Pozdrav.🙃 Evo da se i ja pridružim s potpomognute. Čekamo drugu bebicu i nadam se da sve bude ok do kraja kao i u prvoj. Za sada sam pod kontrolom dr s potpomognute tako da nisam vadila krv i urin ali očekujem to sve nakon sljedećeg pregleda kada se javim soc gin. Ja sam i Rh - pa time imam češća vađenja krvi ali ok.
Ugodan vikend svima 🙃

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Pozdrav.🙃 Evo da se i ja pridružim s potpomognute. Čekamo drugu bebicu i nadam se da sve bude ok do kraja kao i u prvoj. Za sada sam pod kontrolom dr s potpomognute tako da nisam vadila krv i urin ali očekujem to sve nakon sljedećeg pregleda kada se javim soc gin. Ja sam i Rh - pa time imam češća vađenja krvi ali ok.
Ugodan vikend svima 🙃
Dobrodosla☺️ Vjerujem da ce ti trudnoca proci u najboljem redu😘

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Mila lijepo je to čuti i drago mi je da je sve u redu 😊
Barbi dobrodošla 👋
Cure, koliko ste vi imale uzv do sad? Ja sam morala na prvi privatno zbog kretanja s terapijom heparina i sad do 8. tjedna imala sam ih već 3. Jedan me čeka još prije panorame za 2 tjedna i onda sa 12 tjedana idem na mini anomaly. Sad me malo brine da nije to previše jer vidim da neki imaju 3 uzv cijeku trudnoću, a ja ću ih imati 5 do 12. tjedna.

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Barbi dobrodošla 👋
Cure, koliko ste vi imale uzv do sad? Ja sam morala na prvi privatno zbog kretanja s terapijom heparina i sad do 8. tjedna imala sam ih već 3. Jedan me čeka još prije panorame za 2 tjedna i onda sa 12 tjedana idem na mini anomaly. Sad me malo brine da nije to previše jer vidim da neki imaju 3 uzv cijeku trudnoću, a ja ću ih imati 5 do 12. tjedna.
Kod rizicnijh trudnoca su cesci pregledi, ja sam sada u 9om tjednu i imala sam 3 uzv-a do sada i iduci imam za 2 tjedna. Doktor mi je odmah rekao da cemo se cesce vidjati. Mislim da ne moras brinuti😊

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Cure koje ste već otvarale komplikacije, je li se sjećate šta sve treba prikupiti od dokumentacije? Željela bih doći spremna, da ne idem par puta tamo 🙂

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Barbi dobrodošla 👋
Ja sam jednom imala uzv.. za 2tj opet .. i onda ide svaka 4 tjedna koliko se sjecam iz proslih trudnoca.. naravno, ako je trudnoca rizicna, onda ide cesce..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cure koje ste već otvarale komplikacije, je li se sjećate šta sve treba prikupiti od dokumentacije? Željela bih doći spremna, da ne idem par puta tamo 🙂
Mislim da treba kopija osobne iskaznice, kopija kartice tekuceg racuna i onaj prosjek place i njihov zahtjev. Al budem potrazila na netu pa ti javila.

Mislim da treba kopija osobne iskaznice, kopija kartice tekuceg racuna i onaj prosjek place i njihov zahtjev. Al budem potrazila na netu pa ti javila.
E baš to sve. S tim da sam ja to sve poslala mailom. Nisam išla tamo.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Dokumentacija potrebna za otvaranje komplikacija u trudnoći:
dva izvješća o privremenoj nedostupnosti za rad (doznake od kojih se jedan primjerak dostavlja poslodavcu, a drugi Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje
potvrda o plaći (R1 obrazac kojeg ispunjava poslodavac i sadrži podatke o isplatama plaće u posljednjih 6 mjeseci prije mjeseca u kojem je nastupilo bolovanje)
kopija osobne iskaznice i tekućeg računa (u slučaju da je račun blokiran, potrebno je otvoriti zaštićeni račun na koji će se isplaćivati naknada plaće)
zahtjev za otvaranje komplikacija koji se ispunjava u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje

Barbi dobrodošla 👋
U prvojj trudnoći imala 17 uzv sve skupa. S sinom sve ok. Nisu ginekološki uzv veliko zračenje.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji