Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila123
    30. Svibanj 2025. 21:04

Curke nisam se odavno javljala, sada imam potrebu da vam dam vjetar u ledja i da jednostavno se opustite i uzivate u trudnoci. Ruzicasti iscjedak primjecujem u 6 sedmici, 4 dana traje. Dobijam terapiju utrogestan 2x1, zatim mi se zbog trajanja iscjedka povecava na 3x1. Ja izludjena, lezim, ne smijem casu da dignem, psihicki pala skroz. Nakon 7 dana jednostavno ustajem i polako se krecem, polako obavljam posao koji me sacekao te dane. Iscjedak mi se javlja opet za nekih mjesec dana, isto strahovi na maks, taman mislim sve proslo, a to jedno brisanje papirom me vrati unazad. Na pregledu bila prije 10ak dana, bebica fino napreduje, nuhalni normalne velicine, sto se treba razviti razvilo se. Ja se toliko sekirala, a bebica na UZ skakuce…. Eeeee pa cemu sekiranje, definitivno poslije tog pregleda sam odlucila samo uzivati!!! 
    Uglavnom da ponovim, svako krvarenje nije spontani. Svako tijelo je razlicito i tako reaguje na trudnocu. Opustit se, uzivat, i cekat da upoznamo nase bebice! 

Timi95
    31. Svibanj 2025. 08:12

Mila123

Curke nisam se odavno javljala, sada imam potrebu da vam dam vjetar u ledja i da jednostavno se opustite i uzivate u trudnoci. Ruzicasti iscjedak primjecujem u 6 sedmici, 4 dana traje. Dobijam terapiju utrogestan 2x1, zatim mi se zbog trajanja iscjedka povecava na 3x1. Ja izludjena, lezim, ne smijem casu da dignem, psihicki pala skroz. Nakon 7 dana jednostavno ustajem i polako se krecem, polako obavljam posao koji me sacekao te dane. Iscjedak mi se javlja opet za nekih mjesec dana, isto strahovi na maks, taman mislim sve proslo, a to jedno brisanje papirom me vrati unazad. Na pregledu bila prije 10ak dana, bebica fino napreduje, nuhalni normalne velicine, sto se treba razviti razvilo se. Ja se toliko sekirala, a bebica na UZ skakuce…. Eeeee pa cemu sekiranje, definitivno poslije tog pregleda sam odlucila samo uzivati!!!
    Uglavnom da ponovim, svako krvarenje nije spontani. Svako tijelo je razlicito i tako reaguje na trudnocu. Opustit se, uzivat, i cekat da upoznamo nase bebice!

Dobro da je sve u redu 🤗
    I ja sam u drugoj trudnoci imali smeđi iscjedak 10 dana uz jake bolove u leđima.. i sve je bilo u redu, da bi oko 14.tt opet imala smeđi iscjedak i opet je bilo sve u redu.. ja sam bila dobila samo vise odmaranja i magnezij.. 

Cure drage, jucer sam bila na plazi i izgorila.. uzasno me pece i boli koza.. inace se suncam cesto i ovo mi se nije nikad desilo.. 

I vec par dana povracam i to uvijek nakon rucka.. jucer sam ispovracala sve iz sebe sto sam rucala.. niti vecerat ne mogu.. tokom dana mi je okej, ali nakon rucka grozno 🤮

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Barrrbi
    31. Svibanj 2025. 08:36

Pozdrav.🙃 Evo da se i ja pridružim s potpomognute. Čekamo drugu bebicu i nadam se da sve bude ok do kraja kao i u prvoj. Za sada sam pod kontrolom dr s potpomognute tako da nisam vadila krv i urin ali očekujem to sve nakon sljedećeg pregleda kada se javim soc gin. Ja sam i Rh - pa time imam češća vađenja krvi ali ok.
    Ugodan vikend svima 🙃

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

• Mukii
    31. Svibanj 2025. 11:04

Barrrbi

Pozdrav.🙃 Evo da se i ja pridružim s potpomognute. Čekamo drugu bebicu i nadam se da sve bude ok do kraja kao i u prvoj. Za sada sam pod kontrolom dr s potpomognute tako da nisam vadila krv i urin ali očekujem to sve nakon sljedećeg pregleda kada se javim soc gin. Ja sam i Rh - pa time imam češća vađenja krvi ali ok.
    Ugodan vikend svima 🙃

Dobrodosla☺️ Vjerujem da ce ti trudnoca proci u najboljem redu😘

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Paola_32
    31. Svibanj 2025. 13:23

Mila lijepo je to čuti i drago mi je da je sve u redu 😊
    Barbi dobrodošla 👋

Cure, koliko ste vi imale uzv do sad? Ja sam morala na prvi privatno zbog kretanja s terapijom heparina i sad do 8. tjedna imala sam ih već 3. Jedan me čeka još prije panorame za 2 tjedna i onda sa 12 tjedana idem na mini anomaly. Sad me malo brine da nije to previše jer vidim da neki imaju 3 uzv cijeku trudnoću, a ja ću ih imati 5 do 12. tjedna. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• Mukii
    31. Svibanj 2025. 13:55

Paola_32

Barbi dobrodošla 👋

Cure, koliko ste vi imale uzv do sad? Ja sam morala na prvi privatno zbog kretanja s terapijom heparina i sad do 8. tjedna imala sam ih već 3. Jedan me čeka još prije panorame za 2 tjedna i onda sa 12 tjedana idem na mini anomaly. Sad me malo brine da nije to previše jer vidim da neki imaju 3 uzv cijeku trudnoću, a ja ću ih imati 5 do 12. tjedna.

Kod rizicnijh trudnoca su cesci pregledi, ja sam sada u 9om tjednu i imala sam 3 uzv-a do sada i iduci imam za 2 tjedna. Doktor mi je odmah rekao da cemo se cesce vidjati. Mislim da ne moras brinuti😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Makarena
    31. Svibanj 2025. 14:46

Cure koje ste već otvarale komplikacije, je li se sjećate šta sve treba prikupiti od dokumentacije? Željela bih doći spremna, da ne idem par puta tamo 🙂

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Timi95
    31. Svibanj 2025. 14:54

Paola_32

Barbi dobrodošla 👋

Ja sam jednom imala uzv.. za 2tj opet .. i onda ide svaka 4 tjedna koliko se sjecam iz proslih trudnoca.. naravno, ako je trudnoca rizicna, onda ide cesce.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    31. Svibanj 2025. 15:14

Makarena

Cure koje ste već otvarale komplikacije, je li se sjećate šta sve treba prikupiti od dokumentacije? Željela bih doći spremna, da ne idem par puta tamo 🙂

Mislim da treba kopija osobne iskaznice, kopija kartice tekuceg racuna i onaj prosjek place i njihov zahtjev. Al budem potrazila na netu pa ti javila.

EllaMS
    31. Svibanj 2025. 15:17

Tinchy300

Makarena

Mislim da treba kopija osobne iskaznice, kopija kartice tekuceg racuna i onaj prosjek place i njihov zahtjev. Al budem potrazila na netu pa ti javila.

E baš to sve. S tim da sam ja to sve poslala mailom. Nisam išla tamo.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.