Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anamarija8888
    27. Svibanj 2025. 20:23

Cestitke svima na uspjesnim pregledima, neka se samo ovaj lijepi niz nastavi! ❤️
    Curke koje nemaju mucnine, jedete li onako… puno? 🤣
    Ja imam potrebu konstantno nesto jesti a ne bih htjela natuci kile sad u pocetku, a bas imam osjecaj da prema tome krece. Nikad nisam imala takvu jaku glad da sam svaka dva sata gladna ko vuk…

• Marulek
    27. Svibanj 2025. 21:20

Pozdrav svima,
    Javljam se s pregleda, danas je oko 12 tjedana ( ne zna se jer je kasna ovulacija).
    Uglavnom na svopće iznenađenje muža, mene i doktora, uočen je još jedan plod, tako da je kod nas blizanačka. Nemamo nikoga u obitelji, prirodno je zacece, tako da nam nije bilo ni u peti.
    Ako netko ima preporuku za dr. U Petrovoj za vodenje blizanačke, please javite.
    Može i anti preporuka, ako baš netko ima loša iskustva 

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

• paula210
    27. Svibanj 2025. 21:20

Ja jedem svako malo jer mi je lakse sa mucninama i jedino tako ih nemam😂ali gledam defnitivno da jedem sto kvalitetnije i zdravije i po vise obroka ali manje kolicine,tako da zasad nisam dobila ni grama,jos plus idem u gym i dojim jos malu pa i tu trosim vjv i tu ima nesto

• paula210
    27. Svibanj 2025. 21:21

Cestitam na jos jednim blizancimaa,bas ih je dosta u ovim zimskim,jako lijepo🎉❤️

• jagoda20
    28. Svibanj 2025. 05:42

anamarija8888

Cestitke svima na uspjesnim pregledima, neka se samo ovaj lijepi niz nastavi! ❤️
    Ja imam potrebu konstantno nesto jesti a ne bih htjela natuci kile sad u pocetku, a bas imam osjecaj da prema tome krece. Nikad nisam imala takvu jaku glad da sam svaka dva sata gladna ko vuk…

Meni je isto tako, doslovno svakih 2 sata ogladnim, ako ne jedem, odmah mucnine i onda apsolutno nista ne mogu. 
    Hrana mi nije privlačna, ali moram jesti jer mi to jedino pomaze. 
    Organizam mi trazi suhu hranu i ugljikohidrate. Slatko ne. 
    Obecala sam sebi setati medjutim kad dodem s posla ne dizem se jer nemam snage i volje. Natjeram se u teretanu par puta tjedno, ali dosta mi je snaga opala. 
    Ja se nadam da ce ovo sto prije proci pa da cu moci krenuti sa uravnoteženom i zdravom prehranom. Drugi savjet nemam. 
    Ja sam dobila vec 2kg, ali to sam dobila prije nekih 14 dana doslovno preko noci (to mi bas nije jasno) i sad stojim na toj tezini. 

• jagoda20
    28. Svibanj 2025. 05:43

Marulek

Pozdrav svima,
    Javljam se s pregleda, danas je oko 12 tjedana ( ne zna se jer je kasna ovulacija).
    Uglavnom na svopće iznenađenje muža, mene i doktora, uočen je još jedan plod, tako da je kod nas blizanačka. Nemamo nikoga u obitelji, prirodno je zacece, tako da nam nije bilo ni u peti.

Čestitam dva puta!

• Mukii
    28. Svibanj 2025. 07:11

Marulek

Pozdrav svima,

Dobrodosla i cestitam! 😊 Isto se dogodilo i nama na drugom uzv-u s time da se kod nas radi o momo blizancima. Da li ti je doktor rekao o kojim se blizancima radi u vasem slucaju? 
    Ja bas danas idem doktoru pa cu se raspitati koja je procedura s mojom trudnocom, danas sam 8+5. 
    Kreces li odmah voditi trudnocu u bolnici ili kasnije? 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Mukii
    28. Svibanj 2025. 07:13

jagoda20

anamarija8888

Meni je isto tako, doslovno svakih 2 sata ogladnim, ako ne jedem, odmah mucnine i onda apsolutno nista ne mogu.
    Hrana mi nije privlačna, ali moram jesti jer mi to jedino pomaze.
    Organizam mi trazi suhu hranu i ugljikohidrate. Slatko ne.
    Obecala sam sebi setati medjutim kad dodem s posla ne dizem se jer nemam snage i volje. Natjeram se u teretanu par puta tjedno, ali dosta mi je snaga opala.
    Ja se nadam da ce ovo sto prije proci pa da cu moci krenuti sa uravnoteženom i zdravom prehranom. Drugi savjet nemam.
    Ja sam dobila vec 2kg, ali to sam dobila prije nekih 14 dana doslovno preko noci (to mi bas nije jasno) i sad stojim na toj tezini.

Ista stvar je i kod mene, ako ne jedem mucnina je puno gora, trazi me samo ugljikohidrate, nista zdravo..i mene je strah debljanja, ali nadam se da ce se to nakon 12 tjedana smiriti..

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

peppa0
    28. Svibanj 2025. 07:20

Marulek

Pozdrav svima,

Pravo iznenađenje!  cestitam duplo 😊

peppa0
    28. Svibanj 2025. 07:28

Hrana - isto kao i kod vas + pijem colu i cedevitu sto inace ne, od svega toga mi i probava steka, tako da sam 2-3kg u plusu. Ne znam ni tocno za kile jer sam prije T naglo smrsavila, tako da mi je u zadnjih dva mjeseca kilaza dosta varirala. 
    Smiri se to kasnije, ja vec sad osjecam da mogu vise toga jesti osim gluposti, nisu mi mucnine skroz prestale, ali malo je bolje. Kod mene je najgore popodne i navecer, ujutro nemam mucnine. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.