Hvala svima na odgovoru. 😊 I mene najviše privlači Panorama plus, odnosno prošireni. Vjerojatno ću i ja taj uzeti. U kojem tjednu idete na mini anomaly scan? Jer rekla mi je gin. da se Panorama može već od 9. tjedna, a nismo još dogovorile anomaly, ne znam trebam li onda čekati prvo taj pregled. Problem je što ja idem i kod nje i u bolnicu zbog terapije pa možda anomaly scan ide kod njih.
Pozdrav svima! 😊
Nova sam ovdje i jako mi je drago što sam našla ovu “zimsku” ekipu!
Trudna sam 7+1 po mjesečnici (HBD), a po ultrazvuku 6+1, termin bi trebao biti sredinom siječnja 2026. Na UZV se vidi lijepa gestacijska i žumanjčana vrećica, i mali zametak TT 5 mm s pozitivnom cirkulacijom – doktorica kaže da se sve razvija kako treba. No, pronađen mi je i IU hematom veličine 4 mm, pa sam dobila Utrogestan 200 mg vaginalno navečer i preporuku da mirujem, bez napora i odnosa. Krvarenja nisam imala, ali povremeno osjećam blage bolove kao pred menstruaciju, koji brzo prođu. Znam da su takvi hematomi dosta česti, ali svejedno me malo brine pa bih voljela čuti – ima li netko iskustva s tim u ranoj trudnoći i je li se sve dobro završilo?
Unaprijed hvala i veselim se razmjeni iskustava! 🤍
Ja se isto iskreno ne kuzim u te prenatalne, poslušala sam ginekologicu za Panoramu, ali vidiš ona je meni rekla da je najbolje osnovno samo. Da su ovi prosireni dosta specifični i da je za njih puno manja točnost. Ovisi i o postotku fetalne frakcije. Znam da je Nifty samo razvikan jako. Imaju najbolji marketing. Ja vjerujem da je to sve više manje slično. Ja imam povjerenje u svoju ginekologicu i nju sam poslusala, znam da ju nikakva provizija ne zanima. Žena mi je toliko puta znala i besplatno pregled napraviti. Isto tako znam da dosta njih prima provizije i guraju ono što njima odgovara.
Ne znam koliko sam pomogla s odgovorom.

👫
36/36
Ella hvala na odgovoru, sad i ja gledam kako je 99% točnosti samo za one osnovne anomalije, ali za sve ostalo točnost pada. Na kraju ispada da je onda najbolje uzeti osnovni paket, k tome je i jeftiniji za stotinjak eura skoro. Kad si ga ti radila, u kojem tjednu?
Cestitam na dobrim pregledima!
Sto se tice Panorame, meni je isto savjetovao ginekolog da radim osnovni zbog tocnosti.

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Evo cure ja sam upravo dobila rezultate nifty plus testa nakon 5 dana (tri radna dana) i sve je low risk i cekamo decka. nisam previse razmisljala koji, nekako su prijateljice u mojem okruzenju uzimale nifty i doktorica mi je rekla da je zadovoljna s njim i tako sam odabrala

12.12. dolazi nam Luka 💙
Ella hvala na odgovoru, sad i ja gledam kako je 99% točnosti samo za one osnovne anomalije, ali za sve ostalo točnost pada. Na kraju ispada da je onda najbolje uzeti osnovni paket, k tome je i jeftiniji za stotinjak eura skoro. Kad si ga ti radila, u kojem tjednu?
Ja sam bila 10+2

👫
36/36
Evo cure ja sam upravo dobila rezultate nifty plus testa nakon 5 dana (tri radna dana) i sve je low risk i cekamo decka. nisam previse razmisljala koji, nekako su prijateljice u mojem okruzenju uzimale nifty i doktorica mi je rekla da je zadovoljna s njim i tako sam odabrala
Čestitam. 💙

👫
36/36
Cestitam! 😍

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Pozdrav svima! 😊
Nova sam ovdje i jako mi je drago što sam našla ovu “zimsku” ekipu!
Trudna sam 7+1 po mjesečnici (HBD), a po ultrazvuku 6+1, termin bi trebao biti sredinom siječnja 2026.Na UZV se vidi lijepa gestacijska i žumanjčana vrećica, i mali zametak TT 5 mm s pozitivnom cirkulacijom – doktorica kaže da se sve razvija kako treba.No, pronađen mi je i IU hematom veličine 4 mm, pa sam dobila Utrogestan 200 mg vaginalno navečer i preporuku da mirujem, bez napora i odnosa. Krvarenja nisam imala, ali povremeno osjećam blage bolove kao pred menstruaciju, koji brzo prođu.Znam da su takvi hematomi dosta česti, ali svejedno me malo brine pa bih voljela čuti – ima li netko iskustva s tim u ranoj trudnoći i je li se sve dobro završilo?
Unaprijed hvala i veselim se razmjeni iskustava! 🤍
Ja sam imala, isto 4mm..otkrili ga vrlo rano, već u 5.tjednu, zbog njega sam imala nekoliko dana blago crvene i smedje tragove.. na kraju u 12 tjednu nestao je sasvim, tj. "Iscurio".. mirovanje i lijekovi, bit ce dobro!
Čestitam svima na pozitivnim pregledima, blizanicima, dečkićima.. 😊

2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji