost, to je tako u nasim bolnicama. Unaprijed znas da ces izgubiti pola dana, za par min kod doktora. Sve je na brzinu i nista detaljno kako bi covjek ocekivao nakon toliko cekanja. 

• Tinchy300
    29. Svibanj 2025. 13:53

Paola baš mi je žao. I ja sam ljuta na takve stvari. Plaćamo to zdravstveno koje uopće ne koristim jer većinu toga obavim privatno. Jer da čekam državno bi trajalo 100godina. Al užas je kada ovisiš o državnom instituacijama jer realno privatno je previše plačati sve te lijekove, a i zašto bi ih plaćala kada imaš zdravstveno i pravo na besplatne lijekove.
    Nadam se da će u ponedjeljak biti bolje. 

• paula210
    29. Svibanj 2025. 15:14

Paola bas mi je zao sto si toliko cekala i gubila vrijeme za nista ali kako kazu cure nazalost tako je kod nas,ja sam skuzila da sam ja uvijek bila najbrze gotova kad sam bila odmah ujutro prva narucena…cekala bi mozda nekih pola sata/sat,probaj mozda iduci put kad ces se narucivati tako traziti termin…
    Ostalim curama cestitam da dobrim pregledima

• Faksimila
    29. Svibanj 2025. 19:27

Eto i mene s pregleda, plod odgovara 6+5, velik je 0,67cm,  culo se i srceko. Kaze dr. da je hematom jako mali ali s obzirom da jos ima te smede krvi u iscjedku da trebam mirovati i povecala mi je dozu Utrogestana. Narucena sam ponovno za 2 tjedna i dr. uopce o bilo kakvim sljedecim koracima nije htjela razgovarati, rekla je da ce me nakon toga slati i na vadenje krvi itd.

• jagoda20
    29. Svibanj 2025. 19:36

Faksimila

Eto i mene s pregleda, plod odgovara 6+5, velik je 0,67cm, culo se i srceko. Kaze dr. da je hematom jako mali ali s obzirom da jos ima te smede krvi u iscjedku da trebam mirovati i povecala mi je dozu Utrogestana. Narucena sam ponovno za 2 tjedna i dr. uopce o bilo kakvim sljedecim koracima nije htjela razgovarati, rekla je da ce me nakon toga slati i na vadenje krvi itd.

Odmaraj onda i miruje da to prode i da mozes u daljne korake. Bit ce sve dobro. Dosta su skrti sa informacijama prvi put. 

• donna9
    29. Svibanj 2025. 19:37

Čestitke svima na lijepim pregledima! Kod mene isto super vijesti - srce kuca i sve izgleda u redu🥰 sljedeća kontrola za 4 tjedna i tad ćemo raditi nifty

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Mukii
    29. Svibanj 2025. 20:05

Faksimila

Eto i mene s pregleda, plod odgovara 6+5, velik je 0,67cm, culo se i srceko. Kaze dr. da je hematom jako mali ali s obzirom da jos ima te smede krvi u iscjedku da trebam mirovati i povecala mi je dozu Utrogestana. Narucena sam ponovno za 2 tjedna i dr. uopce o bilo kakvim sljedecim koracima nije htjela razgovarati, rekla je da ce me nakon toga slati i na vadenje krvi itd.

Vjerujem da ce sve biti dobro, rano je za neke druge pretrage,ja sam vadila krv sa 8 tjedana. Samo odmaraj i sve ce biti u redu😊

Donna super lijepe vijesti! 🥰

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.