Mokiica ideš na Tickerfactory i tamo kad odabereš izgled i posložiš datum, moraš kopirati link koji ti počinje s https, znači url link i to onda kopiraš u svoj potpis kod uređenja profila. Nadam se da sam dobro objasnila 😊
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Što se tiče prenatalnih, ja od pozitivnog testa uzimam Catafertyl prenatalne i zadovoljna sam jer je to prašak ugodnog okusa, može se samo uzeti direktno ili pomiješati s vodom i popiti. Isto ima akticnu folnu i potrebne dodatke poput cinka i selena, ali nema dha i željezo kao Novalac. Ja inače imam željezo na gornjoj granici pa zato nisam htjela Novalac, ali kasnije ako padne razina šro su mi rekli da je moguće, onda ću se isto na Novalac prebaciti.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Pozdrav svima,
Ja se nisam duže javljala, ali popratim vas.
Sto se tiče komplikacija, zaista je mizeran iznos nažalost. Ja srećom ne radim naporan posao pa si mogu priuštiti ostati još koji mjesec na poslu. Iako mi je ginekolog ponudio otvoriti komplikacije, i sto se toga tiče zaista je pažljiv.
Zanima me uzimate li vi nešto od ovih prenatalnih dodataka. Ja sam dosad bila samo na folnoj, ali sad mi je ginekolog predložio novalac prenatal. Kolegica koje je isto trudna uzima nešto slično od almagea.
Ja pijem Novalac i on mi odgovara. U prve dvije sam pila Elevit i tesko su mi padale na zeludac.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mokiica ideš na Tickerfactory i tamo kad odabereš izgled i posložiš datum, moraš kopirati link koji ti počinje s https, znači url link i to onda kopiraš u svoj potpis kod uređenja profila. Nadam se da sam dobro objasnila 😊
Uspjela, hvala 🤗
Vrlo jednostavno zapravo 👌🏻
Cure, potrebna mi je pomoc, sad sam evo isla na wc i kad sam se obrisala videla sam onako braon iscjedak, kao kad menga prolazi pa se to pojavi, onako prljava krv, danas sam 5tj+5
Sutra imam prvi ultrazvuk.
Da li je to zabrinjavajujuce?
Preplasena sam
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Cure, potrebna mi je pomoc, sad sam evo isla na wc i kad sam se obrisala videla sam onako braon iscjedak, kao kad menga prolazi pa se to pojavi, onako prljava krv, danas sam 5tj+5
Sutra imam prvi ultrazvuk.
Da li je to zabrinjavajujuce?
Preplasena sam
Meni je slično bilo kad je hematom se razgradio. Iskreno mislim da nemaš razloga za brigu, ali za svaki slučaj možda da probaš nazvati odjel ginekologije u blizini pa se posavjetovati s doktorom koji radi?
Deja dok je brown iscjedak a ne svježa krv sve bi trebalo biti ok. Uvijek možeš na hitnu ginekologiju. Jesi pod terapijom?
Ivis Ne kužim zašto te otkantala ali ok Mi mpo trudnice se većinom vodimo pod "normalnu zdravu trudnoću" ako nema problema.
Ja imam 2 pregleda na humanoj i od 8 tj ću voditi trudnoću kod socijalne gin. Nadam se da ćeš naći kliniku gdje se osjećaš ugodno
Od prenatala ja koristim Novalac i uz to Oleovit d3 kapi i Mg 400 navečer. Progesteron normalno do 12 tj ako sve bude ok pa ukidamo. U prvoj trudnoći kada je željezo palo pila sam uz prenatal Ferrum tbl do poroda i jos 2 mj nakon.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Deja dok je brown iscjedak a ne svježa krv sve bi trebalo biti ok. Uvijek možeš na hitnu ginekologiju. Jesi pod terapijom?
Ivis Ne kužim zašto te otkantala ali okMi mpo trudnice se većinom vodimo pod "normalnu zdravu trudnoću" ako nema problema.
Ja imam 2 pregleda na humanoj i od 8 tj ću voditi trudnoću kod socijalne gin. Nadam se da ćeš naći kliniku gdje se osjećaš ugodno
Od prenatala ja koristim Novalac i uz to Oleovit d3 kapi i Mg 400 navečer. Progesteron normalno do 12 tj ako sve bude ok pa ukidamo. U prvoj trudnoći kada je željezo palo pila sam uz prenatal Ferrum tbl do poroda i jos 2 mj nakon.
Pa nemam nikakvu terapiju, jedino pijem prenatal Femibion.
Rekao mi je da dodjem hitno danas na pregled.
Ali reko garant ima vas koje su se susretale sa tim braon iscjedkom
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Vidim da se spominju komplikacije i naknade... Zna li netko sljedeće prije nego provjerim s HZZO jer ih je nemoguće dobiti na telefon. Dakle, trenutno koristim rodiljni dopust od prvog djeteta (onih prvih šest mjeseci), imam još dva mjeseca. U prosincu bi otvorila rodiljni za drugo dijete. Znači li mi što za naknadu hoću li se u međuvremenu vraćati na posao ili koristiti roditeljski dopust za prvo dijete?
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Vidim da se spominju komplikacije i naknade… Zna li netko sljedeće prije nego provjerim s HZZO jer ih je nemoguće dobiti na telefon. Dakle, trenutno koristim rodiljni dopust od prvog djeteta (onih prvih šest mjeseci), imam još dva mjeseca. U prosincu bi otvorila rodiljni za drugo dijete. Znači li mi što za naknadu hoću li se u međuvremenu vraćati na posao ili koristiti roditeljski dopust za prvo dijete?
Ajme ja nisam upućena, mislim da su mame pisale po grupama na fejsu da je najbolje s roditeljskog dopusta produžiti na rodiljni, onda naknada ostaje ista. Ako ima prekid između onda trebaju 2 ili 3 place, s tim da ne ulazi plaća od tog mjeseca u kojem se otvara rodiljni (znaci potrebno je odraditi zapravo 3 ili 4 mjeseca). Tako sam pročitala, sad ne znam je li točno, nisam bila u toj situaciji.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji